heihopsti 0 Report post Posted May 21, 2009 See piltide värk oleks küll väga hea see inspireerib ka teisi midagi ette võtma oma kehaga.Ma ise kaotasin 15kg ja minu kaalukaotus inspireeris mu paari tuttavatki asjast huvitundma ja tervislikult toituma.Jõudu ja jaksu sulle et sul ikka seda tahtejõudu jätkuks. Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted May 21, 2009 Kuukokkuvõte viimasest kuust -7,5kg 21.05.09 ja kaalulangus kokku tuleb 24,5 kg!Võimas! Share this post Link to post Share on other sites
Valguke 0 Report post Posted June 1, 2009 Ega Sa juhuslikult täna Reikopi saates ei olnud ? Share this post Link to post Share on other sites
TreenivAmbur 0 Report post Posted June 5, 2009 ei olnud:D ei tea sellest saatest midagi! Share this post Link to post Share on other sites
TreenivAmbur 0 Report post Posted June 10, 2009 Kuukokkuvõte viimasest kuust -7,5kg 21.05.09 ja kaalulangus kokku tuleb 24,5 kg!21.05.09 - 10.06.09 -6,5kg kuidagi kiirelt langeb:Skuigi söön 3-4 korda päevas kõhu täisaga ongi parem, et läheb alla:D ei saa virisedaKokku siis alates 03.01.09-10.06.09 -31kg Share this post Link to post Share on other sites
taliindrek 2 Report post Posted June 10, 2009 21.05.09 - 10.06.09 -6,5kg kuidagi kiirelt langeb:Skuigi söön 3-4 korda päevas kõhu täisaga ongi parem, et läheb alla:D ei saa virisedaKokku siis alates 03.01.09-10.06.09 -31kgTõsiselt hästi, ehk laed juba praegu pilte üles? Share this post Link to post Share on other sites
TreenivAmbur 0 Report post Posted June 10, 2009 Tõsiselt hästi, ehk laed juba praegu pilte üles?Ma ei teinud kahjuks pilte kui ma hakkasin kaalust alla võtma:S:S:S Share this post Link to post Share on other sites
TreenivAmbur 0 Report post Posted November 16, 2009 Pole suht ammu midagi kirjutanud aga informeerin natukene keda huvitab palju ma kaalust alla olen nyydseks võtnud! Alustasin siis 3 jaanuar 2009 siis kaalusin ligi 148 kilogrammi ja nyyd 16.11.09 kaalun 98 kilogrammi. Poleks uskund, et ma kunagi alla 100 kg võin oma elujooksul veel kaaluda aga võta näpust:) Kõik on võimalik! Tuleb vaid tahta:) Share this post Link to post Share on other sites
ranger 0 Report post Posted November 16, 2009 Pole suht ammu midagi kirjutanud aga informeerin natukene keda huvitab palju ma kaalust alla olen nyydseks võtnud! Alustasin siis 3 jaanuar 2009 siis kaalusin ligi 148 kilogrammi ja nyyd 16.11.09 kaalun 98 kilogrammi. Poleks uskund, et ma kunagi alla 100 kg võin oma elujooksul veel kaaluda aga võta näpust:) Kõik on võimalik! Tuleb vaid tahta:)väga tubli tulemus Edu Share this post Link to post Share on other sites
trennineiu 0 Report post Posted November 16, 2009 (edited) Wow, väga tubli tulemus! Vaata, mida kõike tahtejõuga ära võib teha)Jätka samas vaimus! Edited November 16, 2009 by trennineiu Share this post Link to post Share on other sites
Sakurai 0 Report post Posted November 16, 2009 Väga tubli, jätka samas vaimus! Share this post Link to post Share on other sites
Rain 6 kanget 19 Report post Posted November 16, 2009 Pole suht ammu midagi kirjutanud aga informeerin natukene keda huvitab palju ma kaalust alla olen nyydseks võtnud! Alustasin siis 3 jaanuar 2009 siis kaalusin ligi 148 kilogrammi ja nyyd 16.11.09 kaalun 98 kilogrammi. Poleks uskund, et ma kunagi alla 100 kg võin oma elujooksul veel kaaluda aga võta näpust:) Kõik on võimalik! Tuleb vaid tahta:)kas ka pildimaterjali enne ja pärast oleks võimalik näha? selline tulemus koos pildimaterjaliga on ülimalt motiveeriv kõikidele, et näidata, mida väimalik saavutada tahtejõu ja ettevõtmisega. Tubli töö! Share this post Link to post Share on other sites
Unisol 0 Report post Posted November 16, 2009 kas ka pildimaterjali enne ja pärast oleks võimalik näha? selline tulemus koos pildimaterjaliga on ülimalt motiveeriv kõikidele, et näidata, mida väimalik saavutada tahtejõu ja ettevõtmisega. Tubli töö!Vot pildimaterjali võiks vaadata küll motiveeriks ennasti veel tagant järgi.... hetke kaal on 85 tahaks et oleks seal 70-ne kandis Share this post Link to post Share on other sites