julietta 0 Report post Posted September 10, 2008 Olen 18 aastane neiu ja mul on olnud alati kompleksid seoses enda kehaga. Nimelt kaalusin koguaeg nii 55-57 kilo, kuid viimasel ajal on kaal hakanud meeletult tõusma ja kaalun õhtuti 62 kilo ja olen 168 pikk, seega 55 kilo oleks täiesti normaalne. Ma pole välimusel paks, aga on küllaga kehaosasid millega rahul pole, eeskätt kõht:/Ma pole hakanud rohkem sööma, seda kohe kindlasti mitte, kuid hakkasin trennis käima, et kehakaalu vähendada, aga siiamaani kilod pole kadunud. Käin shapingus, mis peaks kehakaalu vastupidiselt just vähendama. Mida peaksin tegema, et kehakaal uuesti normi saada, seega umbes 6 kilo alla, sest see 6 kilo tuli juurde vähem kui kuu ajaga.Olen väga õnnetu, kuna lootsin et trennis hakkavad kilod kaduma, kuid asjatult(ps olen pea täielikult loobunud, koogikestest ja krõpsudest ja kommidest). Julietta Share this post Link to post Share on other sites
Totenkopf 0 Report post Posted September 10, 2008 Järelikult on siiski toitumine vale. Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 0 Report post Posted September 10, 2008 Võimalik, et oled endale märkamatult rohkem sööki sisse sööma hakanud, sest keha energia vajadus on suurenenud. Ei tea, kuidas hetkel toitud, aga juhul kui sa nö. dieeditad pidevalt ja nüüd lisaks hakkasid trenni tegema, siis on keha ümberlülitunud säästureziimile ja hakanud rasvasid kehvemateks päevadeks varuma Soovitaks süüa tasakaalustatud toitu, mis sisaldaks valkusid, rasvasid ja optimaalselt süsivesikuid. Süüa kvaliteetset toitu jaotatuna 4-5x päevas väikseteks portsjoniteks. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted September 11, 2008 Kas sheiping ei ole mitte see "tore" trenn, kus ei soovitata peale trenni süüa ja juua? Share this post Link to post Share on other sites
hehee 0 Report post Posted September 11, 2008 (edited) Kas sheiping ei ole mitte see "tore" trenn, kus ei soovitata peale trenni süüa ja juua?Seesama tore trenn jah. Minu treeningelu sai sealt samast trennist alguse. Esimese kuuga võtsin kaks kilo juurde ning mis sest, et välimus paranes, st juurde sain lihast ja rasvaprotsent alanes, hakati pragama, et oi, juurde ei tohi võtta ja nüüd pead kindlasti toituma meie põhimõtete järele. Nii ma siis neid uskusingi, sest olin ka ise siis seda meelt, et iga kaalutõus tähendab ju kohe paksust, mis sest, et mees kodus mind maa peale katsus tuua. Kes siis ikka kuulab! Ja arvake, mis juhtus, kui viimane söögikord jäi ajale kaks tundi enne trenni ehk siis kella viiele õhtul? Nagu naksti sain oma vähesestki lihsasest lahti ja asendasin selle ilusasti rasvaga Hakkasin aga õhtuti sööma, läks kõik jälle normi.Edit: enne trenniga alustamist kaalusin 47 kg ja 49 peal sain siis treeneri käest riielda Edited September 11, 2008 by hehee Share this post Link to post Share on other sites