Jump to content
linkin

Vitex Agnus Castus(mungapipar) - Prefemin

Recommended Posts

Tere.

Kavatsen siis lähiajal tarvitada mitmeid testo taset tõstvaid preparaate. Aromataasi vältimiseks kavatsen kasutada Vitex Agnus Castuse ekstrakti. Eestis müüakse teda tootenimega PREFEMIN. Infoleht kirjutab, et kasutatakse naistel menstruatsioonieelsete vaevuste leevendamiseks. Niipalju kui lugenud olen, siis see vähendab aromataasi ja peaks olema ohutu kasutada. Aga mind jubedalt segab see nimi "Prefemin" ja "menstruatsioonieelsed vaevused". Kas mõni teadja vaataks pakendi infolehe üle ja ütleks, kas on seal abiainete hulgas selliseid, mis mehe organismile ei sobi?

Toimeaine: 20 mg mungapipra viljade (Vitex agnus castus) ekstrakti.

Abiained: tableti sisu: veevaba kolloidne räni, mikrokristalne tselluloos, laktoosmonohüdraat, magneesiumstearaat; tableti kate: makrogool 400 ja 20000, hüpromelloos, propüleenglükool, titaandioksiid.

Infoleht PDF

Infoleht HTML

Aitäh.

Muudetud kasutaja linkin poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Nimetatakse mungapipraks kuna mungad kasutasid seda libiido alandamiseks,et tsölibaati oleks kergem taluda. Kas see on just see mida vajad?

Tõenäoliselt mitte.

Wikipedia seda tõesti väidab. Mujalt saab infot selle kohta, et see on antiöstrogeen ja alandab prolaktiini taset, mis tõstab libiidot. Et mida siis nagu uskuda?

Muudetud kasutaja linkin poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×