Jump to content
ants16

Mida soovitate hommikuks süüa?

Recommended Posts

Noh jõumehed, rääkige mida hommikuks siis sööte?

Ise söön tavalist 3-4 keedumuna vahel ka praemuna (2 kollast, ülejäänd valged) ja kauss putru. Vahel asendan munad kohupiimaga. Kas seda on palju või vähe? Eesmärk lihasmassi kasvatamine.

Noh jõumehed, rääkige mida hommikuks siis sööte?

Ise söön tavalist 3-4 keedumuna vahel ka praemuna (2 kollast, ülejäänd valged) ja kauss putru. Vahel asendan munad kohupiimaga. Kas seda on palju või vähe? Eesmärk lihasmassi kasvatamine.

ise söön ka putru kausitäis ja joon kohvi peale(see siis kell 6 30)järgmine söök on kell 9 tuunikala140 g

Minul on hommikusöök lemmik söögikord. ;)

Söön 5 munavalget ka 2 kollast(keedetud).Siis puder milles 100g neljaviljahelbeid ja 50g rosinaid,sellele valan peale 100g jogurtit ning kõrvale joon kruusi täia piima.See puder jogurtiga on k****i hea. :)

Minul on hommikusöök lemmik söögikord. :P

Söön 5 munavalget ka 2 kollast(keedetud).Siis puder milles 100g neljaviljahelbeid ja 50g rosinaid,sellele valan peale 100g jogurtit ning kõrvale joon kruusi täia piima.See puder jogurtiga on k****i hea. ;)

Tundub maitsev ;)

Homme proovin :)

Kodujuust hapukoore, singi, rediste, tomatite ja paprikaga, 2 muna võiga, sinihallitusjuust, tee meega.

Edited by hehee

Minul on hommikusöök lemmik söögikord. ;)

Söön 5 munavalget ka 2 kollast(keedetud).Siis puder milles 100g neljaviljahelbeid ja 50g rosinaid,sellele valan peale 100g jogurtit ning kõrvale joon kruusi täia piima.See puder jogurtiga on k****i hea. :)

Hommikul kohe üle 100g süsivesikuid ?!

omlett singi, juustu, oliividega, hapukoorega

vahest 0,5kg hapukoort kakao ja suhkruga (kiirtoit)

ise söön kodujuustu hapukoorega, lisan linaseemneõli. Mõnikord mugin sellele veel päevalilleseemneid peale. Tagatipuks tassike kakaod ja toorsalatit.

Edited by 5ander

Hommikul kohe üle 100g süsivesikuid ?!

No ta on suhteliselt suur mees ka :) Suured mehed vajavadki massi jaoks palju süsikaid ja hommikul on neile paras aeg laadida ;)

Momendil toitumiserežiim mõningate põhjuste tõttu on veidi sassis, aga loodetavast saan selle varsti taastada, hommiku esimeseks toiduks oli harilikult tatar ja kodujuust.

kodujuustu salat tomati kurgi sibula ja mis iganes asjadega, vahel kohupiim, tavalist juustu ka. Kahjuks ma olen veel vanemate ülalpeetav ja mul õnnestu just väga tihti sellist mõnusat hommikueinet saada. Ausalt öeldes, enamus ajast võileivad rohke juustuga + piim. Vaevalt on mul raha, et jõusaalis käia, mis veel hommikueinest siis rääkida :)

see oli palju w???? :P:););)

100g tuli? pole ollagi süsivesikuid, mu meelest miinimum

No siiski tal on hommikusöök väga võimas , u. 900kcal.?

Mina söön 3 muna, viimasel ajal omletina praetud taluvõiga(+karri, paprikapulber, basiilik/till/petersell,PAN sool, tomatipasta maitsestamiseks), 1 praetud porgand, 1 tomat, lehtsalatit(või muud salativärki), ~10g kalaõli, viimasel ajal taaskord 20% hapukoort, 2 viilu täisteraleiba, 1 kruus piima, 1 kruus kohvi/rohelist teed.

Omal ajal sai oma lõputus tarkuses söödud 3 munavalget ja päevalilleseemnesuppi.