Jump to content
Sign in to follow this  
naksitrall

müstika ? paranormaalne nähtus ?

Recommended Posts

Tervist!

Nimelt kirjeldan veidi endaga toimuvat ja sooviksin teie arvamust nähtustele.

Tegemist on suitsetamisega. Kui ma kunagi suitsetamist proovisin oli veel kõik ok, kuid kui ma pisut rohkem hakkasin tegema ilmnes nähtus, et kui ma olin teinud päevas kusagil 2 suitsu siis ( nüüd hakkab see imelik osa ) õhtul pimedas täiesti suvalised lambid vilgutasid mulle kaks korda. Ja kui asi kiskus näiteks 4 suitsule päevas siis sama arv vilgatusi ja sähvatusi ma ka lampide aadressilt kohtasin. Asjasse süvenedes katsetasin, et kui olen päeva suitsuvaba siis ei tulnud mitte ühtegi tänavalaterna reaktsiooni. Edasi aga ja nüüdsest sellega harjunud on jätkuv sama teema. Ei suitseta ma palju, kuid mõne päevas ikka ning täiesti tavaline lamp kui ma selle alt läbi käin kustub järsku ja möödudes selle alt läheb ta jälle põlema. Ei ole see muidugi 100 % alati kuid väga väga tihti. Ükstapuha kus tänaval, kus kohas, linnas ( siseruumides pole täheldanud ), kuid see toiming minu suhtes on konstantne ( ja nagu eelnevalt mainuitd suitsuvabal päevadel sellist asja ei ole olnud )

Küsimus: Olen täielik ateist, kuid kas ei ole võimalik, et keegi kõrge kusagil soovib minu tähelepanu suitsetamisega seoses ning märku anda, et ma vastava tegevuse lõpetaksin, et ära hoida kõige hullemat... ?

suhtuge palun asja adekvaatselt ja mitte negatiivselt.

Aitäh

Naksitrall

creepy värk...ise olen ka Ateist...aga sellised asjad on väga levinud...no need igast jutud, kes mida kuskil näinud/kuulnud...jube kuulata neid...ma ise võin ka vanduda, et ma olen kuulnud kedagi üleval korrusel kõndimas, kuigi olen täiesti üksi kodus...siin majas vist kunagi tapeti ära ka keegi vms...et jah :D

Edited by timo116

Tervist!

Nimelt kirjeldan veidi endaga toimuvat ja sooviksin teie arvamust nähtustele.

Tegemist on suitsetamisega. Kui ma kunagi suitsetamist proovisin oli veel kõik ok, kuid kui ma pisut rohkem hakkasin tegema ilmnes nähtus, et kui ma olin teinud päevas kusagil 2 suitsu siis ( nüüd hakkab see imelik osa ) õhtul pimedas täiesti suvalised lambid vilgutasid mulle kaks korda. Ja kui asi kiskus näiteks 4 suitsule päevas siis sama arv vilgatusi ja sähvatusi ma ka lampide aadressilt kohtasin. Asjasse süvenedes katsetasin, et kui olen päeva suitsuvaba siis ei tulnud mitte ühtegi tänavalaterna reaktsiooni. Edasi aga ja nüüdsest sellega harjunud on jätkuv sama teema. Ei suitseta ma palju, kuid mõne päevas ikka ning täiesti tavaline lamp kui ma selle alt läbi käin kustub järsku ja möödudes selle alt läheb ta jälle põlema. Ei ole see muidugi 100 % alati kuid väga väga tihti. Ükstapuha kus tänaval, kus kohas, linnas ( siseruumides pole täheldanud ), kuid see toiming minu suhtes on konstantne ( ja nagu eelnevalt mainuitd suitsuvabal päevadel sellist asja ei ole olnud )

Küsimus: Olen täielik ateist, kuid kas ei ole võimalik, et keegi kõrge kusagil soovib minu tähelepanu suitsetamisega seoses ning märku anda, et ma vastava tegevuse lõpetaksin, et ära hoida kõige hullemat... ?

suhtuge palun asja adekvaatselt ja mitte negatiivselt.

Aitäh

Naksitrall

Mul oli jällegi selline juhtum, et istusime sõpraga baaris ja tähistasime tema merisea kolmandat sünnipäeva. Võtsime, võtsime kui järsku oli mul pilt kadunud. Siis kui silmad avasin olin täiesti paljas, täiesti võõras kohas ja täiesti võõra naise kõrval. Oli jube peavalu ja midagi ei mäletanud kuidas ma sinna sattusin. Ise arvangi, et ufod viisid mu vahepeal ära ja tõid hiljem tagasi. Mis see mu sai olla. Need kellel sama on juhtunud räägivad samuti, et järgmine päev pea valutab, midagi möödunust ei mäleta ja ärkavad võõras kohas. Ufod ? Müstika lihtsalt .....: )

Mul oli jällegi selline juhtum, et istusime sõpraga baaris ja tähistasime tema merisea kolmandat sünnipäeva. Võtsime, võtsime kui järsku oli mul pilt kadunud. Siis kui silmad avasin olin täiesti paljas, täiesti võõras kohas ja täiesti võõra naise kõrval. Oli jube peavalu ja midagi ei mäletanud kuidas ma sinna sattusin. Ise arvangi, et ufod viisid mu vahepeal ära ja tõid hiljem tagasi. Mis see mu sai olla. Need kellel sama on juhtunud räägivad samuti, et järgmine päev pea valutab, midagi möödunust ei mäleta ja ärkavad võõras kohas. Ufod ? Müstika lihtsalt .....: )

väga hea jutt. kõvasti nalja üle pika aja :D

igatahes need lambid peaks ka nsma vahe peal ära kustuma, pargis istudes läksid ühekorra kõik korda mööda. nii, et ei usu, et see mingi paranormaalne nähtus :D

Lampidega on mul endal kah anomaaliaid juhtunud. Talvel sõidan tavaliselt suuska oma kodukoha lähedal asuval 2,75 km pikkusel valgustatud suusarajal ja ma olen seal sõites kogenud ka seda, et kõik tuled kustuvad enne kui nende juurde jõuan ära ja lähevad uuesti põlema kui neist möödas olen. Need päevavalgustus lambid vast umbes iga 50 meetri tagant. Aga sõites on olnud nii, et olen praktiliselt kogu ringi pimedas sõitnud, näen küll, et ees ja taga lambit põlevad, aga seal kus mina olen on kustunud. Mu sõbrad on kah sarnast asja seal koos minuga kogenud. Seletust ei oska kuidagi anda sellele, kuna praktikas ei saa meie liikumisel suusarajal valgustusele mingit mõju olla. :D

Lampidega on mul endal kah anomaaliaid juhtunud. Talvel sõidan tavaliselt suuska oma kodukoha lähedal asuval 2,75 km pikkusel valgustatud suusarajal ja ma olen seal sõites kogenud ka seda, et kõik tuled kustuvad enne kui nende juurde jõuan ära ja lähevad uuesti põlema kui neist möödas olen. Need päevavalgustus lambid vast umbes iga 50 meetri tagant. Aga sõites on olnud nii, et olen praktiliselt kogu ringi pimedas sõitnud, näen küll, et ees ja taga lambit põlevad, aga seal kus mina olen on kustunud. Mu sõbrad on kah sarnast asja seal koos minuga kogenud. Seletust ei oska kuidagi anda sellele, kuna praktikas ei saa meie liikumisel suusarajal valgustusele mingit mõju olla. :D

järgmine kord jäe seisma ja vaata kuidas lambid kustuvad samamoodi edasi, ilma, et sinu liikumine neile mingit mõju avaldaks...

Kanepiga tegu siiski ei ole. Igatahes olen välistanud küll mingid ufod ,vigased liikumisandurid ja katkised lambid. Samuti toimub see ka siis kui on ka muid inimesi ja kõik on alati hämmelduses, sest saan lampide vilgutamisega täitsa showd teha. Muidugi ei ole nii et kui kõnnin kusagil tänaval, et siis kõik lambid järjest kustuvad, vaid mõned üksikud suvalistes kohtades seal tänaval.

Mul kusjuures ühe sõbrannaga väljas jalutades sama nähtus üsna tavaline, vanasti see ehmatas meid....

nüüd harjunud, et temaga koos olles lambid panevad vigast :D

minuga oli siuke asi suitsetades ,et läksin bussipeatusesse.. vaatasin ,et 35minutit bussini aega ja mõtlesin et teeks suitsu... proovisin kuidas ma proovisin... tuult ka ei olnud... aga välgumihkel ei töötanud... minutike üritasin seda suitsu p6lema saada ja buss tuli 3-4 min varem.. pärast bussisõitu töötas tuli jälle väga ilusti.. müstika

Pärnus, bussijaama juures ("kiilakal"), kohe parkla vastas vilgub pidevalt üks või kaks tuld :D

Samas ega ma sellistesse asjadesse eriti negatiivselt ei suhtugi, kõik on võimalik ja mitte midagi pole võimatut! Igast anomaaliaid on olemas; mõni näeb neid pidevalt, mõni ei näe neid üldse ja tavaliselt need kes ei näe ega koge sündmust ei usu kah sellesse ega pööra tähelepanu sellele :D

Äkki mingi magnetanomaalia?Mõnes kohas maapinnal on samamoodi, väga tugev magnetväli ja ajab kompassid hulluks.Seal kohtades sisaldab muld väga palju rauda.Ei oska muud TEADUSLIKKU seletust pakkuda, kui et sinul endal on samuti mingi magnetanomaalia, teiste elektritarvetega ei ole midagi kummalist, telefonil levi ära ei kao? Väga nõrk magnetväli on igal inimesel ja ka esemetel, mis sisaldavad rauda, koobaltit või niklit.Enamikel inimestel on see magnetväli väga väike, peaaegu olematu, tingitud väga väikesest kogusest magnetilisest rauast organismis.Äkki sul on mingil põhjusel kogu raud kehas püsivalt magnetiseerunud.Muidugi ma kahtlen, et ka selline ikkagi suhteliselt väike kogus mingit sellist magnetvälja tekitada suudaks.

Teine asi mis võiks põhjustada sellist lampide ajutist kustumist on elektriväli.Inimese puhul tõenäoliselt staatiline elekter.Jällegi, igal inimesel on kerge staatiline elektrilaeng, ning seal kus on laeng, seal on ka elektriväli.Võibolla, kui inimesel on väga suur staatiline elektrilaeng, siis on tal ka piisavalt tugev elektriväli, et mõjutada elektrilisi seadmeid.Ma küll ei oska teooriat välja pakkuda, kuidas elektriväli elektrilisi seadmeid niimoodi mõjutada saaks, aga kes-teab, äkki on see võimalik.Sidekaableid varjestatakse ju samuti elektriväljade eest kaitseks.

Edited by maximus89

Igasuguseid kummalisi asju juhtub. Mina ei soovitaks küll otsida seost jumala või mingide paranormaalsete jõudude või nähtustega. Paljugi on kinni uskumises. Kui sa arvad, et lambid peavad vilkuma, siis on seosed kiired tekkima ja kui mõni kord ei vilgugi, ununeb see kiiresti. Mõtle nüüd järgi, sa oled suitsu arvatavasti päris palju teinud, ega see ei ole ju koguaeg juhtunud. Tõenäoliselt ikka vahest harva, aga millegi pärast on need eredalt meelde jäänud.

Sa ei pruugi osata arvatagi, kui palju suudab inimene endale ette kujutada, kui ta millessegi kasvõi alateadlikult usub.

Mõned väga head videod Derren Browni esitusest, mis panevad mõtlema.

Hea näide kuidas inimene tunneb vägagi tõeselt asju, mida tegelikult pole, lihtsalt uskumise, sugestatsiooni jne tõttu.

http://www.youtube.com/watch?v=lW2yKlNFFuU

Näitab, kuidas inimesi saab mõjutada ja ilma seletuseta lõpus võib tunduda, et tegemist on paranormaalsete võimetega.

http://www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg

Üritab ka selgeltnägijaid ja muid tegelasi vahele võtta. Ta küll ei seleta täpselt, kuidas ta seda teeb, aga väidag, et kasutab lihtsaid tehnikaid ja midagi üleloomulikku seal pole.

http://www.youtube.com/watch?v=G18NfN76bAs