Jump to content
Romeo83

Kreatiinivõrdlus

Recommended Posts

Fitness.ee online poe valikut vaadates jääb silma:

Dorian Yates Ultimate Creatine - suur nimi ja Dorian Yatesi Lean Gain on varasemalt hea mulje jätnud

Cell-Tech - hinna poolest kõige kallim ja kõige suurema reklaamijutuga

lisaks veel trobikond muid kreatiine

Mis neil vahet on ? Milline neist kõige parem on ? Millist kasutavad kõige targemad mehed ise ?

Kui alustad kreatiinitarvitamist, siis esmalt soovitan monohüdraati mis-iganes enamvähem tuntud firmalt.

kõik on väga individuaalne

soovitan alustada siiski millestki odavamast :rolleyes:

tai kane, fast, ufs....

Ma arvan, et Cell Tech on üle hinnatud kraam. See on lihtsalt kreatiin ja süsikad ju?

mingid odavad hiina kreatiin monohüdraadid pidid sisaldama 3 % raskemetalle. aga fitness poe omad pole ükski vist hiinamaal tehtud. loodame :angry:

tegelt ei tea kunagi mis kreatiini näiteks HT-R massilisajasse lisatud on :rolleyes:

mingid odavad hiina kreatiin monohüdraadid pidid sisaldama 3 % raskemetalle. aga fitness poe omad pole ükski vist hiinamaal tehtud. loodame :lol:

tegelt ei tea kunagi mis kreatiini näiteks HT-R massilisajasse lisatud on :lol:

Sama hästi võib nende kõikide topsikute kohta öelda, tegelt ei tea meie keegi ju mis seal sees siiski on! Natuke kreatiini ja natuke jahu. :lol:

mingid odavad hiina kreatiin monohüdraadid pidid sisaldama 3 % raskemetalle. aga fitness poe omad pole ükski vist hiinamaal tehtud. loodame :lol:

kui pole nimetatud liiki, siis ikka tavaliselt monohüdraat, muidu saaks kohe reklaami teha et vOt maailma parim uus kreatiini vorm meil nüüd sees :lol:

Ma arvan, et Cell Tech on üle hinnatud kraam. See on lihtsalt kreatiin ja süsikad ju?

Natsa kallis ta on aga selle eest on tulemused ka paremad vähemalt minuarust on nii.

Ise proovisin ja seal oli mingi 10 kreatiini segu vms ja igastahes mõjus.

Enamik asju siin maailmas toodetakse Hiinas, toidulisanditest ka väga suur osa.

Normaalsetel tootjatel on ikka analüüsisertifikaat kaasas ja ma loodan et need vastavad tõele.

Cell-Techi kasutasin kuskil kuu aega (3kg topsik). Selle tulemusena ja igapäevasele 1.5h korralikule treeningule lisandus kehakaalule c. 5kg (81-86) arvestades seda, et enne jõin HT-Ri peamiselt ja olen pidevalt saalis käinud nüüd juba ligi aasta siis tulemus minu arvates hea. Ei ole ühtegi halba sõna - sportlabis oli 3kg pakk 1199.- kui mina ostsin, hind veidi krõbe siiski.

Edited by xzburnoutzx

Endal oli ka sama mure ja otsustasin Dorian Yates Ultimate Creatine + FAST BETA-ALANINE kasuks.

Hetkel minule just sobilik kombo. Lisakilosi veel märgata pole, pigem bodyfat langeb.

DYUC eeliseks on apelsini maitse ja vajalik kogus on pakikestes, seega jääb kaalumise ja mõõtmise vaev ära.

Tahtsin ka Cell-Tech`i proovida aga hind liiga kõrge Eestis.

dorian yatesi koostisosad tunduvad vähe naturaalsemad, kreatiinivorm on ka päris hea seal sees. samas universali stormis ei pea sa tulemuste pärast pettuma- ainult et maitse võib kehv olla.