siimi1 0 Report post Posted December 18, 2008 mäletan kunagi kui sõbraga kuskil 13-14 eluaasta juures jõudsime kükis sellise tulemuseni nagu 100kg siis ükskord sattusid jõusaali ka sõbra isa ja tema sõber ning nemad selle raskusega hakkama ei saanud mida oli päris koom vaadata ...tegelikult ongi nii, et kui jõusaali treeninguga ei tegele ega siis eriti ei tõsta ka midagi kuna puudub tehnika, tunnetus ja teatud lihasrühmad mis igapäeva töös ei osale on väga nõrgad...kuigi sitkust võib jätkuda Share this post Link to post Share on other sites
miis 0 Report post Posted December 18, 2008 Ei tea, miks Kink ja Arbet teie arust selliseid raskusi ei suuda suruda - minu teada on nad tõsised sportlased. Ja väljanägemise järgi mehe jõunäitajaid ikka ei määra. Kui omal ajal sai kõvemini sporditud, siis peale 8-nädalas forsseeritud jõutsüklit olid minul 77-78 kg kaalu juures ka suht normaalsed jõunäitajad - lamades max 135 ja 120-ga 10x ning 90-ga 30x, kükk max 215 ja 185-ga 10x ning 150-ga 30x. Ja harrastatavad alad ei olnud kulturism ega jõutõstmine. Osad alad nõuavad rohkem plahvatuslikku jõudu(heited-tõuked-visked, sprint, hüpped). Ja ega siis suurte raskustega ei treenita pidevalt aasta-ringi ju. Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted December 18, 2008 Minu meelest see Tarmo Kingi 115 kg on ka äärmiselt kahtlane tema 76 kg kehakaalu juures.Ma küll ei ütleks et ta äärmiselt kahtlane on. Jalka vennad käivad ka ju jõusaalis. Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted December 18, 2008 Ei tea, miks Kink ja Arbet teie arust selliseid raskusi ei suuda suruda - minu teada on nad tõsised sportlased. Ja väljanägemise järgi mehe jõunäitajaid ikka ei määra. Kui omal ajal sai kõvemini sporditud, siis peale 8-nädalas forsseeritud jõutsüklit olid minul 77-78 kg kaalu juures ka suht normaalsed jõunäitajad - lamades max 135 ja 120-ga 10x ning 90-ga 30x, kükk max 215 ja 185-ga 10x ning 150-ga 30x. Ja harrastatavad alad ei olnud kulturism ega jõutõstmine. Osad alad nõuavad rohkem plahvatuslikku jõudu(heited-tõuked-visked, sprint, hüpped). Ja ega siis suurte raskustega ei treenita pidevalt aasta-ringi ju.Mulle ei tundugi kahtlane see, et sa selle kaalu juures kükkisid 215 ja surusid 135, aga 150-ga 30x kükkida, see on küll kahtlane. AGa kui sa nii väidad Share this post Link to post Share on other sites
zfs 0 Report post Posted December 18, 2008 Ei tea, miks Kink ja Arbet teie arust selliseid raskusi ei suuda suruda - minu teada on nad tõsised sportlased. Ja väljanägemise järgi mehe jõunäitajaid ikka ei määra. Kui omal ajal sai kõvemini sporditud, siis peale 8-nädalas forsseeritud jõutsüklit olid minul 77-78 kg kaalu juures ka suht normaalsed jõunäitajad - lamades max 135 ja 120-ga 10x ning 90-ga 30x, kükk max 215 ja 185-ga 10x ning 150-ga 30x. Ja harrastatavad alad ei olnud kulturism ega jõutõstmine. Osad alad nõuavad rohkem plahvatuslikku jõudu(heited-tõuked-visked, sprint, hüpped). Ja ega siis suurte raskustega ei treenita pidevalt aasta-ringi ju.10x120kg ja max 135kg - ise ka usud mida räägid? oleneb millega forsseerisid muidugi Share this post Link to post Share on other sites
siimi1 0 Report post Posted December 18, 2008 (edited) Mulle ei tundugi kahtlane see, et sa selle kaalu juures kükkisid 215 ja surusid 135, aga 150-ga 30x kükkida, see on küll kahtlane. AGa kui sa nii väidad 150...30x kükkida....seda tahaks ise kohe oma silmaga näha Edited December 18, 2008 by siimi1 Share this post Link to post Share on other sites
matroxx 22 Report post Posted December 18, 2008 Ma ei ole ise kunagi saalis rinnalt surumist tõsiselt treeninud ning tegelenud siiani vaid pmt parkouriga.85kg juures on rinnalt surumise rekord 115.ei ole küll muljetavaldav kuid omakeha rauskusega treenide selline tulemus saavutada on minu enda arvates päris hea.nii et usuks küll et üks tõsine korvpallur võib 120-140kg suruda,üksikud rohkemgi. Share this post Link to post Share on other sites
RassXenon 1 Report post Posted December 18, 2008 Profisportlased käivad tihti jõusaalis, tean kuna käin ise Alecoqis ja alati tulevad mingiaeg sinna sisse Pere Leib tiim, koos treeneritega, ja teevad rinnalt surumist / muid harjutusi. Nii et Kink võib vabalt siin tõsta 115kg, kuna ma pakun ka, et käivad nemadki tihti jõusaalis rauda väänamas! Share this post Link to post Share on other sites
tarmzz 0 Report post Posted December 18, 2008 Arbet tundub küll minu arust üsna tugev.. see 135 kg pole ju mingi ulmeline tulemus ka.Aga Kink 115.. See on üllatus Võib-olla surumissärgiga ? Share this post Link to post Share on other sites
tuufus 0 Report post Posted December 18, 2008 üks sõber tegeleb kõrgushüppamisega..enam vähem koguaeg dieet et kaal ei tõuseks treenib jalgu,kõhtu,alaselgaja surub rinnalt 95 ainuke rinnatrenn mis teind vist on sõjaväe kätekõverdused:D Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted December 18, 2008 Elukutseliste sportlaste tulemustes pole küll liigselt põhjust kahelda - treenimine on nende elu, jõutrenni teevad nad kõik ja kui veel mõnele surumine eriti meeldib, siis mida on ebareaalset 115 kg surumises? Share this post Link to post Share on other sites
pkwild618 0 Report post Posted December 18, 2008 Rinnalt surumine on üsna ebaloomulik liigutus inimese jaoks, kes trenni ei tee või isegi teiste spordialade harrastajatele, kes pole rinnalt surumist harrastanud. Isegi päris tugev mees võib 70 kg'ga hätta jääda. Esiteks: seetõttu ei ole see sugugi imelik ja teiseks: miks inimene peaks suruma rinnalt rohkem kui 70 kg? See üks harjutus ei ole mingi näitaja ega ütle midagi inimese treenituse kohta. Mõelge natuke laiemalt...Minujaoks tundub 70kg täismehe kohta nii väikene arv, et selle peaks mööda minnes ära suruma. Aga noh ei tea ka täpselt, kuidas need arvud sobivad oleksid. Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted December 18, 2008 115 kg lamades surumises on nii väike nr. et see vääri saalis isegi pea keeramist selles suunas, kus seda surutakse. Selle nr. üle võiks siis vaielda, kui see oleks nt. military press. Share this post Link to post Share on other sites
miis 0 Report post Posted December 19, 2008 10x120kg ja max 135kg - ise ka usud mida räägid? oleneb millega forsseerisid muidugiOk! Ei ole probleemi - kui ei usu, siis ei usu. Ja lühiajaline treening-tsükkel ongi forsseeritud või sa arvad, et kühveldasin mingeid "purakat" andvaid "toidulisandeid" sisse. Samas tunnistan, et proovisin eksperimendi mõttes dopingu värgigi ära. Võtsin 5 päeva jooksul(täiskuur pidi olema 3 kuud 3 tabletti päevas) retsepti-ravimit Salenyd, mis sisaldab efedriini. Ja nö. "purakas" ajas hirmu nahka. Share this post Link to post Share on other sites
miis 0 Report post Posted December 19, 2008 150...30x kükkida....seda tahaks ise kohe oma silmaga näha See toimus 93 a kevadel, nii et praegusel eluhetkel sellise "lõhkumisega" enam ei tegele. Samas huvitav, et kui siin foorumis kirjutati, et üks Soome kulturist tegi kükke 100kg 187x, siis nagu jõusaalimeestes uskumise-mitteuskumiseprobleemi ei tekkinud, aga Kingi, Arbeti ja ajakirjanike surumistulemused küll. Viimased aastad on minul kaal nt. tõusnud 80-82 kg-ni ja treening-raskuseid lamades üle 90-95kg ja kükis üle 120kg ei vii ja sedagi 2x aastas - pole nagu vajadust. Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted December 19, 2008 115 kg lamades surumises on nii väike nr. et see vääri saalis isegi pea keeramist selles suunas, kus seda surutakse. Selle nr. üle võiks siis vaielda, kui see oleks nt. military press.Minu jaoks see pole väike number Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted December 19, 2008 See toimus 93 a kevadel, nii et praegusel eluhetkel sellise "lõhkumisega" enam ei tegele. Samas huvitav, et kui siin foorumis kirjutati, et üks Soome kulturist tegi kükke 100kg 187x, siis nagu jõusaalimeestes uskumise-mitteuskumiseprobleemi ei tekkinud, aga Kingi, Arbeti ja ajakirjanike surumistulemused küll. Viimased aastad on minul kaal nt. tõusnud 80-82 kg-ni ja treening-raskuseid lamades üle 90-95kg ja kükis üle 120kg ei vii ja sedagi 2x aastas - pole nagu vajadust.See oli vist 147 korda... Share this post Link to post Share on other sites
LeBon 0 Report post Posted December 19, 2008 No konkreetselt Arbeti puhul tundub 135 kilo kahtlaselt suur number sellepärast, et tegemist on ikkagi profikorvpalluriga, kes teeb kaks korda päevas pallitrenni. Peale tõsist ülakehatrenni aga samal päeval sust üldiselt kossumeest pole. Pealegi ilmus suvel mingi artikkel, kus oli juttu, et Eesti koondislastest surub kõige rohkem Kikerpill- vist 120 kui mälu ei peta.Aga noh, ei tea- võibolla lükkas suvise ettevalmistusperioodi lõpul selle raskuse üles. Või (jala)vigastuse ajal.Paraku ei loe artiklist ka välja, kust ajakirjanik need andmed on võtnud. Võib-olla lihtsalt keegi luges talle lambist ette, et ma olen kuulnud, et Kink või Arbet on nii-või naapalju üles lükanud. Share this post Link to post Share on other sites
zfs 0 Report post Posted December 19, 2008 No konkreetselt Arbeti puhul tundub 135 kilo kahtlaselt suur number sellepärast, et tegemist on ikkagi profikorvpalluriga, kes teeb kaks korda päevas pallitrenni. Peale tõsist ülakehatrenni aga samal päeval sust üldiselt kossumeest pole. Pealegi ilmus suvel mingi artikkel, kus oli juttu, et Eesti koondislastest surub kõige rohkem Kikerpill- vist 120 kui mälu ei peta.Aga noh, ei tea- võibolla lükkas suvise ettevalmistusperioodi lõpul selle raskuse üles. Või (jala)vigastuse ajal.Paraku ei loe artiklist ka välja, kust ajakirjanik need andmed on võtnud. Võib-olla lihtsalt keegi luges talle lambist ette, et ma olen kuulnud, et Kink või Arbet on nii-või naapalju üles lükanud.pole vist see, mida mõtlesid, aga siin paar artiklit ->http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=108559http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=129704need mehed ja numbrid tunduvad vähe usutavamad Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted December 19, 2008 No tule taevas appi mis teema ! Siis kui keegi tuleb kulturistide kohta kuskil midagi halvasti ütlema siis on häda majas, ootaks siis teie poolt ka dolerantset kohtlemist, kus sa sellega. Kui mõni profisportlane, kes pole kulturist ega jõutõstja surub rinnalt üle 100 kg, siis mitte keegi ei usu ja hakkab selline teema et "ahh mis see kleenu nüüd, mina olen ikka tugev, tema ju kondikubu ". No mõistus, tule koju. Täpselt sama teema nagu osad tavainimesed ei usu, et Ott pole steroide kasutanud. Share this post Link to post Share on other sites
tarmzz 0 Report post Posted December 19, 2008 No tule taevas appi mis teema ! Siis kui keegi tuleb kulturistide kohta kuskil midagi halvasti ütlema siis on häda majas, ootaks siis teie poolt ka dolerantset kohtlemist, kus sa sellega. Kui mõni profisportlane, kes pole kulturist ega jõutõstja surub rinnalt üle 100 kg, siis mitte keegi ei usu ja hakkab selline teema et "ahh mis see kleenu nüüd, mina olen ikka tugev, tema ju kondikubu ". No mõistus, tule koju. Täpselt sama teema nagu osad tavainimesed ei usu, et Ott pole steroide kasutanud.Kuidagi segane jutt Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted December 19, 2008 No selliseid liigubki ainult foorumites, päriselus ei kohta neid ikka naljalt:DJust hiljuti trennis kükkis Aimar 75Kg kehakaalu juures 200 sügavalt ja kergelt, vanust on 18 ja ilma mingisuguse varustuseta! Share this post Link to post Share on other sites
aetius 0 Report post Posted December 19, 2008 No konkreetselt Arbeti puhul tundub 135 kilo kahtlaselt suur number sellepärast, et tegemist on ikkagi profikorvpalluriga, kes teeb kaks korda päevas pallitrenni. Peale tõsist ülakehatrenni aga samal päeval sust üldiselt kossumeest pole. Pealegi ilmus suvel mingi artikkel, kus oli juttu, et Eesti koondislastest surub kõige rohkem Kikerpill- vist 120 kui mälu ei peta.Aga noh, ei tea- võibolla lükkas suvise ettevalmistusperioodi lõpul selle raskuse üles. Või (jala)vigastuse ajal.Paraku ei loe artiklist ka välja, kust ajakirjanik need andmed on võtnud. Võib-olla lihtsalt keegi luges talle lambist ette, et ma olen kuulnud, et Kink või Arbet on nii-või naapalju üles lükanud.Pole see midagi kahtlaselt suur number. Earl Boykins kes on 1.65 pikk ja kaalub 60 kilo surub 142 kg(315 pounds). Btw tegemist on korvpalluriga kes mängis 10 aastat NBA-s. Ja vaevalt neil seal vähem pallitrenne on. Mees käis hiljuti ka Eestis platsil, seda siis Virtuse ridades ja Rocki vastu. Share this post Link to post Share on other sites
tarmzz 0 Report post Posted December 19, 2008 Pole see midagi kahtlaselt suur number. Earl Boykins kes on 1.65 pikk ja kaalub 60 kilo surub 142 kg(315 pounds). Btw tegemist on korvpalluriga kes mängis 10 aastat NBA-s. Ja vaevalt neil seal vähem pallitrenne on. Mees käis hiljuti ka Eestis platsil, seda siis Virtuse ridades ja Rocki vastu.Ta on paras imeloom ikka Share this post Link to post Share on other sites
T6nu69 0 Report post Posted December 19, 2008 Pole see midagi kahtlaselt suur number. Earl Boykins kes on 1.65 pikk ja kaalub 60 kilo surub 142 kg(315 pounds). Btw tegemist on korvpalluriga kes mängis 10 aastat NBA-s. Ja vaevalt neil seal vähem pallitrenne on. Mees käis hiljuti ka Eestis platsil, seda siis Virtuse ridades ja Rocki vastu.Huvitav palju too Latt seal kõrval surub? Share this post Link to post Share on other sites