expertkenny 0 Report post Posted September 17, 2008 (edited) Terepikalt ei hakka kirjutama miks mul 4 a.vana paber alles on ja ei ole sellega midagi teinud...Aga ehk saame pundipeale diagnoosi välja lugeda, et mis ma oma põlvedega tegema pean pilt peaks siin olema 4 erinevas suuruses http://nagi.ee/photos/Kenny/sets/126333/167972/ Edited September 17, 2008 by expertkenny Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted September 17, 2008 Arstide songerduste lugemiseks peab vähemalt apteeker olema... Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted September 17, 2008 Diagnoosiks põlvekedrasidemete mingit sorti tendiniit ehk kõõlusepõletik.Raviks oli sul laserravi, Dolmen tabletid, Deep Relief Geel, Glukosamine Complex ühe kuu vältel. Lisaks hüppaja põlve tugisidemed sportimisel. Vau! Share this post Link to post Share on other sites
Elavhõbe 0 Report post Posted September 17, 2008 Diagnoosiks põlvekedrasidemete mingit sorti tendiniit ehk kõõlusepõletik.Raviks oli sul laserravi, Dolmen tabletid, Deep Relief Geel, Glukosamine Complex ühe kuu vältel. Lisaks hüppaja põlve tugisidemed sportimisel. suur kummardus. Ma lugesin välja, et kangreen ja kubemeni välja, alustada eemaldamist viimasest.tase ausalt, aplaus. Sain ainult mõnest sõnast aru, aga kui jutt ees, siis nagu meenutab kyll. Share this post Link to post Share on other sites
expertkenny 0 Report post Posted September 17, 2008 Diagnoosiks põlvekedrasidemete mingit sorti tendiniit ehk kõõlusepõletik.Raviks oli sul laserravi (mille režiim ka ära toodud), Dolmen tabletid, Deep Relief Geel, Glukosamine Complex ühe kuu vältel. Lisaks hüppaja põlve tugisidemed sportimisel.ma juba vaimusilmas nägin kuidas mingi 1 kuu pärast pool tekstist kokku saab (K)tänud Share this post Link to post Share on other sites