Jump to content
Sign in to follow this  
krip

teie jalanumber

Recommended Posts

Naine, 37-38- oleneb kingafirmast :rolleyes:

Naine...US is on kindel 7,5

siin on 38...vahest ka 37

nr 42,

kasv: 176cm.

Kehakasv paneb paika üsna täpselt, mis jalanumber on. Jalanumbrit 44+ või 40- pole peaaegu ühelgi 176cm isikul jne. Ma arvan nii.

nr 42,

kasv: 176cm.

Kehakasv paneb paika üsna täpselt, mis jalanumber on. Jalanumbriga 44+ või 40- pole peaaegu ühelgi 176cm isikul jne. Ma arvan nii.

Hmm...ei taba loogikat.

Oleneb keha iseärasustest veidike (ala jalad veidi pikemad või ülakeha veidi pikem jne), aga suures plaanis võib usaldusvahemikuks anda konkreetsed vahemikud jalanumbritele, ala, 176cm vastavad jalanumbrid 42 (+- 1 ühik numbris siia-sinna). Et kui siin statistika postitustest kokku võtta, siis enamvähem selge pildi saabki, kehakasvu ja jalanumbri korrelatsiooni vahel, ja seejuures kindlad vahemikud kasvule, üsna kitsad täpsed vahemikud. See oli mu mõte.

Oleneb keha iseärasustest veidike (ala jalad veidi pikemad või ülakeha veidi pikem jne), aga suures plaanis võib usaldusvahemikuks anda konkreetsed vahemikud jalanumbritele, ala, 176cm vastavad jalanumbrid 42 (+- 1 ühik numbris siia-sinna). Et kui siin statistika postitustest kokku võtta, siis enamvähem selge pildi saabki, kehakasvu ja jalanumbri korrelatsiooni vahel, ja seejuures kindlad vahemikud kasvule, üsna kitsad täpsed vahemikud. See oli mu mõte.

Panen siis enda ka siia loogikase - naine, 178cm, jalg 38 :rolleyes: