Mr.kont 0 Report post Posted June 18, 2008 mis seeriatega ja kordustega peab tegema et massi tuleb hetkel teen 1x8 2x8 3x8 4x8 Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted June 18, 2008 Kas 4 x 8 või, siis 10 seeriat ja 32 kordust ?Massi saad baasharjutustega ja seeriad 4 korduseid 8 . Share this post Link to post Share on other sites
Mr.kont 0 Report post Posted June 18, 2008 Kas 4 x 8 või, siis 10 seeriat ja 32 kordust ?Massi saad baasharjutustega ja seeriad 4 korduseid 8 .7x7-6 aga mis sa sellest arvad Share this post Link to post Share on other sites
Skarabeus 0 Report post Posted June 20, 2008 7x7-6 aga mis sa sellest arvad7 harjutust ja 7-6 kordust?tapad lihase täitsa ära ju ning ~6 kordust jõutsükli kordused ei ole? Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 20, 2008 mis seeriatega ja kordustega peab tegema et massi tuleb hetkel teen 1x8 2x8 3x8 4x8Suhteliselt normaalne kordustevahemik ja ka seeriate arv tundub ok olevat. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted June 20, 2008 7 harjutust ja 7-6 kordust?tapad lihase täitsa ära ju ning ~6 kordust jõutsükli kordused ei ole?Nu ma usun,et ta mõtles siiski 7 seeriat ja 7-6 kordust Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted June 20, 2008 7 seeriat küll "normaalne" pole3...4 max Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted June 21, 2008 Suurematele lihastele ka rohkem seeriaid. Share this post Link to post Share on other sites
Skarabeus 0 Report post Posted June 21, 2008 Nu ma usun,et ta mõtles siiski 7 seeriat ja 7-6 kordust Või jah, seeriat, enda viga oli, kuid siiski, 7 seeriat ühele lihasgrupile on liialt palju, või mis? Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted June 21, 2008 Või jah, seeriat, enda viga oli, kuid siiski, 7 seeriat ühele lihasgrupile on liialt palju, või mis?Kui ühele harjutusele siis 7 seeriat on palju, aga kui see jagada mitmele harjutele siis ei olekumba sa nüüd mõtlesid? Share this post Link to post Share on other sites
Mr.kont 0 Report post Posted June 22, 2008 7 seeriat küll "normaalne" pole3...4 maxSeda ma teen ainult õlgadele ja seljale üks tõstja soovitas:P Share this post Link to post Share on other sites
Mr.kont 0 Report post Posted June 22, 2008 mis seeriatega ja kordustega peab tegema et massi tuleb hetkel teen 1x8 2x8 3x8 4x8Tere .aga mis seeriate ja kordustega ma peaks tegema .et lihast ja jõudu oleks .Rinda ja biitsepi seeriat oleks .OOTAN VASTUSI AITÄH Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted June 22, 2008 (edited) Tere .aga mis seeriate ja kordustega ma peaks tegema .et lihast ja jõudu oleks .Rinda ja biitsepi seeriat oleks .OOTAN VASTUSI AITÄHEi ole võimalik saada jõudu,tehes vaid rinda ja biitsepsit;värdjavälimuse saad aga küll.Seda tahadki või?Kui aga tahad jõudu,pöördu mõne veebitreeneri - ntx hr.Kalmuse - poole ja telli endale treening-ja toitumiskava.Üldiselt saaks ka foorumis olevate näidiskavade ja kaasvoorumlaste soovituste abil endale mõlemad kokku panna,aga algajale seda nüüd küll ei soovitaks. Edited June 22, 2008 by daemonium Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted June 22, 2008 Tere .aga mis seeriate ja kordustega ma peaks tegema .et lihast ja jõudu oleks .Rinda ja biitsepi seeriat oleks .OOTAN VASTUSI AITÄH4x12-8 Share this post Link to post Share on other sites
Mr.kont 0 Report post Posted June 24, 2008 Ei ole võimalik saada jõudu,tehes vaid rinda ja biitsepsit;värdjavälimuse saad aga küll.Seda tahadki või?Kui aga tahad jõudu,pöördu mõne veebitreeneri - ntx hr.Kalmuse - poole ja telli endale treening-ja toitumiskava.Üldiselt saaks ka foorumis olevate näidiskavade ja kaasvoorumlaste soovituste abil endale mõlemad kokku panna,aga algajale seda nüüd küll ei soovitaks.kle mul on selg suht lai ma laia kontiga nüüd vaja aind rinda ja musklid oinas:D Share this post Link to post Share on other sites
Skarabeus 0 Report post Posted June 24, 2008 Soe soovitus:pole mõtet tulla siia abi küsima ja siis abistajaid/nõuandjaid solvama või sootuks sõimama tulema.Kuula mida nad räägivad, usun, et nad on targemad, sest sina oled ju see, kes abi küsib Lihtsalt üks soovitus Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted June 24, 2008 kle mul on selg suht lai ma laia kontiga nüüd vaja aind rinda ja musklid oinas:Dei märganud et siia pildi lisasid endast.... kasutajanimest ei loe ka välja...Meil kõigil on muskleid vaja, aga seda saavutab ikka veidike teistmoodi. Share this post Link to post Share on other sites
big poppa pump 0 Report post Posted June 24, 2008 kle mul on selg suht lai ma laia kontiga nüüd vaja aind rinda ja musklid oinas:D181cm pikk ja kaal 68kg. Jah, selg suht lai...Või siis mitte Share this post Link to post Share on other sites