takjas 0 Report post Posted February 9, 2004 ma olen trenni teind 2 aastat,vanust 17 hetkel ja treenin järgnevalt: esmaspäev selg,trapetsteisipäev esiõlg ja triitseps+ rinnalt suruminekolmapäev puhkus,üle nädala käin ujumasneljapäev jalad kõhtreede rind laupäev tagaõlg ja biitsepspühapäev puhkuskäin neli nädalat järjest nii,siis teen nädala puhkust ,millal käin kax korda ujumas jneet kas nii muidu normaalne kava või liiga laiali asjad ? Share this post Link to post Share on other sites
gertcorsa 0 Report post Posted February 9, 2004 Olen tegelend jõusaaliga üle 4a. ja olen enda jaoks välja töötanud järgmise kava:I päevRind & triitsepsIIpäevJalg & biitsepsIIIpäevÕlg &kõht + tõstmis harjutusedIVpäevSelg, trapets & kõhtSiis üks vaba päevj a siis jälle otsast peale!Võid proovida! Mull see kava istub, aga inimesed on erinevad! Share this post Link to post Share on other sites
ylbort 0 Report post Posted February 9, 2004 olen ka seda jõusaali asja veic teinud ja mina teen vot niimoodi1. päevrind, biitseps, triitseps ja kõht2. päevjalg ja alaselg3. päevselg, õlg, trapets ja kõht Share this post Link to post Share on other sites
ivar85 0 Report post Posted February 12, 2004 soovitan soojalt Ylborti oma.... Share this post Link to post Share on other sites