Jump to content
Archangel1

Kiivikas ja Bonsuna H&K ja vene portaalid

Recommended Posts

Seoses sellega on nende viimaste nädalatega mul tekkinud juba sügavad kahtlused kas ikka on mõtet punnitada läbi sellise vaeva ennast klassikalise kulturismi kategooriasse sisse, kaotades raske vaevaga kogutud niigi vähest liha. Kaliningradis ootaks ees ainult osalemiserõõm. Ainult Eesti võistlusteks sinna sisse punnitada pole vist ka vajadust. Kulturismi kategoorias pole sellise rääbakana ka MM-il mul midagi teha, jällegi osalemisrõõm. Seega, pole ma ei liha ega kala. Mõtetu mees ühesõnaga.

Seoses sellega on nende viimaste nädalatega mul tekkinud juba sügavad kahtlused kas ikka on mõtet punnitada läbi sellise vaeva ennast klassikalise kulturismi kategooriasse sisse, kaotades raske vaevaga kogutud niigi vähest liha. Kaliningradis ootaks ees ainult osalemiserõõm. Ainult Eesti võistlusteks sinna sisse punnitada pole vist ka vajadust. Kulturismi kategoorias pole sellise rääbakana ka MM-il mul midagi teha, jällegi osalemisrõõm. Seega, pole ma ei liha ega kala. Mõtetu mees ühesõnaga.

mis otsid rumalaid vabandusi, kas on mötet, hea suhtumine ja mötetu mees oled sa tõesti oma mõtetu suhtumisega.ytle ära, et ei viitsi vormi teha.ja ära pärast jokkerit syydista, et tema pärast, filmi pärast ei tulnud esimeseks. ego on sul nii masendavalt maas, tyypiline eestlane, võta venelastelt eeskuju.

mis otsid rumalaid vabandusi, kas on mötet, hea suhtumine ja mötetu mees oled sa tõesti oma mõtetu suhtumisega.ytle ära, et ei viitsi vormi teha.ja ära pärast jokkerit syydista, et tema pärast, filmi pärast ei tulnud esimeseks. ego on sul nii masendavalt maas, tyypiline eestlane, võta venelastelt eeskuju.

Kas keegi on öelnud, et vormi ei tee. Sai nagu kirjutatud, et sellesse kategooriasse on sellisel juhul suht mõtetu pigistada. Pole nagu sellise ala puhul kedagi teist küll süüdistada peale ise enda, kui ei ole tahtejõudu vormi teha. Tüüpiline Eestlane oled hoopis ju sina kes on pahatahtlik nagu näha.

Ma mäletan, et mõnda aega tagasi ma sain siin suure pahameeletormi osaliseks kui ütlesin, et kulturism, kui võistlussport on suur tsirkus ja ei vääri spordi nime. Just selle poole pealt mis võistlustel toimub ja kuidas hinnatakse.

Tore, et ka mõned kulturistid mu arvamust jagavad :D

Ma mäletan, et mõnda aega tagasi ma sain siin suure pahameeletormi osaliseks kui ütlesin, et kulturism, kui võistlussport on suur tsirkus ja ei vääri spordi nime. Just selle poole pealt mis võistlustel toimub ja kuidas hinnatakse.

Tore, et ka mõned kulturistid mu arvamust jagavad :D

Novat. Kulturism on suurem kui sport. Lisaks sellele, et sul on musklid, hea vorm, proportsioon jne - see on vaid pisike ja mõtetu osa sellest kuigi ka natuke omal kohal.

Lisaks sellele pead olema aga hea poliitik, tuntud nägu, õiged maailmavaated, omama õiget religiooni, natuke pugemisoskust ei tee kahju, õigel ajal õiges kohas õigeid asju ütlema, omama õiget kodakondsust vajadusel käima ka ilukirurgide juures, läbisaamine kohtunikega peab olema väga hea - hea kui saaksid naabriks kolida ja aegajalt sõbralikke teeneid osutada, ehk isegi sebida end väimeheks või miniaks peakohtunikele, pead tarbima õigeid toidulisandeid ja kindlaid kaubamärke jne jne.

Ehk asi on ja peab olema üks suur tervik! Nagu paljud tipudki ütlevad - trenn on VÄGA väike osa sellest, millega tegelikult tegeleda tuleb. Trenn võtab ainult no 1-1,5h 24h-st. Ülejäänud aeg kulub ju kõigele muule.

Kui üks osa sellest puudu on, siis pole küll mõtet selles vallas vormi teha, sest see on suht mõtetu üritus. :(

Kulturism pole mingi mõtetu poks või kaklus kus vastasel lööd nina veriseks ja kohe võidad. See ju oleks igav :D

Novat. Kulturism on suurem kui sport. Lisaks sellele, et sul on musklid, hea vorm, proportsioon jne - see on vaid pisike ja mõtetu osa sellest kuigi ka natuke omal kohal.

Lisaks sellele pead olema aga hea poliitik, tuntud nägu, õiged maailmavaated, omama õiget religiooni, natuke pugemisoskust ei tee kahju, õigel ajal õiges kohas õigeid asju ütlema, omama õiget kodakondsust vajadusel käima ka ilukirurgide juures, läbisaamine kohtunikega peab olema väga hea - hea kui saaksid naabriks kolida ja aegajalt sõbralikke teeneid osutada, ehk isegi sebida end väimeheks või miniaks peakohtunikele, pead tarbima õigeid toidulisandeid ja kindlaid kaubamärke jne jne.

Ehk asi on ja peab olema üks suur tervik! Nagu paljud tipudki ütlevad - trenn on VÄGA väike osa sellest, millega tegelikult tegeleda tuleb. Trenn võtab ainult no 1-1,5h 24h-st. Ülejäänud aeg kulub ju kõigele muule.

Kui üks osa sellest puudu on, siis pole küll mõtet selles vallas vormi teha, sest see on suht mõtetu üritus. :D

Kulturism pole mingi mõtetu poks või kaklus kus vastasel lööd nina veriseks ja kohe võidad. See ju oleks igav :(

Kuna Joker pole ise suutnud neid kõiki loetletud punkte korrektselt täita siis siiani pole temast head kulturisti ka saanud. On küll ainult üks ala milles ta on spets. Kes veel ei tea siis Joker on muideks juba 4 kordne Eesti Meister pugemises : ) Loodan, et kaitsed oma tiitlit edasi edukalt.

Kuna Joker pole ise suutnud neid kõiki loetletud punkte korrektselt täita siis siiani pole temast head kulturisti ka saanud. On küll ainult üks ala milles ta on spets. Kes veel ei tea siis Joker on muideks juba 4 kordne Eesti Meister pugemises : ) Loodan, et kaitsed oma tiitlit edasi edukalt.

Jah just sellepärast ma ei vaevugi vormi tegema kuna tegelen muu taustaga. Kui need paigas, siis ma näitan ka Eesti esimest tõelist kulturisti, nagu sa suvel-kevadel lubasid kõigile näidata. Nii, et ootame sügist! :(:D Ilmselt jääb sul "lubatust" küll 20-15kg puudu ja vorm ei tule taas suurem asi, aga vahet pole, ma hoian sulle pöialt ikka. :D

Nali naljaks kali kaljaks, aga rahunege nüüd maha. Film pole tõesti see, mis hakkaks kellegi punkte alla kiskuma. Venelasi häirib lihtsalt teadmatus muud midagi. Tegemist on täiesti tavalise toreda filmikesega lihtsalt. Ja pigem tekivad hoopis muud tegelased, kellele film ei meeldi ja kritiseerima kukuvad jne.

Kui ma õieti mäletan, siis VV juba kevadel Hispaanias rääkis pidevalt, et kui võistlus toimub Venemaal, siis tema ei hakka sinna valimistumagi. Ja kuna film nagunii ilmub, siis ilmselt see ka hea kindel platvorm ette-vabandamiseks - muud midagi.

Vahepeal meeldetuletuseks - Eesti kulturistide poolt vändatud film!

Eile just vaatasin - seal osaleb 18 võistlevat või võistelnud kulturisti või fitnessi. Ilmselt jah kõigi suur eesmärk ongi oma karjäärile kriips peale tõmmata?!

See ka veel, et kui mingi kahju filmist peaks tekkima, siis on see juba nagunii tehtud, kuna treiler k.a. inglise keeles on mitmel pool üleval ja netiavarustes laiali.

Kui üks osa sellest puudu on, siis pole küll mõtet selles vallas vormi teha, sest see on suht mõtetu üritus. :D

Kulturism pole mingi mõtetu poks või kaklus kus vastasel lööd nina veriseks ja kohe võidad. See ju oleks igav :D

täielik rumalus mida sa kirjutanud oled...vabandad ennnast enda ees et sinust pole rohkem saanud kui odav piar-manager...Ja teema nimetust olete kah veel muutnud mis on väga lame... Joker oma mehed ütlevad sulle juba et sinu film on üks suur rumalus aga sa ei taha seda näha...Keerad eesti sportlastele sitta kaela ja ise naerad kh veel... :(

täielik rumalus mida sa kirjutanud oled...vabandad ennnast enda ees et sinust pole rohkem saanud kui odav piar-manager...Ja teema nimetust olete kah veel muutnud mis on väga lame... Joker oma mehed ütlevad sulle juba et sinu film on üks suur rumalus aga sa ei taha seda näha...Keerad eesti sportlastele sitta kaela ja ise naerad kh veel... :(

Kas keegi on Sulle liiga teinud, et sa siin targutad ? Usu, Sinu arvamus ei lähe enamikule üldse korda. Targem oleks juba lõpetada :D

Mida kõike! Kui keegi siin peaks rahutu olema siis ehk Ott ja Arnold.. Erinevalt teistest suudavad nad asja võtta nii nagu see on, nagu film mõeldud, nali, huumor, komöödia. Katsume nüüd reaalse elu ja filmimaailma eraldi hoida eks. Ma võiks ka siis hakata sõimama ja seletama, et miks on nii ja mitte teisiti. Miks on olnud nii ja mitte teistmoodi. Vat ei viitsi, üldse kohe ei viitsi. Mis olnud see olnud, läheme eluga edasi ja nagu ütlesin ärge ajage reaalsust fantaasiamaailmaga segamini. Kui meie suur sõbralik naaberriik hetkel ehk veits muretsebki, et millega estonetsid tegelevad siis on see tingitud teadmatusest. Kuid see teadmatus on tekitatud nimelt. MIKS? Kes natuke mõelda oskab siis mõistab miks. :D

Edited by Bonsuna