Annika Pärtel 84 Report post Posted November 30, 2008 Vaatasin ära esimese osa, ülikõva ja nalja nabani. Telliks heameelega ära aga krt ei mäleta oma Salasõna. Tule siis Telliskivi 51, sealt saab loomulikult ikka ka, kuniks kaupa jätkub Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted November 30, 2008 Häh, seda filmi olen ma juba näinud. Eile krt ka ühes õllekas mängis telkus. Mingi uust tv kanal vist, 3x järjest näidatakse kõiki saateid-filme. Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted November 30, 2008 Krt, peab ka vist poodi silkama. 1 osa oli hea Share this post Link to post Share on other sites
maats 0 Report post Posted November 30, 2008 Julm!!! Homme Koplisse shoppama Share this post Link to post Share on other sites
Hi 0 Report post Posted December 1, 2008 Kuidas inimesed lennujaamas reageerisid, kui seal see röövimise ja jooksmise koht oli ? Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted December 1, 2008 Päris hea huumor Jään huviga teist osa ootama Share this post Link to post Share on other sites
Renxu 0 Report post Posted December 1, 2008 jube kehva kvaliteediga on siin lehel üleval ainult Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted December 1, 2008 jube kehva kvaliteediga on siin lehel üleval ainult Huvi tekitamiseks k2ib kyll Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted December 1, 2008 jube kehva kvaliteediga on siin lehel üleval ainult Ära muretse dvd on väga ok kvaliteediga Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted December 1, 2008 Kuidas inimesed lennujaamas reageerisid, kui seal see röövimise ja jooksmise koht oli ?Täiesti rahulikult. Selline röövimine tundub lennujaamades igapäevane olevat ilmselt Mingi politsei küll käis meil varjuna sabas, aga kätt ette ei pannud ja välja ei heitnud jaamast Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted December 1, 2008 Igavesti vahva oli! Palun veel pilte!Aga palun Share this post Link to post Share on other sites
T6nu69 0 Report post Posted December 1, 2008 Film tellitud, jään ootama. Endale meeldis see benny hilli koht ja siis "sorry, et rattad ette parkisime" + "nii ei saa rallit sõita" Share this post Link to post Share on other sites
indz 4 Report post Posted December 1, 2008 Soovitan kindlasti Dvd soetada, sest Kommentaaride osa on komöödia omaette, seal tuleb alles tõeline tõde päeva valgele. Kes on kes, kes mida teeb või ei tee ja kes on tegelikult filmi kõige teravamate manöövritega näitleja.Ma arvan, et see peaks olema ühele ennaslugupidavale kulturistile sama kohustuslik vaatamine nagu omal ajal "Pumping Iron".Mina edastaks ainult kiidusõnu Joker-i ja Bonsuna suunas, väga šeffi filmiga olete hakkama saanud ja ma usunu et see ei jäta mitte ühtegi vaatajat külmaks. Täna just viskas ka mu isa minu nõudmisel žedöövrile pilgu peale ja sai naerda rohkem kui kümme peotäit. Kuna ma tunnen Härra Kirpu juba mõnda aega oli minu jaoks tõeline üllatus, milline laiaulatuslik näitlemisoskus on selles mehes peidus. Eriti soovitan jälgida selle staari tegemisi aegluubis, siis on näha kui lõpuni ja millise filigraansusega see mees oma osa välja mängib. Ja mis järgmistesse projektidesse puutub siis kui tegemiseks läheb siis, oleksin mina kindlasti üks nendest, kes oleks huvitatud kaasa löömisest.Tänan tähelepanu eest, tänan šedöövri eest. Share this post Link to post Share on other sites
Renxu 0 Report post Posted December 1, 2008 Ära muretse dvd on väga ok kvaliteediga on lootust et kunagi tuleb siia üles ka normaalse kvaliga ? Share this post Link to post Share on other sites
nitro force 0 Report post Posted December 1, 2008 on lootust et kunagi tuleb siia üles ka normaalse kvaliga ?tasuta lõunaid ei ole sellel kvaliteet meelega selliseks tehtud Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted December 1, 2008 Igatahes ma loodan, et järg on tulemas, sest see film tekitas rohkem küsimusi kui andis vastuseid.Ja mina olen muidugi käpp osalema ka järjes. Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted December 1, 2008 Igatahes ma loodan, et järg on tulemas, sest see film tekitas rohkem küsimusi kui andis vastuseid.Ja mina olen muidugi käpp osalema ka järjes.Hakka selle pärast nüüd filmi tegema Küsi Bonsuna vastab isegi Aga kui tõsiselt, siis ilma sinuta ei saa - sind ju ootavad teisaldamisprobleemid .... aga kuhu ... Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted December 2, 2008 Selle filmi õige effekti saabki, kas kinos või siis kodus DVD pealt, parem veel kui oleks kodukino - saab korraliku soundi effekti ka kätte. Kinos oli pilt mitte nii kvaliteetne kui DVD peal - mida pärast söögikohas vaatsime, kuid see eest heliefektid tulid paremini kohale. Netist saab aimu mis tehti, kuid soovitan kindlasti DVD pealt vaadata, kes kinno ei jõudnud või ei mahtunud. Share this post Link to post Share on other sites
nitro force 0 Report post Posted December 2, 2008 Selle filmi õige effekti saabki, kas kinos või siis kodus DVD pealt, parem veel kui oleks kodukino - saab korraliku soundi effekti ka kätte. Kinos oli pilt mitte nii kvaliteetne kui DVD peal - mida pärast söögikohas vaatsime, kuid see eest heliefektid tulid paremini kohale. Netist saab aimu mis tehti, kuid soovitan kindlasti DVD pealt vaadata, kes kinno ei jõudnud või ei mahtunud.eks ta ole jah netis väike pilt ka ja dvd pealt saab vaadata korralikult suurelt ekraanilt Share this post Link to post Share on other sites
bumer325i 0 Report post Posted December 2, 2008 hea film, jään järgmist osa ootama Share this post Link to post Share on other sites
Jess13A 0 Report post Posted December 2, 2008 Miks ainult järge sellele filmile, võiks kohe seriaal olla..... Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted December 2, 2008 Hakka selle pärast nüüd filmi tegema Küsi Bonsuna vastab isegi Aga kui tõsiselt, siis ilma sinuta ei saa - sind ju ootavad teisaldamisprobleemid .... aga kuhu ... Ma ei tahaks küll filmi lõppu neile ära rääkida, kes seda veel näinud ei ole aga no kuule...minu süda jäi sellise lõpu peale küll valutama. Mis sai edasi? Kuidas kõik lõppes? Kas nad elasid kõik õnnelikult elu lõpuni?Ma ütleks Bonsuna enda sõnadega: "Nii ei saa ju rallit sõita!" Share this post Link to post Share on other sites
bumer325i 0 Report post Posted December 2, 2008 Miks ainult järge sellele filmile, võiks kohe seriaal olla..... siis usa telekanalitele maha müüa... Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted December 2, 2008 Järgmises osas /BONSUNA II/ seikleb peategelane suurel Venemaal. Enne kodumaalt lahkumist sõlmib ta suusõnalise leppe kiivri ja püssimehega (kes pärit teadagi millisest ilmakaarest), et to talle teejuhiks oleks ja kurjamite pesa hävitamisel talle lojaalseks jääks. Kui poseerimispükstes tegelane Bonsuna pere üles leiab siis vastutasuks lubab Bonsuna, et räägib kodumaal teada tuntud skulptor Tauno Kangroga. Mida ta aga Kangrole räägib ja kas pronkskirp Eestimaale naaseb selgub umbes aastapärast. Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted December 2, 2008 Neljapäeval või reedel on uudistes pikem saatelõik teemal: sportlased ja film. Räägitakse ka Marek Kalmusest ja tema uuest hitt-filmist ja üldse sportlaste kasutamisest filmimaailmas. Share this post Link to post Share on other sites