timo116 0 Report post Posted September 19, 2009 Eks siin kehtib ka tavaline reegel, kui endal pole, siis tuleb maha teha :Dpõhimõtteliselt nii ongi, kadedus on jube asi Share this post Link to post Share on other sites
rennosport 46 Report post Posted September 19, 2009 Mina arvan nii, et kui see naine oleks nii koleda näolapikese looduse poolt saanud, siis poleks meil kellelgi kobiseda.See näolapike on nii keemiat täis, et selle kallal võib kobiseda küll:)Ma usun, et kui keemiat nii räigelt pannakse,et see juba ilusa naise näo ära rikub, siis ei saa seda enam naiseks nimetada, nimelt annab see juba ka suure eelise mehe lihaskasvu ees, kes keemiat ei tarvita:P Share this post Link to post Share on other sites
Vägivaldur 3 Report post Posted September 19, 2009 Mida te vingute krt! Kui ei meeldi ära vaata! Vähemalt inimene pingutab millegi nimel, ning see on igaühe ENDA valik mida ta teeb.Kui see on igaühe enda valik, mida ta teeb, siis on ju vingumine ka enda valik. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted September 19, 2009 Vallatu koolitüdruk ju. Sellessuhtes, et hea töö on tehtud, sihuke vorm on sajebiis ja samas ei ole hullult lihastes. Lihased on ilusad, hästi töödeldud, aga kahjuks pole naine enam niimoodi naine, vähemalt selline pole minu maitse. Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted December 1, 2009 Õlg on ikka mega ! Aga naistele selline vorm on juba liig. Share this post Link to post Share on other sites
T@fen@u 0 Report post Posted December 1, 2009 Eesti MV meeste klassikalises kulturismis lööks kõiki pika puuga! Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted December 1, 2009 Seks võib ju täitsa omapärane olla Kus on teie seiklusjanu ? Share this post Link to post Share on other sites
GsrIsN.DaHouse 0 Report post Posted December 10, 2009 tal on vist ainult passis kirjas et ta naine on Share this post Link to post Share on other sites
airmax27 0 Report post Posted December 10, 2009 Jube mida steroidid teevad naisega Share this post Link to post Share on other sites
Rookie21 0 Report post Posted February 4, 2010 Tundub, et naisest pole juttugi shemale vms Share this post Link to post Share on other sites
Tannuu 2 Report post Posted February 4, 2010 Noo see on koll Share this post Link to post Share on other sites
ranger 0 Report post Posted February 4, 2010 vorm kyll hea jh,kuigi naiselikus hakkab ära kaduma. Share this post Link to post Share on other sites
Jarmo Oberst 7 Report post Posted February 4, 2010 vorm kyll hea jh,kuigi naiselikus hakkab ära kaduma. Naiselikkus juba ammu ära kadunud, kuid maha ka ei laida teda. On kõvasti tööd teinud oma eesmärgi nimel ja see väärib tunnustust. Share this post Link to post Share on other sites
kike89 0 Report post Posted February 5, 2010 Nii hulluks ei tasu ikka ka minna... Eestis ikka kenad neiud esiotsas Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted February 5, 2010 Veitsa loll küsimus, aga kui ta kunagi keemia tarvitamise peaks lõpetama, kas siis on võimalik ka naiseliku näo taastumine ? Share this post Link to post Share on other sites
Rookie21 0 Report post Posted February 7, 2010 Mina arvan nii, et kui see naine oleks nii koleda näolapikese looduse poolt saanud, siis poleks meil kellelgi kobiseda.See näolapike on nii keemiat täis, et selle kallal võib kobiseda küll:)Ma usun, et kui keemiat nii räigelt pannakse,et see juba ilusa naise näo ära rikub, siis ei saa seda enam naiseks nimetada, nimelt annab see juba ka suure eelise mehe lihaskasvu ees, kes keemiat ei tarvita:PWord Share this post Link to post Share on other sites
veikot 0 Report post Posted February 7, 2010 Tugev tükk, aga naiselikkusest pole haisugi! Share this post Link to post Share on other sites
kike89 0 Report post Posted February 7, 2010 Päris karm, kui selline tänaval vastu tuleks:P Share this post Link to post Share on other sites