daemonium 18 Report post Posted February 3, 2009 Miks ta ei või kasutada steroide kui ta tahab.Mis see teisse puutub.Te ei pea ju kasutama.Inimene küsis - talle vastati.Mis see sinu asi on,mida keegi talle vastas?Sinuga ju sel teemal ei räägitud, Share this post Link to post Share on other sites
Karl818 0 Report post Posted February 3, 2009 lihtsalt mõtlen et paljudel steroididel on kõrval mõjud ja nii et kas neid on ültse kasulik kasutada ja kuidas nad toimiksid?Ilmselt ei ole olemas steroide, millel tarbimisel kõrvalmõjusid ei esine. Kui sellised oleks olemas, siis oleks need ju legaalsed. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted February 3, 2009 Ilmselt ei ole olemas steroide, millel tarbimisel kõrvalmõjusid ei esine. Kui sellised oleks olemas, siis oleks need ju legaalsed.Ilmselt ei ole ka ühtegi ravimit,millel puuduksid kõrvalmõjud Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted February 3, 2009 Ilmselt ei ole ka ühtegi ravimit,millel puuduksid kõrvalmõjudOn ikka, looduslikud taimed, nt. viirpuuekstrakt. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted February 3, 2009 On ikka, looduslikud taimed, nt. viirpuuekstrakt. Ma mõtlen ikka keemilisi ravimeid Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted February 3, 2009 Ma mõtlen ikka keemilisi ravimeid Mina loen seda, mis kirjutatud, mõtteid ei oska lugeda, eriti veel läbi monitori. Share this post Link to post Share on other sites
kunnar 0 Report post Posted February 3, 2009 Minu arvates see steroidkasutaja pihtimus ei ole just kõige parem artikkel. Inimene ,kes tahab kiiresti vormi saada, saab seal julgustust - "ohhoo, esimese kuuriga 7-8 kilo lihast..ühe korra ikka võin ju proovida". Algajale tuleks ette sööta võimalikult negatiivse alatooniga artikkleid - ehk hoiab niikaua eemale, kuni teadmisi on piisavalt, et vaadata asja teisest küljest.Eriti haige seisukoht. Mitte et ma steroide pooldaks, aga tõtt tuleb inimestele rääkida, mitte sööta meelega valeinfot! Share this post Link to post Share on other sites
Peyote 0 Report post Posted February 5, 2009 steroidide vastu olemine on täiesti inimlik.see on umbes sama et paljud siit foorumist on amfetamiini vastu. Share this post Link to post Share on other sites