4Qlimax 0 Report post Posted January 6, 2009 Võiksite siia kirjutada raskeid ja massikasvatavaid harjutusi, mis kasvuhormooni tasemed põhja viiks Nagu kükk, jõutõmme jms. Share this post Link to post Share on other sites
tomster 2 Report post Posted January 6, 2009 Võiksite siia kirjutada raskeid ja massikasvatavaid harjutusi, mis kasvuhormooni tasemed põhja viiks Nagu kükk, jõutõmme jms.Power Snatch on kindlasti lemmik!Aga ka kõik teised olümpiatõsted. Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted January 6, 2009 Power Snatch on kindlasti lemmik!Aga ka kõik teised olümpiatõsted.Milline see power snatch on?Rebimine? Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted January 6, 2009 Mulle meeldib rinnalevõtt. Share this post Link to post Share on other sites
LaizeN 0 Report post Posted January 6, 2009 Mulle meeldib rinnalevõtt.Absoluutseteks lemmikharjutusteks on kujunenud kuldne kolmik (jõutõmme, kükk ja lamades surumine ) Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted January 6, 2009 Absoluutseteks lemmikharjutusteks on kujunenud kuldne kolmik (jõutõmme, kükk ja lamades surumine )Rinnalevõtt meeldib mulle neile 3le lisaks. Lemmik on kükk. Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted January 6, 2009 Kuidas rinnalevõtt inglise keeles? Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted January 6, 2009 Lisaks omalt poolt thrusteri Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted January 6, 2009 Kuidas rinnalevõtt inglise keeles?Clean Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 6, 2009 Mulle meeldib svung. Share this post Link to post Share on other sites
Goleteral 0 Report post Posted January 6, 2009 Military press kah vast, üsnagi raske harjutus.. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted January 6, 2009 (edited) Lõuatõmme, õlgadest laiema haardega. Tunned kuidas selg paisub. Kükk, kang turjal. Edited January 6, 2009 by Xero Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted January 6, 2009 Minu lemmik harjutus on lamades surumine. Share this post Link to post Share on other sites
Toivo295 0 Report post Posted January 6, 2009 (edited) Lisaks omalt poolt thrusteriMinu arvates ka on thruster väga hea harjutus. Muidu lemmikuteks on - rinnalt surumine, kükk, military press..jõutõmme on mulle kuidagi vastumeelne st. ei ole just minu lemmikharjutus. Edited January 6, 2009 by Toivo295 Share this post Link to post Share on other sites
jaan1 0 Report post Posted January 6, 2009 surumine rööbaspuudel. riputad raskuse lisaks ja väga mõnus harjutus Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted January 6, 2009 Lisaks omalt poolt thrusteriVäga hea, kaasan kindlasti enda treeningutesse. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted January 7, 2009 Milline see power snatch on?Rebimine?Power snatch peaks olema ilma allisteta rebimine. Enda lemmikuteks muidu jõutõmme,kükk ja klassikaline tõukamine, allistega ja puha Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted January 7, 2009 Lisaks omalt poolt thrusteriTundub olevat päris hea harjutus. Peaks ka kunagi katsetama.Lisaksin siia veel kangi tõmbed vastu kõhtu ja kangivarre tõmbed vastu kõhtu, minu meelest parimad seljakasvatajad. Üldiselt kasutan iga lihasrühma puhul võimalusel ainult kangi või hantlit, stimuleerivad lihast kõige paremini. Share this post Link to post Share on other sites
kunnar 0 Report post Posted January 7, 2009 CleanTäpsem oleks öelda Power Clean. Sest clean on otsetõlkes puhas ja paljude erinevate asjade kohta öeldakse clean. Raske leida otsingutest selle sõnaga midagi mõistlikku.Muidu väga hea harjutus, võtab hirmsasti läbi. Just eile tegin Üks link ka youtubest: Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted January 8, 2009 Ise eelistan samuti olümpiatõsteid, palju raskemad kui kükk, jõutõmme või surumine.Lisaks on hästi rasked veel mitmed keharaskusega harjutused, nagu ühe käega kätekõverdused, jõutõus, kükk ühel jalal, lõuatõmbed rinnani, lõuatõmbed ühe käega.Muidugi üsna sarnane, aga tunduvalt raskem alternatiiv tavalisele jõutõmbele oleks seda suure kiviga teha. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted January 8, 2009 Ise eelistan samuti olümpiatõsteid, palju raskemad kui kükk, jõutõmme või surumine.Lisaks on hästi rasked veel mitmed keharaskusega harjutused, nagu ühe käega kätekõverdused, jõutõus, kükk ühel jalal, lõuatõmbed rinnani, lõuatõmbed ühe käega.Muidugi üsna sarnane, aga tunduvalt raskem alternatiiv tavalisele jõutõmbele oleks seda suure kiviga teha.Proovitud. Näppudele ja randmetele on koormus tunduvalt suurem, alaseljale väiksem mõnevõrra Share this post Link to post Share on other sites
Blackdom 0 Report post Posted January 16, 2009 Lisaks omalt poolt thrusteriOlen seda nüüd kahes trennis teinud 3 x 12 ja pean tunnistama, et pole tükk aega nii kõvasti hingeldanud. Kopsud tahavad sees keerdu minna:D Tänud postitamast! Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted January 16, 2009 Lisaks omalt poolt thrusteriSelle värgi proovin küll ükspäev ära Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted January 16, 2009 Olen seda nüüd kahes trennis teinud 3 x 12 ja pean tunnistama, et pole tükk aega nii kõvasti hingeldanud. Kopsud tahavad sees keerdu minna:D Tänud postitamast!Kui ma panin thrusteri oma treeningusse millalgi, siis ma ei saanud tükk aega aru, miks ma ei jõua trenni lõpuni teha. Tõesti pigistab sinust kõik välja. Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted January 16, 2009 Kui ma panin thrusteri oma treeningusse millalgi, siis ma ei saanud tükk aega aru, miks ma ei jõua trenni lõpuni teha. Tõesti pigistab sinust kõik välja.Ma mõtlesin ka, et olen kaval .. teen Thrusterit õlapäeval .. pärast selle harjutuse mõningaid seeriaid enam eriti kukla tagant midagi ei suru Kummaline oli aga, et jalad on praegu valusad - õlale ei karvagi. Ometigi sai ca 50kg kangiga tehtud (mulle piisavalt raske). Ju siis peab väiksemaks võtma raskust ja vähem kehaga tõukama vms. Share this post Link to post Share on other sites