Tane1 0 Report post Posted December 19, 2008 Kuidas oleks võimalik keha proportsiooni saada.. Ülakeha olen korralikult treenind ja rahul sellega, aga alakehaga jama.. Reied on suureks läinud ja istmik võiks ka väiksem olla.. Näiteks teksapükse väga raske leida, sest vöökohast on kõik suured mis muidu normaalsed jalas on ja kui vöökohast on hea, siis on ümber reie.. Oskab keegi ehk mingisuguseid harjutusi soovitada.. Olen otsind sama teemalisi postitusi aga kõik on sellised vaekad ja midagi väga välja ei loe.. Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted December 19, 2008 Proportsioonis olemine spordi (kulturismi) ja riidetootjate mõistes on nähtused eridimensioonides.Kui rasvaprotsent madal ja jalad suured, ega siis polegi suurt midagi peale hakata. gasp.ee teksade jaoks. Share this post Link to post Share on other sites
Tane1 0 Report post Posted December 19, 2008 Rasvaprotsent pole nüüd väga madal aga mida soovitad siis, rohkem trenni ülakehale, et vähem välja paistaks? Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted December 19, 2008 Sinu jutu järgi on sul ülakeha arengust maha jäänud võrreldes alakehaga? No siis tuleb alakeha treeningu mahtu vähendada, et ülakeha järele jõuaks. Share this post Link to post Share on other sites
Tane1 0 Report post Posted December 19, 2008 Kui arvad et see võib ka võimalus olla, siis ma ei välista seda ka.. Aga mingeid võimalusi ka on, kuidas seda viga parandada? Pirni kujuline ma pole aga ennast häirib kui ei saa normaalselt isegi pükse osta..! Share this post Link to post Share on other sites
spencer 2 Report post Posted December 19, 2008 Sinu jutu järgi on sul ülakeha arengust maha jäänud võrreldes alakehaga? No siis tuleb alakeha treeningu mahtu vähendada, et ülakeha järele jõuaks.Ma lugesin küll välja et mehel biitseps punnis ja trimmis kuid pe**e on pekiseks läinud .....ega midagi, tuleb hüpata ratta selga ja anda tuld.. Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted December 19, 2008 Stiimuliks ongi kulturism, arendad ja proovid uusi asju oma kehal. Rasva tuleb kaotada, jalgadega rohkem tegeleda. Endal sama seis, jõudu nagu on, aga reied on kuidagi liiga "vesised" tahaks rohkem, et oleks kuivemad. Share this post Link to post Share on other sites
ion 0 Report post Posted December 19, 2008 Ma lugesin küll välja et mehel biitseps punnis ja trimmis kuid pe**e on pekiseks läinud .....ega midagi, tuleb hüpata ratta selga ja anda tuld..võibolla siiski mitte ...http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=2955"... et Dublin on östrogeeni linn,s.t. et iirlastel on selle naisuguhormooni tase organismis liiga kõrge,mille indikaatoriks on rasva suurem jaotus reitele...""... reie nelipea- ja kakspealihas:info östrogeenide taseme kohta ...""... need,kelle keha toodab liiga vähe kasvuhormooni/palju östrogeeni,saavad kõige rohkem kasu jõuvastupidavustreeningust,mille käigus tekib palju laktaati ... " Share this post Link to post Share on other sites
VDO 0 Report post Posted December 19, 2008 "... reie nelipea- ja kakspealihas:info östrogeenide taseme kohta ..."Jutt käib siis rasvavoldist selle kohapeal. Share this post Link to post Share on other sites
Tane1 0 Report post Posted December 19, 2008 Pigem on midagi sarnast nagu hunter.. Share this post Link to post Share on other sites
hipi 1 Report post Posted December 21, 2008 (edited) ma pole mingi kulturist, pole elus jõusaaliski käinud, aga sõitsin palju rattaga. säär oli ca 45cm (täna õnneks ca 40/- cm) , reie ümbermõõt ca 60 cm (ca 54 cm), kamoon milliseid pükse sa leiad meie kaubandusvõrgust????? kui jala ülaosa mahtus sisse, siis tagumik oleks nagu 1ookg oma olnud (aga mul sobis nr 29), masendav...minu soovitus - ära treeni nii palju alakeha, pidev jama garanteeritud :D :D Edited December 21, 2008 by hipi Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted December 21, 2008 ma pole mingi kulturist, pole elus jõusaaliski käinud, aga sõitsin palju rattaga. säär oli ca 45cm (täna õnneks ca 40/- cm) , reie ümbermõõt ca 60 cm (ca 54 cm), kamoon milliseid pükse sa leiad meie kaubandusvõrgust????? kui jala ülaosa mahtus sisse, siis tagumik oleks nagu 1ookg oma olnud (aga mul sobis nr 29), masendav...minu soovitus - ära treeni nii palju alakeha, pidev jama garanteeritud :D :DVõi kasvatage tagumikku koos jalgadega võrdselt. Share this post Link to post Share on other sites
47 18 Report post Posted December 21, 2008 Harju sellega, mis muud. Vaata madala värvliga teksaseid, need ei hoia ülevalt nii lotti ja on pigem puusadel. Pükste kõhu alla kinni nööpimine pole umbes 3 aastat ka enam moes. Mina ei saa enam ammu poest ülikondi osta. Need, millele pintsak paras, tulevad selliste pükstega, mida esmapilgul võiks langevarjudeks pidada Share this post Link to post Share on other sites
spencer 2 Report post Posted December 21, 2008 Või kasvatage tagumikku koos jalgadega võrdselt.Aderil ju tantsusaates jama jama otsas et kostüümid selga ei mahtunud või rebenesid esimese kepsutamise tagajärjel.... Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted December 21, 2008 Harju sellega, mis muud. Vaata madala värvliga teksaseid, need ei hoia ülevalt nii lotti ja on pigem puusadel. Pükste kõhu alla kinni nööpimine pole umbes 3 aastat ka enam moes. Mina ei saa enam ammu poest ülikondi osta. Need, millele pintsak paras, tulevad selliste pükstega, mida esmapilgul võiks langevarjudeks pidadaTänapäeval müüakse 90% juhtudest pintsakut pükstest eraldi. Share this post Link to post Share on other sites
locki 0 Report post Posted January 3, 2009 Mul oleks ka uudishimulik küsimus kehapropotsioonide suhtes.Milline on teie kogemus-arvamus selle kohta, kui väga hapra ja peene kondiga noormees näiteks kasvatab regulaarse jõutreeningu ja lihasmassi kasvatamiseks mõeldud eridieediga peale üsnagi arvestatava lihasmassi. On tugev ka - suudab suruda rinnalt kangi 150 kg.Kuidas see võiks pikemas perspektiivis tema toestikule ikkagi mõjuda?Ainsad kohad, mis reedavad veel tema luustiku peenekoelisust on siis pahkluu ja randmeluu, mis on peened nagu mõnel tüdrukul.Minu arusaaama järgi pole selline luustik siiski geneetiliselt-loomupoolest kohane kandma suurt lihasmassi ja jõutreeningute suurt koormust? Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted January 4, 2009 (edited) Mul oleks ka uudishimulik küsimus kehapropotsioonide suhtes.Milline on teie kogemus-arvamus selle kohta, kui väga hapra ja peene kondiga noormees näiteks kasvatab regulaarse jõutreeningu ja lihasmassi kasvatamiseks mõeldud eridieediga peale üsnagi arvestatava lihasmassi. On tugev ka - suudab suruda rinnalt kangi 150 kg.Kuidas see võiks pikemas perspektiivis tema toestikule ikkagi mõjuda?Ainsad kohad, mis reedavad veel tema luustiku peenekoelisust on siis pahkluu ja randmeluu, mis on peened nagu mõnel tüdrukul.Minu arusaaama järgi pole selline luustik siiski geneetiliselt-loomupoolest kohane kandma suurt lihasmassi ja jõutreeningute suurt koormust?Kui treeningud on hästi läbi mõeldud, siis ei näe probleemi miks ei võiks treenida. Randme või pahkluu ümbermõõdu järgi küll ei peaks keegi treeningust eemale jääma (muidugi kui tegu ei ole mingi patoloogiaga). Iseasi on aga see, palju see inimene saab endale lihast peale panna või jõudu juurde. Ehk siis mõnikord võib olla eesmärk ebareaalne.Lühidalt: Kui see inimene pole loodud loomukohaselt suurt lihasmassi kandma, siis ta seda lihasmassi ka ei saa.Lisan siis veel, et jõutreening üldiselt tugevdab luustikku, kui sellega kaasneb ka normalne toitumine. Edited January 4, 2009 by bohemianrhapsody Share this post Link to post Share on other sites
locki 0 Report post Posted January 4, 2009 tänan selgitamast! Share this post Link to post Share on other sites