Jump to content
Sign in to follow this  
Ott Kiivikas

Pildid Cutlerist 9 nädalat enne Mr. O 2008

Recommended Posts

No mina ei näe kuskilt otsast et ta oleks parem kui eelmine aasta... siis kui ta palja ###### pilte näitas oli veel midagi... aga siin pole isegi kuusk näha selja peal.

Vorm on selle kohta hea, et dieeti alustatakse sellelt maalt. See mis praegu on see ei ole võistlusvorm, kuid sellise klassiga mees peaks suutma teha sellest seisust väga hea vormi, see oli piltide ja minu arvamuse sõnum, kuid paistab et seda on ka teisiti tõlgendatud - nagu, et hetkel oleks megavorm

Vorm on selle kohta hea, et dieeti alustatakse sellelt maalt. See mis praegu on see ei ole võistlusvorm, kuid sellise klassiga mees peaks suutma teha sellest seisust väga hea vormi, see oli piltide ja minu arvamuse sõnum, kuid paistab et seda on ka teisiti tõlgendatud - nagu, et hetkel oleks megavorm

Noh, eks need, kes siin piltide põhjal kilkavad, et Jay on supervormis, ei tea tegelikult vormist ega selle tegemisest midagi. See minu arvamus. Aga mees on jurakas, pole miskit öelda ...

huvitav mis ta rasvapross siin olla võib, minumeelest näeb siin veel inimese moodi välja

Njaa, julmad kollid ikka. Aga üldiselt meenutab suht freak showd, mingiks ideaaliks küll ei seaks omale selliseid steroidimonstereid, puhtalt või siis minimaalselt järgi aidatud vennad on siiski lagi mida ideaaliks saab pidada... Samas, maitseasi muidugi.

99% inimesi ei saax isegi steroiditega sellist keha...

Loogiline, et geneetika ja meeletu trenn käivad asja juurde ja ega nad muidu tipud poleks kui igaüks saaks ...