mihkel420 0 Report post Posted February 5, 2009 (edited) Niisiis mõned küsimused selle algajate kava kohta LINK1)Seal on kirjas et 3 seerjat ja 8-10 kordust kuid kuidas valin endale raskused?2)kas teen enne ühe harjutuse kõik seerjad ja siis liigun järgmise harjutuse juurde või 1 seerja kaupa? 3)Kas kasutan sellist järjekorda nagu kavas (kui ei siis millist peaks et mõned lihased liiga kiiresti ei väsiks)?4)Kas jalapressi asemele võib kangiga kükkimise kavasse panna?5)Kas soojenduseks sõudmine sobib või mida soovitate ?6)Mul on võimalus käia esmaspäevast kuni neljapäevani, kui tihti peaksin käima(kui pikalt mingi 1h või + ?) olen suht algaja, paar korda olen käinud jõusaalis?tänud ette. Edited February 5, 2009 by mihkel420 Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted February 5, 2009 Niisiis mõned küsimused selle algajate kava kohta LINKSeal on kirjas et 3 seerjat ja 8-10 kordust kuid kuidas valin endale raskused?kas teen enne ühe harjutuse kõik seerjad ja siis liigun järgmise harjutuse juurde või 1 seerja kaupa? Kas kasutan sellist järjekorda nagu kavas (kui ei siis millist peaks et mõned lihased liiga kiiresti ei väsiks)?Kas jalapressi asemele võib kangiga kükkimise kavasse panna?Kas soojenduseks sõudmine sobib või mida soovitate ?Mul on võimalus käia esmaspäevast kuni neljapäevani, kui tihti peaksin käima(kui pikalt mingi 1h või + ?) olen suht algaja, paar korda olen käinud jõusaalis?tänud ette.1.Et jõuad oma 3 seeriat ja 8-10 kordust täispinge ja korraliku tehnikaga ära teha.Kui tunned,et jõuaks rohkem - liiga väike raskus,kui hakkad rauda loopima - liiga suur.2.Tee enne ühe harjutuse kõik seeriad3.Tee,nagu kavas.Omaloomingut võid hiljem lisada,kui oma keha tundma õpid4.Jah5.Sobib6.2-3 korda nädalas peaks piisama,eriti võttes arvesse su tingimusi.~1h on OK. Share this post Link to post Share on other sites
mihkel420 0 Report post Posted March 3, 2009 kaua peaks tegema seda kava enne kui uus võtta??? Share this post Link to post Share on other sites
LB 0 Report post Posted March 3, 2009 Mingi 2 3 kuud vast ikka ühe kava peal vähemalt olla.(enne tänast tegin ka sama kava) Share this post Link to post Share on other sites