ebuprofen 0 Report post Posted September 25, 2008 TereMul selline küsimus, et milline peab olema valku sisaldus tootel, et parem säilitada lihasmassi?Sest kuulsin, et kui on kõrge valgu sisaldusega siis mass säilib ainult pideval tarbimisel, kui lõpetad tarbimist, mass "kaob".Aga kui tarbida nö vähe valgu sisaldusega, siis mass niimodi "ei kao" kui lõpetad tarbimist.Loodan et saite aru, mis tahtsin öelda Share this post Link to post Share on other sites
painkiller 0 Report post Posted September 25, 2008 Toidulisand on ikkagi lisand! See nähtus tekib, kui ei söö korraliku toitu ja valgu saad lisandist. Niipea kui lõpetad lisandi tarvitamise siis ei saa keha enam piisavalt valku ja "kuivadki" kokku. Tervislik ja mitmekesine toitumine peab olema elustiil! Share this post Link to post Share on other sites