Miku18 0 Report post Posted July 26, 2008 Test psühhilise tervise määramiseks.Osalege palun väikses testis oma psüühhilise tervise määramisel.Looke on ühest noorest tüdrukust. Oma ema matusel kohtus neiu vägaatraktiivse noormehega, kellest sattus suurde vaimustusse. Noormehestundis ta ära oma unelmate mehe, kuid kahjuks ei küsinud ta matusekäigus poisilt telefoninumbrit. Mõni päev hiljem tappis neiu oma õe.Küsimus: mis oli õe tapmise motiiviks?Enne kui loete vastust, proovige vastus välja mõelda.Enne mõtlemist ära edasi loe !!!Õige vastus: ta lootis , et noormees tuleb taas matusele. Tegemist on Ameerikas kasutatava testiga, mida peavad sooritama ka kurjategijad. Paljud sarimõrvarid vastavad sellele küsimusele õigesti. Kui te vastasite samuti õigesti, mõtlete te nagu psühhopaat. Kui te ei taibanud õiget vastust ära: good for you!=)=)Kui teie sõbrad tabasid õige vastuse ära: hoidke neist eemale. Share this post Link to post Share on other sites
trennineiu 0 Report post Posted July 26, 2008 Ma mõtlesin, et sellepärast tappis, et see atraktiivne mees oli tema õe mingi mees vms..., aga no sellise vastuse peale pole küll tulnud. Share this post Link to post Share on other sites
Miku18 0 Report post Posted July 26, 2008 Kusjuures kui ma ise esimest korda seda nägin siis ma arvasin,et selleks ta tappis oma õe kuna äkki see mees oli õe peika Share this post Link to post Share on other sites
seedorf90 0 Report post Posted July 26, 2008 []väga hea kus siukse asja välja võlusid? kas sind on ameerikas nimoodi testitud Share this post Link to post Share on other sites
Miku18 0 Report post Posted July 26, 2008 ma leitsin netist,otsisin kust saab icq testi sooritada aga see jäi ette Share this post Link to post Share on other sites
sigaloom 0 Report post Posted July 26, 2008 Nonoh, ma mõtlen nagu psühho :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Miku18 0 Report post Posted July 26, 2008 nagu tundusin nii psühho moodi välja?no siis mu amet tulevikus on teada Share this post Link to post Share on other sites
Deegan 0 Report post Posted July 26, 2008 Järjekordne USA ime, tegemist täiesti loogilise tuletisega ja kes selle probleemideta tuletab ei peaks küll ennast veel sarimõravina tundma... Share this post Link to post Share on other sites
Miku18 0 Report post Posted July 26, 2008 Kuule jah,ise arvan samamoodi Share this post Link to post Share on other sites
Miku18 0 Report post Posted July 26, 2008 Päris hea Tänud aga kuidas siis omal selle vastamisega läks? Share this post Link to post Share on other sites
T6nu69 0 Report post Posted July 26, 2008 (edited) Arvasin samamoodi nagu vastuses.Et siis olen hull ja psühho? :lol: Edited July 26, 2008 by T6nu69 Share this post Link to post Share on other sites
Miku18 0 Report post Posted July 26, 2008 Arvasin samamoodi nagu vastuses.Et siis olen hull ja psühho? :lol:Ma ei ole selles nii kindel.Ju Ameeriklaste arvates oled siis =D Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted July 26, 2008 Jah... LOOMULIKULT kasutavad seda testi usas FJB ja KLA ja kohtud ja Ally McBeal ja... Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 0 Report post Posted July 26, 2008 Ma mõtlesin, et sellepärast tappis, et see atraktiivne mees oli tema õe mingi mees vms..., aga no sellise vastuse peale pole küll tulnud.Sama mõte tuli, aga see pole isegi loogiline järeldus, sest tekstist ei loe sellist vastust välja, kipun arvama, et vastust on mõjutanud palju filmide vaatamine. Aga jah, selle "õige" vastuse peale ma küll ei tulnud , siis järeldus on, et ma pole mõrvar vms. Share this post Link to post Share on other sites
Miku18 0 Report post Posted July 26, 2008 Sama mõte tuli, aga see pole isegi loogiline järeldus, sest tekstist ei loe sellist vastust välja, kipun arvama, et vastust on mõjutanud palju filmide vaatamine. Aga jah, selle "õige" vastuse peale ma küll ei tulnud , siis järeldus on, et ma pole mõrvar vms. Täpselt ma rääkisin emale ka sellest testist ja ta vastas ka ,et mees oli õe peika..Siis see mingi hakkas seletama,et see filmide vaatamine ongi mingi psühho vms kui ma ütlesin,et filmides palju selliseid asju olnd Share this post Link to post Share on other sites
testing 0 Report post Posted July 26, 2008 Ma ei tulnud selle "õige" vastuse peale, sest see on täitsa rumal test- 1. tüdruk oleks küsinud oma isa käest, et kelle ta matusele kutsus ja asi oleks selge.2. ... või kui talle pole kutset saadetud, siis mida tegi perekonnale tundmatu mees ema matusel - emal ja tütrel sama maitse järelikult .3. ... või kui see mees oleks olnud juhuslik mööduja, siis oleks räige juhus, et õe matusel see sama mees samuti juhuslikult salt möödub.4. ...Niiet varasemad postitajad võivad oma postitused enne ära muuta, kui see teema lukku pannakse. Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 0 Report post Posted July 26, 2008 Ma ei tulnud selle "õige" vastuse peale, sest see on täitsa rumal test- 1. tüdruk oleks küsinud oma isa käest, et kelle ta matusele kutsus ja asi oleks selge.2. ... või kui talle pole kutset saadetud, siis mida tegi perekonnale tundmatu mees ema matusel - emal ja tütrel sama maitse järelikult .3. ... või kui see mees oleks olnud juhuslik mööduja, siis oleks räige juhus, et õe matusel see sama mees samuti juhuslikult salt möödub.4. ...Niiet varasemad postitajad võivad oma postitused enne ära muuta, kui see teema lukku pannakse. Wow, your so smart, kohe muudan oma posti, NOOOT! Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted July 27, 2008 Ma ei tulnud selle "õige" vastuse peale, sest see on täitsa rumal test- 1. tüdruk oleks küsinud oma isa käest, et kelle ta matusele kutsus ja asi oleks selge.2. ... või kui talle pole kutset saadetud, siis mida tegi perekonnale tundmatu mees ema matusel - emal ja tütrel sama maitse järelikult .3. ... või kui see mees oleks olnud juhuslik mööduja, siis oleks räige juhus, et õe matusel see sama mees samuti juhuslikult salt möödub.4. ...Niiet varasemad postitajad võivad oma postitused enne ära muuta, kui see teema lukku pannakse. 1. Aga voib-olla oli isa juba eelnevalt surnud või metsas saba seljas ja neiu ei tea tast midagi või hiljem oli raske kellegilt küsida konkreetselt, kuna noormehi oli palju ja tihti ei saa ju naiste sonimisest arugi, mida küsida ja teada tahavad2. Oi matustel käib niipalju sugulasi tuttavaid, et krt pooled tundmatud näod - vähemalt sellised kogemused.3. Aga seda ei võinud neiu küll teada kas oli juhuslik, võimalus alati jääb4 .... 5. Ei pea selleks olema paadunud psühh kui arvad, et neiu on psühh ... lihtsalt tark inimene teab, milleks naised võimelised ... ja et tundmatu mees on õemees, seda pimestab jah naiste armukadedus ... kuigi noh, ega alati ei pea õed ka teineteisest kõike teadma ... Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted July 27, 2008 2. ... või kui talle pole kutset saadetud, siis mida tegi perekonnale tundmatu mees ema matusel - emal ja tütrel sama maitse järelikult .Minuteada matustele polegi kutset! Aga jah ise olen ka siis täitsa psühh, kuid tegelt see ju suht loogiline järeldus, et lootis õe matustel uuesti kohata. Share this post Link to post Share on other sites
matroxx 22 Report post Posted July 27, 2008 Tegelikult on test koostatud samuti inimeste poolt mitte kellegi ülima poolt..seetõttu võib öelda,et sellise testi koostajad on ise natuke psühhod,et ise säärast teksti suudavad väljamõelda. Share this post Link to post Share on other sites
Miku18 0 Report post Posted July 27, 2008 Ma ei tulnud selle "õige" vastuse peale, sest see on täitsa rumal test- 1. tüdruk oleks küsinud oma isa käest, et kelle ta matusele kutsus ja asi oleks selge.2. ... või kui talle pole kutset saadetud, siis mida tegi perekonnale tundmatu mees ema matusel - emal ja tütrel sama maitse järelikult .3. ... või kui see mees oleks olnud juhuslik mööduja, siis oleks räige juhus, et õe matusel see sama mees samuti juhuslikult salt möödub.4. ...Niiet varasemad postitajad võivad oma postitused enne ära muuta, kui see teema lukku pannakse. 1.Mis isa oleks pidanud mitusada inimest ükshaaval ette lugema hakkama w?2.Kutse? Aga akki oli hoopis nii ,et tüdruku jaoks oli see inimene tundmatu ainult? 3.Mis kui sa näed ,et matused on mis sa tormad kohe sinna,ise kedagi ei tunne?4.Ma arvan,et sulle anname eesõiguse ; ) Share this post Link to post Share on other sites
testing 0 Report post Posted July 27, 2008 Igatahes oleks tüdrukul olnud ikkagi keegi tuttav, kes oleks seda meest teadnud ja tüdruk oleks saanud nende käest küsida. Ja tavaliselt on ikka nii et ema tuttavad on ka tütre tuttavad. Ja emale vähe tuttavad inimesed ei oleks ema matusele tulnud, sest keegi ei taha matustel käia.Ma annan teise sama tobeda mõistatuse, mis on teile kindlasti lihtsam ja ei tekita erimeelsust (kui vastust tead, siis sa ei ole tingimata reit):Tüdruk ja poiss sõidavad bikega 160 km/hTüdruk: Pidurda, ma kardan.Poiss: Ei, see on lõbus!Tüdruk: Ei ole. Palun, me sõidame liiga kiiresti.Poiss: Ok. Ütle et armastad mind ja ma võtan hoogu maha.Tüdruk: Hea küll, ma armastan sind. Nüüd pidurda!Poiss: Nüüd palun kallista mind.*Tüdruk kallistab poissi*Poiss: Kas saad mu kiivri ära võta ja endale pähe panna. See ajab mu hulluks.Järgmine päev lehes: Mootorratas sõitis hoonesse pidurivea tõttu.Noormees suri, kaaslane jäi ellu. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted July 27, 2008 Eks igal olukorral on alati mitu erinevat lahendust,nii ratsionaalseid kui ka ebaratsionaalseid. Antud juhul valis tüdruk halvimatest halvima lahenduse, halvemat ausalt öeldes vist ei annagi leida antud olukorrale. Kindlasti oleks selle normehega ka kuidagi muudmoodi kontakti. VÕib öelda,et antud juhul kaalus kahju saadava kasu väga tugevalt üle, tappa oma lihane õde selle pärast,et mingi noormehega,kes sulle meeldima hakkas uuesti kokku saaks, no see on ju idiootsus astmes ∞, õde on ju ikkagi oma veri ja liha, erinevalt noormeestest,kes tulevad ja lähevad. Ausalt öeldes on mul üldse raske aru saada kuidas saab tappa muudel motiividel kui enese- või mõne teise rohkem või vähem lähedase inimese kaitseks. Aga jah, inimestel on kahjuks sellised mõistust vägagi ähmastavad asjad,nagu tunded,need võivad inimese mõtlemise vägagi sassi keerata. Oleks minu teha,saadaksin ma tüdruku sellise teo eest elektritoolile. Võib küll öelda jah,et ta tegi seda tunnete ajel ,aga see ei tee tema tegu olematuks, õde see tagasi ei too. Küll aga on tõenäosus,et tahtliku tapmise toime pannud inimene uue tapmise toime paneb on tegelt suhteliselt suur,kuna inimene on ületanud teatud psühholoogilise barjääri,nö saanud vere maitse suhu. Tema jaoks pole tapmine enam midagi mõeldamatut. Share this post Link to post Share on other sites
testing 0 Report post Posted July 27, 2008 Tegelikult tappis õe, et kogu päranduse endale saada Share this post Link to post Share on other sites