Jump to content
pumper

Sherry Smith

Recommended Posts

Mina arvan nii, et kui see naine oleks nii koleda näolapikese looduse poolt saanud, siis poleks meil kellelgi kobiseda.

See näolapike on nii keemiat täis, et selle kallal võib kobiseda küll:)

Ma usun, et kui keemiat nii räigelt pannakse,et see juba ilusa naise näo ära rikub, siis ei saa seda enam naiseks nimetada, nimelt annab see juba ka suure eelise mehe lihaskasvu ees, kes keemiat ei tarvita:P

Mida te vingute krt! Kui ei meeldi ära vaata! Vähemalt inimene pingutab millegi nimel, ning see on igaühe ENDA valik mida ta teeb.

Kui see on igaühe enda valik, mida ta teeb, siis on ju vingumine ka enda valik. :D:)

Vallatu koolitüdruk ju.

Sellessuhtes, et hea töö on tehtud, sihuke vorm on sajebiis ja samas ei ole hullult lihastes. Lihased on ilusad, hästi töödeldud, aga kahjuks pole naine enam niimoodi naine, vähemalt selline pole minu maitse. :)

vorm kyll hea jh,kuigi naiselikus hakkab ära kaduma. :D

Naiselikkus juba ammu ära kadunud, kuid maha ka ei laida teda. On kõvasti tööd teinud oma eesmärgi nimel ja see väärib tunnustust.

Mina arvan nii, et kui see naine oleks nii koleda näolapikese looduse poolt saanud, siis poleks meil kellelgi kobiseda.

See näolapike on nii keemiat täis, et selle kallal võib kobiseda küll:)

Ma usun, et kui keemiat nii räigelt pannakse,et see juba ilusa naise näo ära rikub, siis ei saa seda enam naiseks nimetada, nimelt annab see juba ka suure eelise mehe lihaskasvu ees, kes keemiat ei tarvita:P

Word :)