MOTep3a 0 Report post Posted September 22, 2008 Planet Sport, 899kr kuu. Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted September 22, 2008 Planet, pea 4a seal käinud, leping suht hea hinnaga 649 kuus. Share this post Link to post Share on other sites
minerva 0 Report post Posted September 22, 2008 tulbi spordiklubi. suht hea käia, tavaliselt üsna vähe rahvast ja pinkide taha järjekordi ei teki Share this post Link to post Share on other sites
JT 0 Report post Posted September 22, 2008 Tervisex on koht, kus mina käin. Share this post Link to post Share on other sites
Martti K. 0 Report post Posted September 22, 2008 Kose Spordimaja - 20.- kord, nurisemist jagub Share this post Link to post Share on other sites
püss 0 Report post Posted September 22, 2008 Tartus Arenas. Super hea saal Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted September 22, 2008 Jälle Revalis üle pika aja Sa käisid ennem zelluloosis , kui ma ei eksi ? Share this post Link to post Share on other sites
leinekas 1 Report post Posted September 22, 2008 Endale on hakanud meeldima just Tallinna spordihall ,jõusaal võrreldes teistega ei ole just kõige suurem aga kuidagi õhkkond on selline meeldivalt positiivne........olen sind küll petnud teistega aga lõpuks ikkagi tagasi tulnud Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted September 22, 2008 Viimased paar aastat on koduklubiks Arctic Sport, üsna tihti olen treeninud nüüd ka Kuressaare Spordihoones ja Tartu Arcticus. Üsna pea uus koduklubi- Sparta.Varasemad kogemused veel: Reval Sport ja Planet Sport. Share this post Link to post Share on other sites
The white 0 Report post Posted September 22, 2008 Kuressaare spordihoone - 250 eek 10 päevakaart . Share this post Link to post Share on other sites
Tuki 0 Report post Posted September 22, 2008 Kose Spordimaja - 20.- kord, nurisemist jagub eriti Spordimaja juhataja Valduriga osteti peeglid jõusaali, toodi ära, nüüd küsisime kus on.."kadunud" on väidetakse. Valduril kodus raudselt. Päris paar korda on meid tahetud välja visata, sest härra Valdur ütleb, et kinni on, kuigi silt ukse peal näitab, et sel kellajal on lahti, kõik uksed on lahti, elu käib. Iga asja peale on midagi virisemist tal, ma paneks ta põlema. Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted September 22, 2008 Sa käisid ennem zelluloosis , kui ma ei eksi ?Jah, käiks võibolla siiamaani, aga liiga kaugel on. Share this post Link to post Share on other sites
Toivo295 0 Report post Posted September 22, 2008 Kodus olles treenin Orissaare Spordihoones, kus kuukaart õpilasele on 75(!) krooni, väga viis saal. Piisavalt seadmeid, mis on üsna uued, lisaks veel mõnusalt avar - palju aknaid. Tallinnas koolis olles pean aga leppima ühiselamu keldripunkriga. Seadmed nõukaaegsed, kuid kõik vajalik saab tehtud ja ei virise. Niikuinii olen suur vabaraskuste sõber ja seega polegi uhkeid masinaid vaja. Ainult kükipuurist vms tunnen puudust. Share this post Link to post Share on other sites
syncMan 0 Report post Posted September 22, 2008 Kehra Spordihallis:D Ajab asja 2ra kyll. Kuupilet 150.- ykskord 20.- Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted November 3, 2008 Käisin Nõmmel Trummi jõusaalis. Odav, kodule lähedal, kaunis kohas ja kõik vajalikud asjad on olemas. Meeldiva atmosfääriga. Hetkel aga käin Inglismaal Manchesteri Ülikooli jõusaalis. Erinevalt kõikidest muudest asjadest, on jõusaal siin eelmisega võrreldes poole odavam aga rahul ma sellega väga ei ole. Tegemist on pigem "fitness center"iga, mitte jõusaaliga sest see on täis trenažööre ja masinaid aga terves kompleksis pole mitte ühtegi kangi ega negatiivset kaldpinki. Share this post Link to post Share on other sites
extrance 0 Report post Posted November 3, 2008 MV spordiklubi Tartus. Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted November 3, 2008 Pärnu Kergejõustiku Maneezi jõusaal. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 3, 2008 Savannas (USA GA) on klubi nimega JEA ehk Jewish Educational Alliance.Toredad treenerid ja toredad kylastajad. Mullivanniga saunakompleks jne. 45 kg on vist raskeim hantel... Kontrollin j2rgi. Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted November 3, 2008 Käin Kuressaare spordihoone jõusaalis. Seal 20xkaart 500.- Share this post Link to post Share on other sites
Tiit b 0 Report post Posted November 3, 2008 Reval Spordis käisin kuni eelmise nädalani ja nüüd läksin Sparta Sporti... suht pettumus oli minu jaoks, saal on väike, masinad on uhked ja kenad aga osad on ikka päris ja hantlid on väga värdjad, raskused nende küljes ehk siis kettad on nii suured et hantleid käes hoida puutud käe varrega ketaste pihta harjutusi sooritades,-ja siuke kahtlane värk seal. Trosse ei anna reguleerida ja on nii lühikesed et rinda treenides käisid raskused kolks kolks lõpus :S Huvitav oleks kuulda mida teised SS külastajad arvavad saalist Share this post Link to post Share on other sites
krissss 0 Report post Posted November 3, 2008 Nõo spordihoones, õpilasele 300.- kuu, 2 korda nädalas treener ka Olen rahul Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted November 3, 2008 Pärnus, MaiSpordis. Share this post Link to post Share on other sites
MurderDoll 0 Report post Posted November 3, 2008 Käin Kilingi-Nõmme uue spordihoone jõukas. Väga asjalik on, soovitan soojalt;) Share this post Link to post Share on other sites
mixtape 0 Report post Posted November 10, 2008 Kilingi-Nõmme spordihoones.Kõigile kuukaart 200.-. Mõni asi võiks juures olla,aga muidu 5+ Share this post Link to post Share on other sites
-antero- 0 Report post Posted November 11, 2008 jüri spordihoones Share this post Link to post Share on other sites