Jump to content
suht algaja

biitseps

Recommended Posts

kuidas sul treeningkava jaguneb? võta eraldi päev käte jaoks. tee 3 harjutust biitsepsile ja 3 harjutust triitsepsile. pool käe ümbermõõdust annab ju tegelikult triitseps. ja ma prooviks sinu asemel suuremate raskustega vähem kordusi. suurenda iga kord raskusi või korduste arvu. olen kindel et tuleb mingi quote "sa ajad bulshiti, aga no see on minu arvamus ;)"

Muudetud kasutaja x2t123 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mismõttes ei arene?Loodad,et peale kahte korda saalis käimist on biitseps sama suur nagu Arnoldil? ;)

Räägi lähemalt, kui kaua oled teind jne.Ja palju seeriaid teed biitsepsile?

Muudetud kasutaja T6nu69 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seljaharjutused, kus sooritad tõmmet, mõjutavad ka biitsepsit. Et kui oled biitsepsi harjutused seljaharjutuste järgi reastanud, siis biitseps on üsna väsinud, ja korralikult ei suudagi keskenduda biitsepsile võib-olla, teed kiirelt lohakalt mõned harjutused seljatrenni lõpus biitsepsile, ja siis ta ei saagi korralikku koormust.

Võiks proovida hantliga aeglaseid kordusi, kus õlavars toetub mingile toele ,selleks toeaks võib olla ülestõstetud seljatoega pink, kus seistes saadki sedaviisi sooritada, või siis kasvõi mõni muu tugi, mis silma hakkab, näiteks olen proovinud reie-esiosa pingil säärte sirutuste pingil, selle seljatoe najal, oli üks sedalaadi seade, kuhu sai seadme taha minna ja nii biitsepsi jaoks ära kasutada, see ülestõstetud seljatoega pink muidu on väga mugav, seisad selle taha ja just oluline on aeglaselt sooritada, et tunnetaksid hästi lihase tööd, viimase korduse ajal võid teise käega aidata hantli üles, ja aeglase sooritusega just. Minule eelmise aasta lõpus tundus vaheldusena just see harjutus väga hea olevat.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Charles tõi selle küll põhimõtteliselt välja, kuid mina rõhutan veel üle. Sooritus peab olema AEGLANE! Vähemalt negatiivne faas, ehk raskuse langetamine. Need on negatiivsed kordused. See põhjustab rohkem mikrotraumat kui harjutuse positiivne faas, ehk ülestõstmine. See omakorda paned lihased sundseisu kogu seda laastustööd taastama, niiet siis saadki aastatega suured jurakad.

Jõudu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja seeria lõppebki viimase korduse negatiivse faasiga. Et oluline on kvaliteetselt sooritada ka seda kõigeviimast negatiivset faasi, kui hantli alla lased, et mitte seda väärtuslikku osa seeriast raisku lasta.

Muidu just kui õlavarrel on tugi all, siis on hea seda aeglast sooritust teha, et ei kipu niikergelt varastama muude lihastega, tekitades musta sooritust.

Ja korduste suuremat arvu taga ajada pole vast kah vaja, kui sooritus o naeglane ja kvaliteetne, et mustalt kiirelt tehes võid jõuda 10 kordust teha, aga aeglasemalt korralikult on ok, kui teed poole vähem kordusi.

Muudetud kasutaja CharlesRoos poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma kah suht hädas oma biitsepsiga, viimasel ajal pidevalt kasutuses olnud kõrge 'volume' olen viimasel ajal asendanud superseeriate&drop settidega ja tulemus on juba päris märgatav(Jõu pool küll hetkel ainult aga palju sa ikka kuuga kasvu näha saad :huh:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×