Jump to content
Abusek

Triitseps ja biitseps

Recommended Posts

Uurisin oma treeningkava ja panin tähele, et triitsepsile ja biitsepsile on liiga vähe rõhku pandud. Tavaliselt teen selg+biitseps+randmed(4+1+1 harjutust) ja rind+triitseps(5+1 harjutust)

Tahaks teada mitu harjutust nii biitsepsile kui ka triitsepsile nendel päevadel tasuks teha ning, mis oleks kolm väga head harjutust nii triitsepsile kui ka biitsepsile?

Siin Amazonis valisin mõned kolm välja:

Biitseps:

1.Küünarvarte kõverdamine,istudes käsikutega(hetkel teen)

2.Küünarvarte kõverdamine althaardes, seistes kangiga

3.Küünarvarte kõverdamine pealthaardes, seistes kangiga

Triitseps:

1.Küünarvarte sirutamine,lamades kangiga(hetkel teen)

2.Ületõmbed käsikuga, istudes

3.Küünarvarte sirutamine,istudes EZ-kangiga

Kas randme harjutused peaks ka sisse võtma?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise teeksin just vastupidi, rind, biitseps ja käsivarred ning selg, triitseps, kuna rinna päeval olen kindel et ei tee sa isegi 70% effektiivsusega triitsepsit, kuna rind, seega ka käed on läbi, samuti on selja päeval-kui teed selja ära saab biitseps juba vatti ja ei jõu mingil juhul korralikult teha!!

Huvitaks mitu korda nädalas trenni teed ja milline ülejäänud kava välja näeb.

Biitsepsile soovitaks järgmist:

1)istudes hantlitega kordamööda

2)scott pingil kangiga või siis seistes

ja viimaseks

3)konsentreeritult yhe hantliga käevarre kõverdamine, kas siis toetad käe pingile või põlvele-see võtab korralikult läbi

Triitsepsile soovitaksin

1) prantsuse surumine, mida sa juba teed

2)ploki alla surumine seistes või mõni muu

3)viimaseks samuti konsentreeritud yhe käe harjutust-ehk hantliga käe kõverdamine kukla tagant-istud sirge seljaga, tõstad käe üles sirgeks koos hantligas ja hakkad kõverdama ainult käsivart kukla taha, triitsepsi ja biitsepsi osa peab seisma täielikult paigal, kui liigub sis on liiga raske raskus valitud!

Edu

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kava näeb mul muidu selline välja:

Esmaspäev: selg(4harjutust)+biitseps(1)+randmed(1)

Teisipeäv: jalad(6)

Kolmapäev: rind(5)+triitseps(1)

Neljapäev: õlg(4)+trapets(3)

Reede: selg(4)+biitseps(1)+randmed(1)- siin kohas hakkab kava korduma ehk mul on liikuvkava, et tagada lihastele pidevat arengut.

laup. ja pühap. puhkan

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

minu seisukoht on selline, et tric on koos rinnaga ja bic koos ülaseljaga. Rinnalt surudes ei võta midagi tricepsi nii läbi, et ei midagi peale seda tric teha. See on just hea enne tric (ja bic puhul ka) soojaks teha lihast. Minul igaljuhul küll triitsepsi läbi ei võta...isegi järgmine päev pole tunda. biitsepsi puhul võtab rohkem läbi, aga jõud jääb ikkagi alles.

Kui sa ka teed neid erineval päeval, siis ei saa tric ega bic korralikult taastuda ja teed neid topelt...arengut pole noh.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ühesõnaga need lihased, mis ühel päeval vatti saavad, vii kokku. Ja rinnalt surumisel võid kasutada laiemat haaret, et tric ei koormaks...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

VDO: kirjutasin lahti võibolla liiga keeruliselt, kuid harjutus näeb välja nagu iga teine biitsepsi harj-ainuke vahe on see et teed üks käsi korraga, kas siis scott pingil, mida ma eelistan kõige rohkem või käsi toetudes põlvele!

Barbell: See asi on täiesti individuaalne, kuidas kellegile sobib, ma mõtlesin ka et kõige parem on sama moodi kontraheeruvaid, peale proovimist aga tõusis triitsepsi jõud märgatavalt ning samuti ka hakkas suurust tulema. nii oli ka biitsepsiga, et peale selga ei jaksanud kohe üldse teha enam ja hakkasid viilima. Tee nii kuidas tunned kõige paremini mõjub aga ennem ei saa midagi öelda kui pole läbi proovinud.

Puhkuse kohapealt nii palju, et teen esmasp rinda, biits ja alles neljap on selg, ning reedel on triitseps nii et puhkusega probleeme pole, kui kava on jagatud vähematele päevadele siis võib keerulisemaks minna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×