Jump to content
Sign in to follow this  
Tarantula

tekitab muret kõhulihaste ja massiga

Recommended Posts

Selline teema siis , et tahtsin küsida kuidas saada lihaseid välja olen teinud massi kava 3 kuud aga olen kuulnud et sixpacki see välja ei too :D mida teha ?

kas parem minna jõu poole või treenida licalt rohkem kõhulihaseid ? kuna paljudel näen teevad massi aga kõhulihased on ikka väljas ;) ja siis , et sedaviisi olen alakaalus ka tegelikult vist :D 55 kilo ja 170 cm pikk ja 15 aastane . toitumine on ka enam vähem korras !

Selline teema siis , et tahtsin küsida kuidas saada lihaseid välja olen teinud massi kava 3 kuud aga olen kuulnud et sixpacki see välja ei too :D mida teha ?

kas parem minna jõu poole või treenida licalt rohkem kõhulihaseid ? kuna paljudel näen teevad massi aga kõhulihased on ikka väljas ;) ja siis , et sedaviisi olen alakaalus ka tegelikult vist :D 55 kilo ja 170 cm pikk ja 15 aastane . toitumine on ka enam vähem korras !

Kõhulihased tuuaks välja köögis.

On veel küsimusi?

Sellekohta on eesti vanasõna: Kes rohkem ja kauem trenni teeb, sel tulevad kõhulihased välja :D Ehk siis tee aga trenni edasi ja küll nad varsti välja hakkavad paistma.

Edit: jah ja see köögiteema on ka õige ;)

Edited by masterofceremony

Sellekohta on eesti vanasõna: Kes rohkem ja kauem trenni teeb, sel tulevad kõhulihased välja :D Ehk siis tee aga trenni edasi ja küll nad varsti välja hakkavad paistma.

Edit: jah ja see köögiteema on ka õige ;)

muide kui ausalt vastata olen teinud 7 kuud kõhulihaseid kokku aga mitte midagi pikali olen on ikka julmad mürakad väljas aga muidu jah ei tea ikka mida teha eks siis kovasti treeni saaksid kõhulihaste trenniga aidata kuda teha jne :D

muide kui ausalt vastata olen teinud 7 kuud kõhulihaseid kokku aga mitte midagi pikali olen on ikka julmad mürakad väljas aga muidu jah ei tea ikka mida teha eks siis kovasti treeni saaksid kõhulihaste trenniga aidata kuda teha jne :D

Eesti keeles on olemas kirjavahemärgid. :D;) Et põhimõtteliselt ikkagi on julmad mürakad väljas, mis siis muret teeb?

muide kui ausalt vastata olen teinud 7 kuud kõhulihaseid kokku aga mitte midagi pikali olen on ikka julmad mürakad väljas aga muidu jah ei tea ikka mida teha eks siis kovasti treeni saaksid kõhulihaste trenniga aidata kuda teha jne ;)

Nii kehva sõnastust ei oskaks isegi siis, kui üritaks halvasti kirjutada :D

Kuidas saada kõhulihaseid? -> Massiperioodil, kus sööd rohkem, kui kulutad, kasvatad nad alla

Kuidas saada kõhulihaseid välja? -> Reljeefperiood, kus sööd vähem, kui kulutad ning lisad rohkem aeroobset.

Kui jäi midagi arusaamatuks kasuta otsingut :D

Loodan, et ei pahanda, kui siia teemasse kirjutan. Olen 184cm 88kg ja 27a. Jõusaali teinud 1 aasta. Kuu aega teinud nüüd seda kava ----> http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=15 ning tavaline päevane toitumine on selline:

Kaloreid kokku: 1812.4 Kcal

Valku kokku: 90.8 g.

Süsivesikuid kokku: 158.7 g.

Rasvasvasi kokku: 88.5 g.

Kiudaineid kokku: 5.1 g.

Probleem selles, et kõhuliha pole välja saanud, natuke küljepeal sanga ka, muidu kehaehitus suht ok ja füüsiliselt kõvasti (raskused ca poole võrra kasvanud) juurde saanud. Et kas selline toitumine koos minu kavaga on norm. ning lootust sixpacki ja külgi normaalsemaks saada on?

Ette tänades,

Kristjan

Edited by kristjan128

Loodan, et ei pahanda, kui siia teemasse kirjutan. Olen 184cm 88kg ja 27a. Jõusaali teinud 1 aasta. Kuu aega teinud nüüd seda kava ---->http://www.fitness.ee/main.php?main=tooriistad/treeningkavad/draw_exercise&nr=15 ning tavaline päevane toitumine on selline:

Probleem selles, et kõhuliha pole välja saanud, natuke küljepeal sanga ka, muidu kehaehitus suht ok ja füüsiliselt kõvasti (raskused ca poole võrra kasvanud) juurde saanud. Et kas selline toitumine koos minu kavaga on norm. ning lootust sixpacki ja külgi normaalsemaks saada on?

Ette tänades,

Kristjan

Su BAV on ~2000kcal,tarbid isegi sellest vähem.Nii ei lähe üldse mitte.Ilmselt organism juba säästurezhiimil.

Mina vähendaks süsivesikute osakaalu(mitte kogust) ja hakkaks rohkem sööma;siis lisaks rasvu-valke.

Loodan, et ei pahanda, kui siia teemasse kirjutan. Olen 184cm 88kg ja 27a. Jõusaali teinud 1 aasta. Kuu aega teinud nüüd seda kava ---->http://www.fitness.ee/main.php?main=tooriistad/treeningkavad/draw_exercise&nr=15 ning tavaline päevane toitumine on selline:

Ette tänades,

Kristjan

Sellise kaalu juures 1800kcalit ikka naeruväärne.

Julgelt lisa valku / häid rasvu , ka süsivesikuid võid pisut lisada.

Selle asemel et rasva põletada paneb keha arvatavasti seda just su kõhule ja jalgadele "varuks".

Eks see BAV on nagu on ka, see võib olla olenevalt seedimiskiirusest erinev kuni 20%. Aga 1800 on iseenesest vähe jah, 88kg-se mehe kohta võiks ikka 2000-2200 olla minimaalselt kui arvestada isegi BAV valetmaist maksimum piires. Ja loomulikult valgu ja rasvakogus (ja ka mis rasvadega tegu) üle vaadata...

Edited by Alfonze

Ok tänud kõigile, vaatan toitumise kriitiliselt üle. Muidugi unustasin mainida ka, et võtan Fasti Muscle+ enne ja peale trenni viimased kuu aega, enne pole kunagi ühtki toidulisandit võtnud.

Kristjan