Jumal666 0 Report post Posted October 1, 2008 verer6hk on mul juba pikkemat aega k6rge kui viimasel ajal kui syda pistab juba torgib ja valutab.ja praegu kell 1:49 mu syda tegi minuti jooxul 90 sydame l66ki,on see normaalne? Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted October 2, 2008 verer6hk on mul juba pikkemat aega k6rge kui viimasel ajal kui syda pistab juba torgib ja valutab.ja praegu kell 1:49 mu syda tegi minuti jooxul 90 sydame l66ki,on see normaalne?Puhkeoleku kõrge pulss viitab ületreeningule. Millal trenn lõppes? Torked ja valud südame piirkonnas viitavad stressile. Share this post Link to post Share on other sites
Jumal666 0 Report post Posted October 2, 2008 (edited) Puhkeoleku kõrge pulss viitab ületreeningule. Millal trenn lõppes? Torked ja valud südame piirkonnas viitavad stressile.trenn l6ppes 8 l2bi 10 minti midagi umbes!!!aga kuidas stressist lahti saab !!!?oma muredest ma ei saa niipealahti aga kuidas ma muud moodi leevendada seda saax?koormust ka maha ei taha v6tta,kuna ma tunnen ,et treenin isegi liiga lahjalt.Pigem lisada tahax!!!! Edited October 2, 2008 by Jumal666 Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted October 2, 2008 trenn l6ppes 8 l2bi 10 minti midagi umbes!!!aga kuidas stressist lahti saab !!!?oma muredest ma ei saa niipealahti aga kuidas ma muud moodi leevendada seda saax?koormust ka maha ei taha v6tta,kuna ma tunnen ,et treenin isegi liiga lahjalt.Pigem lisada tahax!!!!Omega 3 rasvhappeid?Las treeningmaht jääb esialgu samaks, aga vähenda intensiivsust, st. pikenda pause seeriate ja erinevate harjutuste vahel. Share this post Link to post Share on other sites
Archangel1 0 Report post Posted October 2, 2008 verer6hk on mul juba pikkemat aega k6rge kui viimasel ajal kui syda pistab juba torgib ja valutab.ja praegu kell 1:49 mu syda tegi minuti jooxul 90 sydame l66ki,on see normaalne?kas sinu kehakaal on viimasel ajal tõusnud? Share this post Link to post Share on other sites