Vägivaldur 3 Report post Posted September 11, 2008 See on kergem, kui te arvate. Kui muusikaline kuulmine ja loomisvõime päris null on, siis ei tee muidugi mitte midagi.Uskuge mind, ise trumme või kitarri mängida ja olla sealjuures tehniliselt kõrgel tasemel + veel loominguline, on vähe keerulisem, kui süntekaga mingi tümm jooksma panna ja mingid sämplid luupima.Kui sämplitega mängida, siis on selline keskmine jorsside litakas üsna lihtne kokku panna ja regulaarrullnokk ei saagi tõenäoliselt aru, et loo on tõesti teinud viieaastane.Eks tehnika areng on igamehemuusika tekkimise üks peamisi põhjuseid. See aga ei vähenda kuidagi elektroonilise muusika nauditavama osa headust. Geniaalne muusika on tuntav, olenemata vahenditest, millega ta tehtud on. Geniaalsus muidugi erinevate maitsete raames varieerub, aga siiski mitte liiga palju. Share this post Link to post Share on other sites
Zaany 0 Report post Posted September 11, 2008 (edited) hardstyle parim, hardcore suht lähedal Kõik hardstylerid regage globalhardstyle forumisse Olin ka vanasti metalhead ja olid eelarvamused, aga nüüd on kõik muutunud, kui kuulama hakkad, siis kuulad nii , et oioioi Edited September 11, 2008 by Zaany Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 0 Report post Posted September 11, 2008 Jälle teema selleks, et maitse üle vaielda? Ja miks mõni kohe arvab, et hardstyle, hardcore, trance vms. võrdub kohe rullnokaga/idioodiga/lolliga/e-poisid jne.? Ütlen ausalt need, kes tõmbavad siin otsese joone muusika stiili ja inimese inteligentsuse vahele on ise "veidike harimata". Aga tegelt mulle meeldib juua kohvi piimaga Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted September 12, 2008 Ütlen ausalt need, kes tõmbavad siin otsese joone muusika stiili ja inimese inteligentsuse vahele on ise "veidike harimata". Paremini ei olegi enam võimalik ütelda. word Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted September 12, 2008 Jälle teema selleks, et maitse üle vaielda? Ja miks mõni kohe arvab, et hardstyle, hardcore, trance vms. võrdub kohe rullnokaga/idioodiga/lolliga/e-poisid jne.? Ütlen ausalt need, kes tõmbavad siin otsese joone muusika stiili ja inimese inteligentsuse vahele on ise "veidike harimata". Aga tegelt mulle meeldib juua kohvi piimaga Kui mind silmas pidasid, siis pead tähelepanelikumalt lugema. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted September 12, 2008 Kui mind silmas pidasid, siis pead tähelepanelikumalt lugema.Vaevalt,et ta sind silmas pidasid Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted September 12, 2008 Raud on metall !!! Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted September 12, 2008 Ja mis selle küsimuse eesmärk on, teada saada kui palju inimesi kuulab hardstyle´i ? Teisi vaevalt huvitab sinu muusikamaitse . Share this post Link to post Share on other sites
Tuki 0 Report post Posted September 12, 2008 Ja mis selle küsimuse eesmärk on, teada saada kui palju inimesi kuulab hardstyle´i ? Teisi vaevalt huvitab sinu muusikamaitse .äkki teda huvitab teiste muusikamaitse? Ja räägi enda eest, mind küll huvitab, mida kaasfoorumlased kuulavad. Kuulan ka hardstyle'i vahel, see aasta Qlimaxile ka Share this post Link to post Share on other sites
Kimalane 0 Report post Posted September 12, 2008 Ja mis selle küsimuse eesmärk on, teada saada kui palju inimesi kuulab hardstyle´i ? Teisi vaevalt huvitab sinu muusikamaitse .Ma alustasin teemat, kuna mind huvitab paljud fitnessis kuulvad Hs. Ma küll ei mõista, milles seisneb sinu pahameel minu vastu. Share this post Link to post Share on other sites
-Nämmy-- 0 Report post Posted September 20, 2008 Kuulan, aga see aasta lähen lausa Qlimaxile Tahaks ka täiega Qlimaxile minna, aga ei saa Aga jah , hardstyle-i kuulan rautselt iga päev!! Share this post Link to post Share on other sites
-Nämmy-- 0 Report post Posted September 20, 2008 (edited) Tahaks ka täiega Qlimaxile minna, aga ei saa Aga jah , hardstyle-i kuulan rautselt iga päev!! Edited September 20, 2008 by -Nämmy-- Share this post Link to post Share on other sites
Existence 0 Report post Posted September 20, 2008 Läheks kah Qlimaxile ,kui oleks 18 aastat vanust Share this post Link to post Share on other sites
Martti K. 0 Report post Posted September 20, 2008 Läheks kah Qlimaxile ,kui oleks 18 aastat vanust Ma lugesin q-dance.nl foorumist, et 17 aastane käis ja ei kontrollitud ID'd ega midagi Share this post Link to post Share on other sites
ztex 0 Report post Posted September 22, 2008 Ma lugesin q-dance.nl foorumist, et 17 aastane käis ja ei kontrollitud ID'd ega midagi Veits nadi oleks nõnda kaugele minna ja siis vanuse tõttu mitte sisse saada. Parem ei riskiks.Kuulan samuti hardstyle/trance muusikat. Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted September 22, 2008 Loomulikult, ooooooo . . Ma kuulan HS koguaeg. Share this post Link to post Share on other sites
syncMan 0 Report post Posted September 22, 2008 Kuulan HS suht palju....samuti ka teisi liike<<< Trance, Hardcore jpt. Suht mitmekesine muusika kuulaja olen, samuti on plaanis tulevikus 2ra k2ija Qlimaxil. Share this post Link to post Share on other sites
Kratos 1 Report post Posted September 22, 2008 Mina kuulan pea iga päev HS.ma kuulan igapäev metalli Share this post Link to post Share on other sites
sammalkivi 0 Report post Posted September 22, 2008 Olen suur fänn ja maitse üle tõesti ei vaielda. Kui oleks teema Metal, siis ei kommenteeriks ükski hardstyler seda teemat ma arvan.. Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted September 26, 2008 hardstyle/jumpstyle klubis 5+ kodus, vabal ajal, trennis rahulikum träna ja house Share this post Link to post Share on other sites
Martti K. 0 Report post Posted September 26, 2008 Veits nadi oleks nõnda kaugele minna ja siis vanuse tõttu mitte sisse saada. Parem ei riskiks.Kuulan samuti hardstyle/trance muusikat.See oleks tõesti väga sitt olukord, aga ma tean, et järgmine aasta teeb üks eestlanna samamoodi proovi Share this post Link to post Share on other sites
linkin 0 Report post Posted September 28, 2008 (edited) Ei saa absoluutselt nendest inimestest aru, kes ütlevad, et kuidas on võimalik hardstyle jms muusikat kuulata? "See on ju arvutiga tehtud, see pole mingi õige muusika.".Esiteks on nendes lugudes meloodia sees. Hardstyles on küll vähem meloodiat ja meloodialõigud on lühemad, kuid head trance lood on väga hea meloodiaga ja väga oskuslikult tehtud. Elektrooniline tantsumuusika sisaldab rohkem meloodilist poolt kui mingi rock/metal/hiphop. See et meloodiat mängitakse mingil määral pinisevate leadidega ja kui sulle pinisev heli ei meeldi, siis ei tähenda see veel, et see muusika poleks.Mõned siin väidavad, et igaüks võib hiirega veits klõpsida ja loo kokku panna. Päris nii ikka ei ole, see on võibolla EJay-s, kus on meloodialõigud ja kõik helid ette antud. Korraliku programmi selgeks õppimiseks läheb üsna mitu kuud.Samplte koha pealt selline jutt. Kõvad tegijad tõesti ei kasuta sampleid ja teevad kõik on sündihelid ja kickid ise, et nende loomingut tunneks juba soundist ära. Samas ei saa samplite kasutamist hukka mõista. Kas rokk-arstist ehitab oma kitarri ise? Ei. Ühe korraliku sündi ehitamiseks 3x OSC-ga võib kuluda päev kui mitte rohkem. Kui tahta sellist muusikat puhtalt hardwarel teha, siis tehnika maksumus oleks sinna 10 miljoni kanti. Keskmise rokkbändi paar kitarri ja trummid - need vist ikka niipalju ei maksa?Vaikselt proovin ka ise kätt HS tegemisel. Näiteks üks enda tehtud lugu.Linkin - This Is MeKuna formatiga läksid eelmised enda tehtud sündid ja kickid, siis antud juhul ei viitsinud väga palju mässata. See fail siin on beta, nüüdseks on asi juba paremaks läinud, intro ja outro täiustatud ja üleminekud sujuvamaks tehtud. Edited September 28, 2008 by linkin Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted September 28, 2008 Elektrooniline tantsumuusika sisaldab rohkem meloodilist poolt kui mingi rock/metal/hiphop. See et meloodiat mängitakse mingil määral pinisevate leadidega ja kui sulle pinisev heli ei meeldi, siis ei tähenda see veel, et see muusika poleks.Jubedalt huvitab, kuidas sa mõõdad seda meloodia kogust:P Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted September 28, 2008 Vaikselt proovin ka ise kätt HS tegemisel. Näiteks üks enda tehtud lugu.Linkin - This Is MeKuna formatiga läksid eelmised enda tehtud sündid ja kickid, siis antud juhul ei viitsinud väga palju mässata. See fail siin on beta, nüüdseks on asi juba paremaks läinud, intro ja outro täiustatud ja üleminekud sujuvamaks tehtud.Täitsa kuulatav lugu Share this post Link to post Share on other sites
Zaany 0 Report post Posted October 5, 2008 äkki teda huvitab teiste muusikamaitse? Ja räägi enda eest, mind küll huvitab, mida kaasfoorumlased kuulavad. Kuulan ka hardstyle'i vahel, see aasta Qlimaxile ka Õige ! Ise kahjuk seeaasta ei lähe.See on küsitluse foorum ja selle eesmärk ongi uurdia. mida keegi eelistab ja üldse teeb, või ma eksin ? Share this post Link to post Share on other sites