Jump to content
roulling

mis teie arvate

Recommended Posts

olen 2 aastat jõusaalis käind, tulemustega olen väga mrahul ja nüüd selline asi, et tahan hakata 6 korda nädalas saalis käima ja kava näeks välja seesugune

1. üle ja alaselg, trapets

2. biitseps ja käsivars

3. jalad

4.magan kodus

5.rinnalihased

6. triitseps, käsivars

7.õlad

ma arvan et niimoodi oleks suhteliselt normaalne, kui küsingi teie kallite kaasjõusaali põkkide:D käest et kuidas paneksite teie selle järjestuse, või muudaksite teie hoopis midagi muud?

ettetänades

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei ole küll "põkk" selle sõna kõnekeelses tähenduses, kuid tean, kuidas mina teeksin, kui oleks plaanis 6ks jaotatud kava järgi treenida. Mitte et see "ainuõige" oleks, vaid üks variant paljude hulgast:

1. üla- ja alaselg, trapets

2. triitseps, käsivars

3. jalad

4. magan kodus

5. rinnalihased

2. biitseps ja käsivars

7. õlad

Sellega saavad ka väiksemad lihasgrupid rohkem taastuda (nt pärast seljatreeningut pole küll tahtmist järgmisel päeval biitsepsitele suurt koormust anda).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tooksin mõned küsimused, peale mille vastamist saad kavaga edasi aretada: Miks teed käsivart 2 korda nädalas? Kas peale korraliku selja trenni jõuad biitsepsit teha ( millelga ei rõhu muidugi biitsepsi suurele vajadusele)? Kas peale korraliku rinna trenni suudad triitsepsit teha, peale mida veel järgmine päev õlga? Sest vähemalt õla surumised oleks raskendatud. Mõtle läbi palju saab trapets õlapäeval koormust, kuna järgneval päeval juba trapets sees ja viimaks- PALUN vasta endale ausalt kas sa kasutad trennis terve aja intensiivse trenniga ära, kuna mõnel profilgi pole jaotus kuueks.

Minu tagasihoidlik arvamus oleks väiksem jaotus ja korrektselt paika pandud järjestus.

Parimat...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×