Jump to content
Sign in to follow this  
aiverson

Mida süüa peale hilisõhtust trenni?

Recommended Posts

No loomulikult pesen ka mina hoolikalt hambaid, aga ta krt tunneb ikka ära. Tal vist hea maitsemeel! :lol:

Muidu mulle maitseb ka küüslauk, kuid samal põhjusel neelan hoopis kapsleid. :P

Õite pirtspekk Sul siis kodus ju :lol:

Ikkagi peaks sööma süsivesikuid ka. Sellega tagad, et need valgud ja head rasvad lähvad sinna kuhu vaja, mitte energiaks.

Ega`s süsivesikud ja rasvad ühekiirusega ei seedu ja imendu.

No loomulikult pesen ka mina hoolikalt hambaid, aga ta krt tunneb ikka ära. Tal vist hea maitsemeel! :lol:

Muidu mulle maitseb ka küüslauk, kuid samal põhjusel neelan hoopis kapsleid. :lol:

Mina söön küüslauku ikka peale tervislike eesmärkide ka maitse pärast ja mõnuga- leiva peale- kastmete-toitude sisse... Trikk on selles, et kui teisi ei taha eemale peletada küüslaugu haisuga, siis tuleb seda õhtul süüa- korraliku süühügieeni järgides hommikul inimeste sekka minnes ei haise midagi. Ja kui kaks inimest mõlemad küüslauku söövad, siis ei tunne seda lõhna niiväga ja pealegi pole mul vastik kui mu oma kallis mees teinekord õhtul natuke küüslaugu järgi maitseb- igaõhtune suitsu- ja õlleseguhais on kindlasti sada korda hullem :P

Ega`s süsivesikud ja rasvad ühekiirusega ei seedu ja imendu.

Selles point ongi ju:) Süsivesikud imenduvad ära, glükogeenivarud lähvad kenasti täis ja siis kui rasvade imendumise aeg kätte jõuab ei ole tarvis neid öösel energiaks kasutada :P

Selles point ongi ju:) Süsivesikud imenduvad ära, glükogeenivarud lähvad kenasti täis ja siis kui rasvade imendumise aeg kätte jõuab ei ole tarvis neid öösel energiaks kasutada :P

Nii et rasvu öösel energiaks ei kasutata ? Väga huvitav ... .

Kui ma peale trenni joon valgu ja süsivesikute jooki, kas siis on mõtet pool tundi hiljem kodus kohupiima süüa ja jogurtit juua? Ja veel üks küsimus: et mitu supilusikatäit valgupulbrit ja viinamarjasuhkrut ma joogi sisse pean panema?