Jump to content
Alexander Andrusenko

"Külastajate küsimused" alamfoorum minema?

Recommended Posts

Nooh, ega see, et treening ise on tõsine teema, ei tähenda, et arutelu ei võiks olla rohkem avatud ja ka vahel huumorit lisatud

seda nüüd muidugi...natuke nalja ei tee paha...aga see nali, mida tullakse küsima, et kas METAANI võiks hakati kasutama...mis arvate...No anna andeks :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
seda nüüd muidugi...natuke nalja ei tee paha...aga see nali, mida tullakse küsima, et kas METAANI võiks hakati kasutama...mis arvate...No anna andeks :D

mul veaks küll suunurgad nats kõrgemale, kui keegi tõsimeeli sellise küsimuse esitaks :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
mul veaks küll suunurgad nats kõrgemale, kui keegi tõsimeeli sellise küsimuse esitaks :D

No seda nüüd muidugi aga :D krt...ajuvabadus :D Võtku lugegu ja uurigu enne asja kohta kui tahavad võtma hakata ;)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nalja võib ju Vabas foorumis teha - enam-vähem selleks ta ju tehtud saigi. Kui aga tõsisemas foorumis keegi nalja teeb ja sellele järgneb 3 lehte järelmääkimist (kõik lähevad naljaga kaasa), siis tulemus on see, et kogu teema läheb käest ära ja teema algataja enam midagi kasulikku sealt ei saa. Ma ei kustuta kõiki nalju. Kui keegi teeb normaalse nalja ja terve foorum ei hakka sellele kaasa mängima, siis las ta olla. Siiski on tavaline see, et kui keegi teeb ühes teemas nalja, siis kõik ülejäänud peavad enda pühaks missiooniks ka midagi vaimukat kaasa öelda, mis ei ole küll põhimõtteliselt halb, aga teema informatiivsus algataja jaoks hakkab järsku vähenema.

Ma olen seda juba ühes teises alessandrovastases teemas kommenteerinud ja jään oma seisukohale kindlaks. Aga praegu ei ole jutt sellest, kui keegi normaalses (mitteananonüümses) foorumis nalja teeb, vaid jutt käib ikkagi anonüümsetest "naljameestest".

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.