undisputed 0 Report post Posted May 29, 2008 Kuid kuna 1 vend seal filmib, siis tundub see teema kahlane. Kahtlustan, et oli provotseeritud värk Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 29, 2008 TÄHELEPanu, kõige tähtsam juttMis sellest jutust selle kõige tähtsama teeb?WT printsiibid võivad ühed eriti lahedad asjad olla, aga kui treenid ainult mingeid vorme ja kunagi ei sparri, siis võitluses hakkab asi ikka välja nägema nagu üks ütlemata kehv poks ja maadlus. Kui ikka kunagi ei ole reaalselt vastuhakkava vastasega madistanud, siis ei saagi midagi osata.wt on ehitatud ainult lihasmälu peale ntks üles, ja ometi on ta 1 effektiivsemaid võitluskunste reaalsetes olukordades.Mille põhjal sa seda väidad? Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted May 29, 2008 jrx, tubli oled. sõber käib wing tsunis. wt on ehitatud ainult lihasmälu peale ntks üles, ja ometi on ta 1 effektiivsemaid võitluskunste reaalsetes olukordades. samas, jalalöögid on seal väga kahtlased ja minuarust mitte eriti tugevadKahtlen selles. Kui mu mälu mind peta, siis alustas ka Bruce lee kunagi sellega, kuid oleks ta tõesti nii effektiivne olnud, siis vaevalt ta oleks sellest loobunud Share this post Link to post Share on other sites
karusööbmetsasmoosi 0 Report post Posted May 29, 2008 (edited) oeh, wingtsuni koduleheküljetl tuleb natukene artikleid enne uurida kui kobisema hakata. bruce lee tegi sama asja, kogu mats peitub mõtlemise arendamises ja obviously harjutamises. ma nõustun, et mõni elukutseline kickpuksija teeb algajale wt harrastajle tuule alla, aga olgem ausad, wing tsun on kõige edukam ükskõik mis teise võistluskunsti enamvähem sama taseme meest võitma. see on lihtsalt rumalus või idiootsus kui keegi hakkab vastupidist väitma. Edited May 29, 2008 by karusööbmetsasmoosi Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 29, 2008 oeh, wingtsuni koduleheküljetl tuleb natukene artikleid enne uurida kui kobisema hakata. bruce lee tegi sama asja, kogu mats peitub mõtlemise arendamises ja obviously harjutamises. ma nõustun, et mõni elukutseline kickpuksija teeb algajale wt harrastajle tuule alla, aga olgem ausad, wing tsun on kõige edukam ükskõik mis enamvähem sama taseme meest võitma. see on lihtsalt rumalus või idiootsus kui keegi hakkab vastupidist väitma.Ja seda suudad sa öelda pelgalt üht kodulehte uurides? Võimas!MILLE põhjal sa seda väidad, et WT harrastaja võidab sama kaua harjutanud mõne teise kahevõitlusala harrastajat? Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted May 29, 2008 oeh, wingtsuni koduleheküljetl tuleb natukene artikleid enne uurida kui kobisema hakata. bruce lee tegi sama asja, kogu mats peitub mõtlemise arendamises ja obviously harjutamises. ma nõustun, et mõni elukutseline kickpuksija teeb algajale wt harrastajle tuule alla, aga olgem ausad, wing tsun on kõige edukam ükskõik mis teise võistluskunsti enamvähem sama taseme meest võitma. see on lihtsalt rumalus või idiootsus kui keegi hakkab vastupidist väitma.Oot, et sa tahad öelda, et WingTsun ja Jeet Kune Do on üks ja seesama we Share this post Link to post Share on other sites
karusööbmetsasmoosi 0 Report post Posted May 29, 2008 Ja seda suudad sa öelda pelgalt üht kodulehte uurides? Võimas!mitte kodulehekülje, vaid selle järgi, mis seal kirjas on! ole vähem isoleeritud ja avarda oma teadmisi, siis hakka kahtlema;) MILLE põhjal sa seda väidad, et WT harrastaja võidab sama kaua harjutanud mõne teise kahevõitlusala harrastajat?loodusseaduste põhjal. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 29, 2008 mitte kodulehekülje, vaid selle järgi, mis seal kirjas on! ole vähem isoleeritud ja avarda oma teadmisi, siis hakka kahtlema;) loodusseaduste põhjal.Kirja võib panna mida iganes. See ei tähenda tingimata, et see tõsi on. Milline loodusseadus selgitab wing tsuni ülimuslikkust teiste suhtes? Pole sellist näinud. Kui sinu teadmised põhinevad mingil kodulehel asuvatel juttudel, siis on sinu sellealane silmaring küll nii olematu, et teistele avardamist soovida.Oled sa kunagi madistanud trennis või trenniväliselt wing tsuni treeninud inimese vastu? Või oled sa kunagi ise wing tsuni harrastanud ja seda kahevõitluses kehtestanud? Share this post Link to post Share on other sites
karusööbmetsasmoosi 0 Report post Posted May 29, 2008 (edited) Oot, et sa tahad öelda, et WingTsun ja Jeet Kune Do on üks ja seesama we http://en.wikipedia.org/wiki/Jeet_Kune_Dowikipedia: Lee's first introduction to martial arts was through his father, Lee Hoi Cheun. He learned the fundamentals of Wu style Tai Chi Chuan from his father.[22] Lee's sifu, Wing Chun master Yip Man, was also a colleague and friend of Hong Kong's Wu style Tai Chi Chuan teacher Wu Ta-ch'i.Lee trained in Wing Chun Gung Fu from age 13-18 under Hong Kong Wing Chun Sifu Yip Man. Lee was introduced to Yip Man in early 1954 by William Cheung, then a live-in student of Yip Man. Like most Chinese martial arts schools at that time, Sifu Yip Man's classes were often taught by the highest ranking students. One of the highest ranking students under Yip Man at the time was Wong Shun-Leung. Wong is thought to have had the largest influence on Bruce's training. Yip Man trained Lee privately after some students refused to train with Lee due to his ancestry.[23]wing tsun ehk wing chun Edited May 29, 2008 by karusööbmetsasmoosi Share this post Link to post Share on other sites
karusööbmetsasmoosi 0 Report post Posted May 29, 2008 Kirja võib panna mida iganes. See ei tähenda tingimata, et see tõsi on. Milline loodusseadus selgitab wing tsuni ülimuslikkust teiste suhtes? Pole sellist näinud. Kui sinu teadmised põhinevad mingil kodulehel asuvatel juttudel, siis on sinu sellealane silmaring küll nii olematu, et teistele avardamist soovida.Oled sa kunagi madistanud trennis või trenniväliselt wing tsuni treeninud inimese vastu? Või oled sa kunagi ise wing tsuni harrastanud ja seda kahevõitluses kehtestanud?oeh, ei tasu tobedaid järldusi teha. kõik sealne jutt sobib ülejäänud allikateka ilusti kokku. paistab selgelt, et oled aksepteerinud endale mõned ideaalid, mis on hetykel rünnaku all, sedasi "oled sa ikka kindel" küsimustega näitad seda selgelt välja. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 29, 2008 Mina olen asju järele proovinud ja pudruta mingitest kodulehtedest. Mida oled sina teinud peale kodulehtedelt teksti kopeerimise? Share this post Link to post Share on other sites
karusööbmetsasmoosi 0 Report post Posted May 29, 2008 Mina olen asju järele proovinud ja pudruta mingitest kodulehtedest. Mida oled sina teinud peale kodulehtedelt teksti kopeerimise?enda aju kasutanud. ma ei proovi asju. sõna "proovima" näitab kui kõva mees sa oled. mõned inimesed teevad rohkem kui ainult proovivad, vastukaaluks sinu ebvameeldivale hoiakule.. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 29, 2008 M.O.T.T. Share this post Link to post Share on other sites
karusööbmetsasmoosi 0 Report post Posted May 29, 2008 http://www.wingtsun.ee/index.php?artiklid Share this post Link to post Share on other sites
jyrik 0 Report post Posted May 30, 2008 loodusseaduste põhjal.erinevalt Vägivaldurist olen mina mitu talve külakoolis käinud ja tõesti avatud mõtlemisega mees, vabal ajalgi pingutan oma aju nii, et silmad ähvardavad pealuust välja tungida. Kas sa oleksid nii lahke ja viitaksid täpsemalt neile loodusseadustele mis wing tsuni võitlejale kasuks tulevad? see ei tohiks olla kuigi keeruline - loodusseadused on väga konkreetne ning hõlpsasti kirjeldatav teema. Share this post Link to post Share on other sites
karusööbmetsasmoosi 0 Report post Posted May 30, 2008 jah, nagu joodikutele rääkida et kaine on parem olla. mõistagi on tegemist võitluskunstide alafoorumiga, tõenäoliselt on siin enamus mehi ikka ühest või teisest võitluskunstist vaimustuses ja sellest kinni hoides kui kõige paremast. jube tark lause on kahtlemata, et "kõik on omamoodi head ja efektiivsed võitlusstiilid", seda lauset kõik aktsepteerivad. kui tulla rääkima aga midagi ebameeldivat, siis on paratamatult loll jutt. peamine põhjus, miks mina näen seda stiili teistest paremana, on selle hoopis teistsugune lähenemine vaenalsest jagusaamisele erinevalt enamus muudest sama asja suundatest. ta on vastand neile kõigile(mis pole arenenud wingtsunist), füüsika seaduste järgi ideaalne variant väljumaks võitlusringilt tervena. isegi kergejõustiku spetsialiseerumist jooksule naljaga võitluskunstina võttes ületab ta seda, põgenevat meest saab kiviga visates n-ö tagasi kutsuda. igatahes, ma ei näe vajadust hakata pikemat juttu kokkuvõtlikult esitama, kuna mõned inimesed on lihtsalt laisad. laisad failivad nii või teisiti, seal leheküljel on kokkuvõtlik jutt niigi, tasub vaid pilk lehekülje tekstile peale visata ja ongi need vastused olemas. eeldusena loomulikult et mõistus peale hakkab, vastasel juhul pean ma palka saama selle eest, et kilomeetrite pikkusi põhjendusi kirjutama hakkan. "A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if nobody believes it" Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted May 30, 2008 (edited) http://en.wikipedia.org/wiki/Jeet_Kune_Dowikipedia: Lee's first introduction to martial arts was through his father, Lee Hoi Cheun. He learned the fundamentals of Wu style Tai Chi Chuan from his father.[22] Lee's sifu, Wing Chun master Yip Man, was also a colleague and friend of Hong Kong's Wu style Tai Chi Chuan teacher Wu Ta-ch'i.Lee trained in Wing Chun Gung Fu from age 13-18 under Hong Kong Wing Chun Sifu Yip Man. Lee was introduced to Yip Man in early 1954 by William Cheung, then a live-in student of Yip Man. Like most Chinese martial arts schools at that time, Sifu Yip Man's classes were often taught by the highest ranking students. One of the highest ranking students under Yip Man at the time was Wong Shun-Leung. Wong is thought to have had the largest influence on Bruce's training. Yip Man trained Lee privately after some students refused to train with Lee due to his ancestry.[23]wing tsun ehk wing chunKle, mida sa mulle seda wing chuni ajad. Ma ütlesin, et Bruce Lee tegeles sellega. Kuid hiljem ta aretas oma stiili, millesse oli koondatud erinevad elemendid erinevatest võitluskunstidest. Eesmärk oli tal jätta kõik vajalik võitluskunsti, mida on vaja reaalses võitluses. Et ennetada su vastust, siis jah, seal oli ka osaliselt wing chun i elemente. Siit siis järeldus, kui wing chun oleks nii hea olnud, miks ta seda siis muutis ??????? Ja , kui keegi karjub, et Bruce Lee tegi ainult wing chun, siis kardan, et selleks eemärgiks on haipita oma kooli või nime Edited May 30, 2008 by undisputed Share this post Link to post Share on other sites
karusööbmetsasmoosi 0 Report post Posted May 30, 2008 Kle, mida sa mulle seda wing chuni ajad. Ma ütlesin, et Bruce Lee tegeles sellega. Kuid hiljem ta aretas oma stiili, millesse oli koondatud erinevad elemendid erinevatest võitluskunstidest. Eesmärk oli tal jätta kõik vajalik võitluskunsti, mida on vaja reaalses võitluses. Et ennetada su vastust, siis jah, seal oli ka osaliselt wing chun i elemente. Siit siis järeldus, kui wing chun oleks nii hea olnud, miks ta seda siis muutis ??????? Ja , kui keegi karjub, et Bruce Lee tegi ainult wing chun, siis kardan, et selleks eemärgiks on haipita oma kooli või nime palun natukene täpsemini lugeda, ma ei väitnud bruce lee kohta, et "ainult" tegi seda. kõike saab ja tuleb edasi arendada, wing tsun on on selle vundamendiks. peace and no shit! Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted May 30, 2008 (edited) palun natukene täpsemini lugeda, ma ei väitnud bruce lee kohta, et "ainult" tegi seda. kõike saab ja tuleb edasi arendada, wing tsun on on selle vundamendiks. peace and no shit!Ma küsin, siis korra veel, et kuidas sa saad väita, et wing chun parim siis. Miks oli siis Bruce Lee l vaja seda muuta ja kaasata elemente teistest võitluskuntidest. Kui puhas wing chun on parim Siis peab ju nagu midagi seal viltu olema või mis ???? Edited May 30, 2008 by undisputed Share this post Link to post Share on other sites
jyrik 0 Report post Posted May 30, 2008 füüsika seaduste järgi ideaalne variant väljumaks võitlusringilt tervena.kordan oma palvet - viita ühele füüsikaseadusele mis selle taoismimögaga kokku kõlab ja wing tsuni ülimuslikuks muudab.statistika näitab, et kõike idamaist mis on jaburaks marketingitekstiks vorbitud, ideaalseks pidavad inimesed ei oska ise väljendada elementaarseid mõtteid ega suuda kirjutada õigekirjavigadeta mille eest tuleks kolmandasse klassi istuma jätta. noh, tegelikult kehtib see kõigi salateadmiste kohta - kuskil nägin üht kuli kes rääkis sellest kuidas "energja liikumised ei ole igale matsile arusatavad" jne.sõnaga, sinu ülbus on isegi kosutav, aga sa pole esitanud veel mitte midagi mis oleks vähegi argumendi moodi. nii nagu sina viitad artiklitele ütlen mina, et need on täielik saast ja mul pole enne mingit kohustust rohkem põhjendada kui sa ei too välja mingitki argumenti mis sinu arvates pädeb. Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 30, 2008 "kõik on omamoodi head ja efektiivsed võitlusstiilid", seda lauset kõik aktsepteerivad.Winston ütles kunagi, et rahva eest rääkigu president või inimene, kellel on ussid. President sa vaevalt oled..."Stiil" on üldse mingi ebamäärane umbluu. Treeningmeetodid on need, mis erinevaid võitluskunstide treenijaid eristavad. Täiesti sama "stiili" nime taha peitujad võivad treenida erinevalt nagu öö või päev. Aga see kaldub jälle praktika poole, sorry...peamine põhjus, miks mina näen seda stiili teistest paremana, on selle hoopis teistsugune lähenemine vaenalsest jagusaamisele erinevalt enamus muudest sama asja suundatest. ta on vastand neile kõigile(mis pole arenenud wingtsunist), füüsika seaduste järgi ideaalne variant väljumaks võitlusringilt tervena. isegi kergejõustiku spetsialiseerumist jooksule naljaga võitluskunstina võttes ületab ta seda, põgenevat meest saab kiviga visates n-ö tagasi kutsuda. igatahes, ma ei näe vajadust hakata pikemat juttu kokkuvõtlikult esitama, kuna mõned inimesed on lihtsalt laisad. laisad failivad nii või teisiti, seal leheküljel on kokkuvõtlik jutt niigi, tasub vaid pilk lehekülje tekstile peale visata ja ongi need vastused olemas.Mullmullmull. Kus on see teooria praktikas kinnitust leidnud? Punamütsikese muinasjutus on sinu jaoks siis ju samuti kõik vastused olemas.kuna nii on keegi võtnud vaevaks kunagi kirja panna."A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if nobody believes it"No aga mida sul muud üle jääbki kui uskuda. Ise sa ju sisuliselt asja proovinud ei ole ja seetõttu tulebki usklik olla. Usu edasi, aga siit sa vaevalt endale väga palju sektante leiad. Share this post Link to post Share on other sites
karusööbmetsasmoosi 0 Report post Posted May 30, 2008 tüübid lihtsalt tahavad vaielda vägivaldur ei ole neid artikleid näiteks üldse läbi lugenudki! selgelt on tunda, tüüp lihtsalt ei näe vahet taoismi religioonil ja filosoofial. teooria võime seletada, olete midagi kuulnud? ei ole, vähemalt härra vägivaldur mitte.. anyway, tehke oma asja ja ärge mölisege enda mõjuulatus ringist väljas. tehke lihast ja jätke mõtlemine teiste hooleks;) Share this post Link to post Share on other sites
alr89 0 Report post Posted May 30, 2008 tüübid lihtsalt tahavad vaielda vägivaldur ei ole neid artikleid näiteks üldse läbi lugenudki! selgelt on tunda, tüüp lihtsalt ei näe vahet taoismi religioonil ja filosoofial. teooria võime seletada, olete midagi kuulnud? ei ole, vähemalt härra vägivaldur mitte.. anyway, tehke oma asja ja ärge mölisege enda mõjuulatus ringist väljas. tehke lihast ja jätke mõtlemine teiste hooleks;)Koguaeg jahud mingitest artiklitest aga mis sa lolliga ikka vaidled ma ei ole näinud mitte ühtegi kordan mitte ühtegi põhjendust Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted May 30, 2008 Pole vist mõtet vaielda. Filosoof jääb filosoofiks. Aga õnneks leidub veel filosoofe, kes suudavad ka oma teooriaid praktikas tõestada Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted May 30, 2008 tüüp lihtsalt ei näe vahet taoismi religioonil ja filosoofial.Troll või erivajadustega inime - kummalgi juhul ei ole tõesti mõtet ilmselt vaielda. Filosoofiat on asi ikka väga kaugel. Share this post Link to post Share on other sites