Jump to content
Reimps

Palju tõukad kuuli sina?

Recommended Posts

Kahju, et pole vaadata kusagilt veebilehelt, mis tulemused ja hinded j masjad kunagi koolis mul olid.

Võiks olla nii, et kõik kuulitõuke tulemused jm asjast oleks kuupäevaliselt ja täpselt kirjas,

ja saaks neid vaadata praegu ja meenutada ja analüüsida, kahjuks pole võimalik,

isegi tänapäeva "koolipoisil" (Andreaz copyright) pole seda võimali ktulevikus vaadata vist, tulemused jäävad õpetaja paberkaustikusse esmalt, ja seejärel sealt ahju ilmselt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

12 kuskil :D ,kehaehitus on igati sobiv selle ala jaoks, kahju,et omal ajal sellega tõsisemalt tegelema ei hakkanud, mine tea mis muidu kapis oleks veel.. :lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vist 9 m ära ei tulnud, veidi alla, võis kuhugi 8,5 kanti jääda meeste kuuliga. See oli siis sel ajal kui jõusaalis ei treeninud ja lamades suruda jõudsin heal juhul 60 kg ning enda kaal oli 20-25 kg väiksem kui praegu, u. 15-18 aastaselt. Kindlasti tahaks millalgi uuesti proovida, selles eriti ei kahtle, et nüüd rohkem tõukan. :lol: Ei julge siiski palju loota, sest väga paljuoleneb tehnikast, oleks hea meel kui kusagile üle 10 tuleb.

Muudetud kasutaja Capricorn poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üle 10m vast oli, hiljuti käisin tõukamas. Kahjuks puudusid igasugu mõõtmisvahendid. Sai loetud suhtkoht silma ja sammude järgi.

Iseenesest tõukaks ma arvan kuskil 12-13m vabalt täis. Kooliski meeldis tõugata. Kui nüüd käisin siis iga tõukega läks tehnika edasi, tulid vanad nipid meelde. Kahjuks andis lõpuks ranne tunda, sest meeste kuul on ikka päris pirakas. Peakski lähiajal minema ja korralikult proovima. Mõtlen isegi tõsise treeningu peale. Vaataks, mis saaks kui paar kuud korralikult ikka teeks.

Saaks mingi 14-15m nt. järgmise aasta jooksul kätte siis julgeks juba tõsiselt tegeleda...

Kuskil sise või välisrajal korralik ala ka selleks on? Enamikel koolistaadionitel jms on tõukeala iseenesest olemas aga puuduvad kauguste tähised. Ei viitsi huupi tõugata...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×