andy 0 Report post Posted February 13, 2004 mis on saanud eesti ronnie colemanist mikk-alvar ollest Share this post Link to post Share on other sites
M-A 0 Report post Posted February 13, 2004 Treenib sügisesteks võistlusteks. Share this post Link to post Share on other sites
andy 0 Report post Posted February 13, 2004 ..ja hoiab end asjadega kursis salamisi nagu näha!edu! ootame kangelase tagasitulekut! Share this post Link to post Share on other sites
punamtsike 0 Report post Posted February 15, 2004 kas mitte tõruke pika puuga etem polnud kui m.a. Share this post Link to post Share on other sites
andy 0 Report post Posted February 15, 2004 loomulikult oli etem, eesti ron on jutumärkides. Share this post Link to post Share on other sites
punamtsike 0 Report post Posted February 15, 2004 eelmisel aastal treenis ta ka sügisesteks võistlusteks aga välja ikka ei tulnud. ei tea kas see aasta tuleb siis teistesugune? aga tõruke oli tõesti kõva. Share this post Link to post Share on other sites
M-A 0 Report post Posted February 15, 2004 Tõruke oli tõesti võimas. Samas minust ka kaks aastat vanem. Sügisel tulen välja, kui midagi hullu ei juhtu - ja hoopis teistsuguse vormiga. Ja ma loodan, et Andy on piisavalt kõva mees ja tuleb koos teiste juunioridega sügisel lavale vormi võrdlema, mitte ei ole järjekordne arvutikangelane.Kõik edasised kommentaarid, küsimused palun mulle meili peale! Share this post Link to post Share on other sites
punamtsike 0 Report post Posted February 16, 2004 tõsi. kahe aastast edumaad on päris raske tasa teha.aga kevadel ju karikavõistlused. kas siis ei tule välja. ja kui ei siis miks. ja kas üks korralik kulturist kell 23.33 mitte magama ei peaks juba ja kas pilte ka kuskilt näha saaks. Share this post Link to post Share on other sites
M-A 0 Report post Posted February 16, 2004 Punamtsike, vastan su küsimustele hea meelega meili teel. Share this post Link to post Share on other sites
andy 0 Report post Posted February 16, 2004 ''Ja ma loodan, et Andy on piisavalt kõva mees ja tuleb koos teiste juunioridega sügisel lavale vormi võrdlema, mitte ei ole järjekordne arvutikangelane. ''mina tegelen tõepoolest arvutitega, so what?? Või et laval käivad ainult kõvad mehed?? kahtlemata on nad kõvad mehed, aga ma ei saa aru mis sinul siis sinna asja on?? sa oled nii paganama peenike, et jube. ootan juba, et vilistada kui lavale tuled. edu, ron! tee trenni edasi ja ära ole selline pede palun! Share this post Link to post Share on other sites
M-A 0 Report post Posted February 16, 2004 Järsku annad oma telefoninumbri. Arutame seda pede-asja sutsu.Üldiselt palun Otil või Arnoldil sellised küündimatud ja ropud postitused ära kustutada. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted February 16, 2004 Mina seda asja nii ei jätaks!!! Share this post Link to post Share on other sites
sam 0 Report post Posted February 16, 2004 tegutseb jälle!!!!(Alvari-Miki)! Share this post Link to post Share on other sites
punamtsike 0 Report post Posted February 16, 2004 ma võin oma rohkem kui 2000 n löögijõuga lööma tulla. Share this post Link to post Share on other sites
Katrin 0 Report post Posted February 16, 2004 Miks te peate vaest õnnetut Mikikat siin niimoodi kiusama? Ega tema süüdi ei ole, et loodus teda suurest musklimassist ilma on jätnud, aga soov kulturistiks hakata on ikka suur!!! Te olete tema peale lihtsalt kadedad!!!Las poiss proovib vähemalt!!! Share this post Link to post Share on other sites
punamtsike 0 Report post Posted February 16, 2004 andyt muidugi. Share this post Link to post Share on other sites
Anneli 0 Report post Posted February 16, 2004 MIKIPOISS SIIS NÜÜD KEVADEL EI VÕISTLE? Share this post Link to post Share on other sites
andy 0 Report post Posted February 16, 2004 vabandan, lõin araks... ja muide niipalju tunnistan, et ma pole see SAM Share this post Link to post Share on other sites
Donald 0 Report post Posted February 16, 2004 Nii kuulsal musklimehel on kindlasti palju austajaid! Kas temast on ka võimalik kusagilt postrit või pilti saada? Tahaks hirmsasti näha, milline siis see meie Ronn välja näeb? Kas keegi saab aidata? Share this post Link to post Share on other sites
Kadri 0 Report post Posted February 16, 2004 Naljamehed!!! Mida teema!!! Ah-ahhh-aaaaa!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
madis 0 Report post Posted February 18, 2004 COLEMAN!!! PÄRIS HEA! Share this post Link to post Share on other sites
Viljar 0 Report post Posted February 25, 2004 Tee trenni ja kasva suureks meheks! Share this post Link to post Share on other sites
Guest bohemianrhapsody Report post Posted February 25, 2004 Oi kurat kuidas ma tahaks neid vendasid näha kes siin Mikk-Alvarit norivad. Kuskil oli ju mingi värk et IP aadressi järgi saab selle arvuti aadressi teada kust see kommentaar saadetud on. Teab keegi? Siis võiks nagu kerge teeõhtu korraldada Share this post Link to post Share on other sites