Jump to content
Sign in to follow this  
sigaloom

Marek Kalmus ja Hollywood?

Recommended Posts

Kalmuse filmi “Ruthless and Uncompromising” stsenaarium avalik!

by dumbuser

Stsenaarium:

Sisu lühikokkuvõte: Suur, rahulik ja seni heasüdamlik mees muutub pööraseks, kui tema perekond saladuslikult lennujaamast haihtub. Seda vaid lühikese momendi jooksul, kui ta enne lennukile minekut WCst läbi astus. Mees asub kätte maksma ja oma peret tagasi võitma. Järgneb tulevahetus. Tal õnnestub perekond päästa. Lõpp.

Filmi käsikiri:

I stseen, lennujaam

Kalmus: „Ma lähen tõmban ühe suure sita maha, te oodake mind siin. Selge? Muidu keeran teil kõigil kaela kahekorra!“

Naine ja lapsed: „Me 100% sind siin ootame, oo äge mees!“

II stseen, lennujaam

Kalmus: „No türaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!“

III stseen, kodus

Terrorist: „######. Su lapsed. Me käes. 100000000000000000000000000000 miljonit. Käbe“

Kalmus: „Ma terroristidega ei kauple- oi bläää kui mu pere juuksekarvagi puutute. Kõik surete“

IV stseen, vanas tehases

Kalmus: „Laske mu pere vabaks!“

Terroristid, kooris: „Ime ######, kukk“

Järgneb ruthless tulevahetus. Pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, räige kuulipildujatuli, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, ilgelt kuule lendab, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, mõningad granaadid, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh,, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh. Ilge hunnik laipu.

V stseen, vana tehas

Kalmus: „Nüüd oleme siis jäänud mina ja sina!“

Peaterrorist: „Jah“

(Kiire käsivõitlus, julmade asjadega nagu alasi ja raudtoru löömise tagajärjel ei muutu Kalmuse näoga mitte midagi )

Surev peaterrorist: “Kalmus on halastamatu ja kompromissitu…aaarrhhghghgg…..(surmahääled)!”

VI stseen, kodus

Kalmuse pere, kooris: „Issi, sa oled parim. Emme, hakka issi ###### imema!“

Kalmuse naine: „Kohe hakkan, lapsed. Teie minge ilusti magama!“

Kalmus: „Haha haha haha, oh teid küll. Mis ma teieta küll teeksin“

Lõpp!

Tekst leitud siis:

http://74.125.39.104/search?q=cache:dumbus...s.com&hl=en

Edited by Tener

Guest pathukhan

by dumbuser

Stsenaarium:

Sisu lühikokkuvõte: Suur, rahulik ja seni heasüdamlik mees muutub pööraseks, kui tema perekond saladuslikult lennujaamast haihtub. Seda vaid lühikese momendi jooksul, kui ta enne lennukile minekut WCst läbi astus. Mees asub kätte maksma ja oma peret tagasi võitma. Järgneb tulevahetus. Tal õnnestub perekond päästa. Lõpp.

Filmi käsikiri:

I stseen, lennujaam

Kalmus: „Ma lähen tõmban ühe suure sita maha, te oodake mind siin. Selge? Muidu keeran teil kõigil kaela kahekorra!“

II stseen, lennujaam

III stseen, kodus

Terrorist: „######. Su lapsed. Me käes. 100000000000000000000000000000 miljonit. Käbe“

Kalmus: „Ma terroristidega ei kauple- oi bläää kui mu pere juuksekarvagi puutute. Kõik surete“

IV stseen, vanas tehases

Järgneb ruthless tulevahetus. Pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, räige kuulipildujatuli, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, ilgelt kuule lendab, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, mõningad granaadid, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh,, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh. Ilge hunnik laipu.

V stseen, vana tehas

(Kiire käsivõitlus, julmade asjadega nagu alasi ja raudtoru löömise tagajärjel ei muutu Kalmuse näoga mitte midagi )

Surev peaterrorist: “Kalmus on halastamatu ja kompromissitu…aaarrhhghghgg…..(surmahääled)!”

VI stseen, kodus

Lõpp!

Tekst leitud siis:

väääääääääga lahe....5 pluss...

Marek Kalmus, Eesti Schwarzenegger, läheb Hollywoodi!

by dumbuser

oi bljaa nüüd on mul küll suurest imestustest karp lahti. meie puupea esikulturist marek kalmus sai filmilepingu hollywoodi. keegi väliseestlane soperdas mingi sita kokku kõigi vandammede ja svartside filmide pealt ja müüs maha selle pasa pixri filmistuudiole ainsa tingimusena oli see et peaosa saaks eestlane kulturist marek kalmus. kalmus ei oska küll inglise keelt peale thank you ja sorry boss aga sellest polevat hullu midagi. et see neile meeldivatki .kalmus ise räägib et filmi ei tule absull sarnane svartsi ja teiste märulivendade filmidega ikka 100% teise sisuga märuli filmi see. uudises seisab: Kalmuse tehtud lühikokkuvõte actionfilmi «Halastamatu ja kompromissitu» sisust: Suur, rahulik ja seni heasüdamlik mees muutub pööraseks, kui tema perekond saladuslikult lennujaamast haihtub. Seda vaid lühikese momendi jooksul, kui ta enne lennukile minekut WCst läbi astus. Rohkem ma praegu filmi sisust rääkida ei saa. Niipalju aga küll, et see pole lihtlabane Van Damme tüüpi film.

einoh absull ju täiesti uus stsenaarium kunagi pole veel olnud nii et kui kangelane silmist pere laseb siis need pantvangi võetakse terroristide poolt uskumatu et see väliseestlane sellise uudse asjaga nüüd välja tuli vauuuuuuuuuuu nagu :o

edasi seisab uudises nii: Stsenaarium on ülipõnev, jäägitult kaasakiskuv ja ennast unustama panev. Käsikirja lugedes ei saanud seda pea 24 tundi käest pandud. Mitte enne, kui läbi sai.

hahhahaahhaaa :P mine ###### kui lammas see kalmus on. ###### mingi stsenaarium vana arust ilgelt kaasakiskuv ja ennast unustama panev. ja et kalmus luges seda 24 h järjest enne kui käest pani irwwwww tont unustas ennast nii ära et unustas lugemisoskusegi ära ;) veeris seal 24 h järjest higi otsa ees rasva protsent alla nulli langes pärast kaotas teadvuse kalmusel see pm elu esimene raamat lugeda oli :P

see ka ok et kalmus absull svartsi ei jäljenda täiesti originaalne mees kalmus ma ennustan sulle suurt tulevikku. arnold sai siis kui tal karjäär putsis poliitikuks nüüd caifornia kuberner sul ma arvan võimalus siis näiteks Jõgeva maakonna maavanemaks saada saad hakkama raudselt ma sulle pöialt hoian onja!

Samalt lehelt.

Kõige parem osa on alt teine lõik ;)

Kuna mina pole neid kirjutanud ei hakka ka roppusi tsenseerima.

Tehke ikka uus teema kohe, pealkiri võib segadust tekitada. Pakun välja variandi: "Kuulsusejanu. M.Kalmus" ja andke tuld. Naermise kohta on ka üks tore ütlus olemas. Elame näeme. :P

Guest Md.Ph Bogs
6nneks ei ole jutt mitte minust vaid sinust ja minu ema t88tas skisofreenikute p2evakeskuses. Sealt ka n2ide... 2ra siis 2gestu, kui teised muret tunnevad...

Mõned mehed käituvad naistega nii nagu need oleks mehed,olles ise hullemad kui naised kuid kõige hullem naine on ju kiunuv mees. :P .Filmi stenaarium oli päris lõbus kui paar roppu kohta välja jätta...sellised need action filmid ju ongii...pauk ja pillerkaar...aga ikkagi jään selle juurde ,et inimesed on ilusad ja head...

by dumbuser

Stsenaarium:

Filmi käsikiri:

I stseen, lennujaam

II stseen, lennujaam

III stseen, kodus

IV stseen, vanas tehases

V stseen, vana tehas

VI stseen, kodus

Lõpp!

Tekst leitud siis:

Hea:D

Vähe väljaspool teemat, aga küsiksin, et mis sai meie kulturistide filmist?

Foorumis teemad blokitud jne.. kas nii kergelt antigi alla?

Pole ju midagi blokitud ja alla pole keegi minuteada andnud. Ei anna ka!!!

Vähe väljaspool teemat, aga küsiksin, et mis sai meie kulturistide filmist?

Foorumis teemad blokitud jne.. kas nii kergelt antigi alla?

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=17776

Ei tea - pole küll mingit veenvat põhjust, millegi allaandmiseks tulnud. Miks ja üldse mida alla anda? Tegemist on ju lihtsalt lõbusa märulifilmiga kohati läbi väikese kiiksu.

Ja kuna ma üksi kogu seda kupatust siin monteerin ja kokku klapitan, siis võtab see lihtsalt natuke aega. Hea uudis on see, et võtted on kõik juba lõppenud ja materjal olemas.

Lihtsalt kannatust natuke. Kui tekib suurem soov rohkem aimu saada, siis avalikustame ka teise treileri, mida filmilt üldse oodata. Esimene oli lihtsalt märku andmine, et midagi tehakse.

Midagi ulmelist ja enneolematut ei tasu oodata, aga kindlasti mõnus ajaviide on garanteeritud, kellele muidugi liigne "intelligents" piiranguid ei sea :D

Ma ei tea, igatähes otsingust avades neid filmitreileri teemasi tuleb mul selline veateade:

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:

Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken.

Ma vaatasin, et väidetav venelaste kõne vb ehmatas ära. Aga väga hea siis kui ikkagi varsti filmi näha saab:)

Ma ei tea, igatähes otsingust avades neid filmitreileri teemasi tuleb mul selline veateade:

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:

Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken.

Ma vaatasin, et väidetav venelaste kõne vb ehmatas ära. Aga väga hea siis kui ikkagi varsti filmi näha saab:)

Väike täpsustus sõna kohta väidetav - see polnud väljamõeldis, et filmi promoda vms :D

post-2073-1219862964_thumb.jpg

Joker, sul ikka tagavarakoopia (või paar) on tehtud algmaterjalist ja kuhugi salajasse kohta (kindlasti mitte oma koju) peidetud? :D

Loomulikult on. Juhul kui kõvaketas saba annab või kellegil tuleb naiivne mõte ära varastada vms - siis tekib aint väikse viivitus muud midagi.