xzburnoutzx 0 Report post Posted July 17, 2008 Tervist,Mõtlesin nüüd, et aitab valmis jookidest nagu HT-R ja AC-C. Teen ise endale. Ostsin Whey Gold, Malto 6 ja Fasti kreatiini. Kui palju kreatiini ja süsivesiku pulbrit panna tuleks 1-hele korrale, arvestades, et valku läheb 32g. Tähendab 32g on 1 kulp, piisab sellest kord päevas peale trenni - teisi tarbisin kord päevas peale trenni, kui va. esimesed 5 päeva Cell-Techiga, kus oli 2xpäevas esimesed 5 päeva laadimisaeg. Arvestades, et olen viimased pool aastat HT-R-i, Reco2-hte, Promixi, Dietmixi, Cell-Techi joonud, otsides enda jaoks parimat.Tänan! Share this post Link to post Share on other sites
Tervis7 0 Report post Posted July 17, 2008 Vaata veebipoest HT-R ja AC-C koostist ja pane selle järgi.Kas sul muidu nende pulbrimägede vahel trenni tegemiseks ka aega üle jääb? Share this post Link to post Share on other sites
xzburnoutzx 0 Report post Posted July 17, 2008 Mitte et ma neid kõiki korraga jooks, proovinud erinevaid lihtsalt. Iga päev 1.5h möödub trennis ja nii viimased kolmveerand aastat. Mõtlesin, et kui paneks 32g valku, siis paneks 50g süskarit ja 10g kreatiini.... Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 0 Report post Posted July 17, 2008 Mitte et ma neid kõiki korraga jooks, proovinud erinevaid lihtsalt. Iga päev 1.5h möödub trennis ja nii viimased kolmveerand aastat. Mõtlesin, et kui paneks 32g valku, siis paneks 50g süskarit ja 10g kreatiini....Kreatiini raiskamine, üle 5g pole mõttet panna võib isegi vähem panna 3-5g. Share this post Link to post Share on other sites
xzburnoutzx 0 Report post Posted July 19, 2008 Kreatiini raiskamine, üle 5g pole mõttet panna võib isegi vähem panna 3-5g.Selge, tänud. See 5g on väikse kuhjaga teelusikas? Share this post Link to post Share on other sites