karatekid 0 Report post Posted November 23, 2008 tere mul on selline küsimus kas 16.a poiss saaks sama suureks nagu täiskasvanud mehed ehk kulturistid:DJa kas keegi teab palju kaalub ja kui pikk oli marek kalmus 16.a Share this post Link to post Share on other sites
bumer325i 0 Report post Posted November 24, 2008 (edited) kustutada* Edited November 24, 2008 by bumer325i Share this post Link to post Share on other sites
bumer325i 0 Report post Posted November 24, 2008 tere mul on selline küsimus kas 16.a poiss saaks sama suureks nagu täiskasvanud mehed ehk kulturistid:DJa kas keegi teab palju kaalub ja kui pikk oli marek kalmus 16.ajah 3kg proteiini ja oled sama suur või suuremgi kui kulturistid. sööd 1 päevaga ära ja kui ärkad kohe suur ja lihastes Share this post Link to post Share on other sites
gymer 0 Report post Posted November 24, 2008 tere mul on selline küsimus kas 16.a poiss saaks sama suureks nagu täiskasvanud mehed ehk kulturistid:DJa kas keegi teab palju kaalub ja kui pikk oli marek kalmus 16.aTere, kui 16 aastane hakkab korralikult treenima, toituma, puhkama ja asja endale selgeks teeb, siis, meheikka jõudes peaks suure mehe moodi olema küll (enam-vähem) .Üleöö st. ülekuu imet ei sünni. Share this post Link to post Share on other sites