Vilps 1 Report post Posted May 6, 2008 Minu hommikusöökideks on tavaliselt erinevad pudrud piimaga või munatoidud.Täna näiteks tegin singi omletti. Mõnikord, kui kapis on juustu, siis riivin ka seda peale. Kõrvale lõikasin veel tomatit, joogiks oli piim ning sõin veel kaks viilu sepikut. Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted May 6, 2008 Täna hommik oli selline:keetsin tatra ca.200 g, sisse tükeldasin 6 muna, 180 g purustatud tuunikala ja segasin kõik kokku. Korraga ära ei söönud, kuid kõht sai piisavalt täis. Share this post Link to post Share on other sites
tarx7 0 Report post Posted May 6, 2008 (edited) Edited May 21, 2008 by tarx7 Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted May 6, 2008 Söön 5 munavalget ka 2 kollast(keedetud).Siis puder milles 100g neljaviljahelbeid ja 50g rosinaid,sellele valan peale 100g jogurtit ning kõrvale joon kruusi täia piima.See puder jogurtiga on k****i hea. seee oli väga võimas??? minuarust see on väga karm dieet! grammi ja grammi. ma sõin isu järgi siis ikka mitu taldriku/kausitäit putru tuunikalaga, piima pool pakki või mune siis 10 tervet kui jogurtit siis ikka kilo jne. grammide lugemine, jube nälja dieet tundub, või siis et see on palju??? kui ma nii vähe söön siis ütlen et mul on väga range dieet ja kaal ikka kukub.No sina oled sina , kõik ei lahmi endale niimoodi jama sisse Share this post Link to post Share on other sites
tarx7 0 Report post Posted May 6, 2008 (edited) Edited May 21, 2008 by tarx7 Share this post Link to post Share on other sites
WinchesterMan 0 Report post Posted May 6, 2008 Söön 125grammi(Kuivainena 125 grammi) kaerahelbe putru, mis on piimaga tehtud. 5 munavalget ja 3 kollast ning tass kohvi suhkruga. Vahest kõrvale paar viilu leiba ja juustu, kui kodus on. Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted May 6, 2008 Oehh jah sai täna ommikul veits ülesöödud jälle 3 keedu muna , 2 prae muna ja 400 g müsli jogurtit , vanust 16. Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted May 6, 2008 Oehh jah sai täna ommikul veits ülesöödud jälle 3 keedu muna , 2 prae muna ja 400 g müsli jogurtit , vanust 16.Kas ema sundis sööma we, et enne kui taldrik puhas pole .............. Share this post Link to post Share on other sites
WinchesterMan 0 Report post Posted May 6, 2008 jäle peen värk, 16 aastane?miks munakollased ära viskad? miks sealjuures suhkrut lisad kohvile siis?Kollased viskan minema sellepärast, et ma ei taha mõttetult palju rasva ka süüa. Ülejäänud päevas tuleb mul selle jagu rohkem. Suhkrut lisan maitse pärast. Share this post Link to post Share on other sites
VirtualCD 0 Report post Posted May 6, 2008 (edited) o.0 Ma söön hommikuti 150g kohupiima ja kõik:(..Pean vist pingutama hakkama Edited May 6, 2008 by VirtualCD Share this post Link to post Share on other sites
hunter 0 Report post Posted May 6, 2008 Pmst söön muna , kohvi ja võileivad.Kuidas mune sööte ?? Keedate ja siis sööte äre v? Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted May 6, 2008 Pmst söön muna , kohvi ja võileivad.Kuidas mune sööte ?? Keedate ja siis sööte äre v?Ise söön keedetult,aga võid ka praadida(härjasilm) või omletti teha. Share this post Link to post Share on other sites
Marcola 0 Report post Posted May 6, 2008 Pmst söön muna , kohvi ja võileivad.Kuidas mune sööte ?? Keedate ja siis sööte äre v?Kuule, põhimõtteliselt küll jah. Ega sealt munast valku muud moodi kätte ei saa kui süües Share this post Link to post Share on other sites
noPAINnoGAIN 0 Report post Posted May 6, 2008 Kas ema sundis sööma we, et enne kui taldrik puhas pole .............. Ei vastupidi , ema vingub koguaeg et liiga palju söön valku ja üldse Share this post Link to post Share on other sites
Mikk Raudsepp 44 Report post Posted May 6, 2008 100g müslit/putru (keetmata)200g kohupiimamingi puuviliAlgus polnud üldse harjunud hommikuti sööma, kuna pole seda mitte kunagi teinud aga nagu näha harjub kõigega. Share this post Link to post Share on other sites
kuura 0 Report post Posted May 6, 2008 millist putru soovitate?hetkel söön vastavalt tujule kas tatra või kaerahelbe...kõrvale söön tavaliselt ühe muna, hommikuti ei lähe alla rohkem.hetkel dieetreziim.ja kas putru asendada ka millegi muuga mõtekas? vahelduse mõttes... nagu nt 3-4 muna praadida, sinna kõrvale 100 g kodujuustu ja klaas piima vms? Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted May 6, 2008 (edited) Jutt ei ole küll hommikusöögist, vaid õhtusöögist, tuleb meelde, et kunagi sai söödud nii, et korraga pakk (400 g) makarone+ mõned viinerid või vorsti sinna sisse ja 1 sibul ning kõvasti hapukoort peale. Karm värk, juba ainult makaronidest u. 1400 Kcal ja 270 g süsikaid. Või siis teine variant: 1 kg jogurtit+ terve rosinasai (ikka see täissuuruses sai) Praegu ei kujuta küll sellist õgimist ette enam:P Edited May 6, 2008 by Capricorn Share this post Link to post Share on other sites
Toivo295 0 Report post Posted May 6, 2008 Karm värk, juba ainult makaronidest u. 1400 Kcal ja 270 g süsikaid. Õhtuse aja kohta päris palju süsivesikuid. Loodetavasti olid sellised söömad ikka peale trenni. Share this post Link to post Share on other sites
5ander 0 Report post Posted May 6, 2008 Söön 5 munavalget ka 2 kollast(keedetud).Siis puder milles 100g neljaviljahelbeid ja 50g rosinaid,sellele valan peale 100g jogurtit ning kõrvale joon kruusi täia piima.See puder jogurtiga on k****i hea. seee oli väga võimas??? minuarust see on väga karm dieet! grammi ja grammi. ma sõin isu järgi siis ikka mitu taldriku/kausitäit putru tuunikalaga, piima pool pakki või mune siis 10 tervet kui jogurtit siis ikka kilo jne. grammide lugemine, jube nälja dieet tundub, või siis et see on palju??? kui ma nii vähe söön siis ütlen et mul on väga range dieet ja kaal ikka kukub.sa tangid siis küll ikka mitme mehe eest Hommikusöögiga paneb oma 1000 kcal nagu naksti ära jah?! Mis su enda vanus on? Palju kaalt? Share this post Link to post Share on other sites
sa1m0n 0 Report post Posted May 6, 2008 Nojah, Tavaliselt söön hommikuks taldrikutäie putru(neljavilja helbed) , siis sinna peale panen 100g~ rosinaid ja topsi jogurtit(400g)Kõrvale võtan 700ml piima ja veel paar saia ka meega.Nüüd kavatsen veel 5 muna( 3 kollasega) juurde panna. Share this post Link to post Share on other sites
juust 0 Report post Posted May 7, 2008 mina söön hommikuks ühe paki kodujuust, vist 200g. siis 100g heeringat kukliga ja üks banaan. ja apelsini mahla või vett ka kõrvala. kuidas tundub? Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted May 7, 2008 mina söön hommikuks ühe paki kodujuust, vist 200g. siis 100g heeringat kukliga ja üks banaan. ja apelsini mahla või vett ka kõrvala. kuidas tundub?Tundub maitsev Share this post Link to post Share on other sites
Blackdom 0 Report post Posted May 7, 2008 Hr Antsoni jutt hommikusöögist on küll vist peaaegu kõigist kaarega mööda läinud... Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted May 7, 2008 Hr Antsoni jutt hommikusöögist on küll vist peaaegu kõigist kaarega mööda läinud... Rasvane hommikusöök on rahvale liiga kallis Share this post Link to post Share on other sites