Bonsuna 3 Report post Posted July 27, 2008 Reklaam mis keelati kuna kolmjalgsed "naised" tõstsid kisa. Minumeelest super, reklaam ma mõtlen, et see ära keelati selliste inimeste hädakisa peale on ainult + punkt Mr.T-le, tootele ja idee autorile. Ka kisajad teavad seda aga saavad nüüd rahus oma kaaslasega telekat vaadata. http://www.elu24.ee/?id=22879 Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted July 27, 2008 (edited) Eriti irooniline on see, et mr. T kohta on ka kõlakad käinud, et ta ise on ka gei. Edited July 27, 2008 by jrx Share this post Link to post Share on other sites
sigaloom 0 Report post Posted July 27, 2008 Ma ei mõista, kuidas see reklaam pededesse puutub ja mis on neil üldse kobisemist selle üle..Mulle reklaam igatahes meeldis . Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted July 27, 2008 Eriti irooniline on see, et mr. T kohta on ka kõlakad käinud, et ta ise on ka gei.Kui sul on tavalisest suuremad musklid siis üritavad teatud tegelased sind kohe homoks tembeldada. Usun, et sellist asja on täheldanud enamus mehi kes jõusaalis natuke tõsisemlt trenni teevad. Eks sealt ka see kõlakas Mr.T kohta. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted July 27, 2008 Eriti irooniline on see, et mr. T kohta on ka kõlakad käinud, et ta ise on ka gei.Ma usun,et vast kõigi kohta vähemalt kord elus on käinud kõlakad,et nad on geid Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted July 27, 2008 Ma usun,et vast kõigi kohta vähemalt kord elus on käinud kõlakad,et nad on geid Ja musklitega naised, mina miskipärast huvitaval kombel kaasaarvatud, on kõik MEHED, seda olen ma ka kuulnud korduvalt.... Juhhuu! Aga ma arvasin, et geideks peetakse mehi, kes on sellised peenikesed, naiselikud, liigselt ülihoolitsetud-lõhnastatud jne jne....pole muidugi ühtegi muskils geid veel kohanud ka... Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted July 27, 2008 Ja musklitega naised, mina miskipärast huvitaval kombel kaasaarvatud, on kõik MEHED, seda olen ma ka kuulnud korduvalt.... Juhhuu! Aga ma arvasin, et geideks peetakse mehi, kes on sellised peenikesed, naiselikud, liigselt ülihoolitsetud-lõhnastatud jne jne....pole muidugi ühtegi muskils geid veel kohanud ka...No need peenikesed ja lõhnavad on geidel vast siis naispool, ülejäänud, olgu nad karvased ja suure kõhuga või vähem-rohkem musklis, tugevam pool "perekonnas". Tegelikult mulle üsna arusaamatu loodusnähtus aga kui need paarikesed üksteist leiavad ja omi asju vaikselt ajavad siis las ajavad. Enamasti vast nii on ka. Meil siin Eestimaal on nende kisa päris olematu või kuidas on lood päälinnas? Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted July 27, 2008 No need peenikesed ja lõhnavad on geidel vast siis naispool, ülejäänud, olgu nad karvased ja suure kõhuga või vähem-rohkem musklis, tugevam pool "perekonnas". Tegelikult mulle üsna arusaamatu loodusnähtus aga kui need paarikesed üksteist leiavad ja omi asju vaikselt ajavad siis las ajavad. Enamasti vast nii on ka. Meil siin Eestimaal on nende kisa päris olematu või kuidas on lood päälinnas?Ei hakka ka nagu silma... Share this post Link to post Share on other sites
T6nu69 0 Report post Posted July 27, 2008 Tegelikult mulle üsna arusaamatu loodusnähtus aga kui need paarikesed üksteist leiavad ja omi asju vaikselt ajavad siis las ajavad. Enamasti vast nii on ka. Meil siin Eestimaal on nende kisa päris olematu või kuidas on lood päälinnas?Kui nad omi asju vaikselt ajavad siis ei häiri väga jah aga see gei paraad mis siin vahepeal toimus küll väga tore polnd, vanalinn oli mingi tatti panevaid mehi täis. Sellega linna peale uhkustama ei maksaks küll minna. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted July 27, 2008 Kui nad omi asju vaikselt ajavad siis ei häiri väga jah aga see gei paraad mis siin vahepeal toimus küll väga tore polnd, vanalinn oli mingi tatti panevaid mehi täis. Sellega linna peale uhkustama ei maksaks küll minna. Olen sinuga nõus,kui ajavad oma asju vaikselt ja omaette,siis las olla,aga kui paraadi korraldavad ja oma perverssust promovad,siis on vaja kuulipildujatulega niita Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted July 27, 2008 Imelik , et heteroparaade pole. Saaks ka kokku ja hooraks mööda vanalinna ringi... Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted July 27, 2008 vägisi meenub siin üks kuldne teema, mille pärliteks olid andreaze sõnavõtud... Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted July 27, 2008 vägisi meenub siin üks kuldne teema, mille pärliteks olid andreaze sõnavõtud...Oo jaa,need olid ikka täpid i-le Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted July 27, 2008 Einohh selles mõttes mis vahet kuhu auku pannakse ja kes kellele paneb, onju, aga häirib see, kui kõva häälega kuulutatakse, et see on NORMAALNE ja et nii peabki olema... tädid omavahel ja onud omavahel... Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted July 27, 2008 Maailm ei peaks joonduma kellegi komplekside järele. Kahjuks on see tänapäeval väga soositud suund.Imelik , et heteroparaade pole. Saaks ka kokku ja hooraks mööda vanalinna ringi...http://www.ekspress.ee/2008/07/18/varia/35...ai-heteroparaad Share this post Link to post Share on other sites