teasious 0 Report post Posted May 2, 2008 Kas muna asendamine kodujuustuga (igapäevaselt) on vale?Põlved raksuvad ja ragisevad,mida peaks tegema?? Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted May 2, 2008 Kas muna asendamine kodujuustuga (igapäevaselt) on vale?Põlved raksuvad ja ragisevad,mida peaks tegema??1.kui midagi muna vastu on siis pole hullu. Kui muna aga sööd siis soovitan vaheldada.2.alguses proovi glükosamiini MSM-iga (apteegis saadaval) Share this post Link to post Share on other sites
Tervis7 0 Report post Posted May 2, 2008 1.kui midagi muna vastu on siis pole hullu. Kui muna aga sööd siis soovitan vaheldada.Et kui muna sööd, siis tuleks muna kodujuustu vastu vahetada? Miks? Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted May 2, 2008 (edited) Et kui muna sööd, siis tuleks muna kodujuustu vastu vahetada? Miks?Lugeda ei oska või? MEE kirjutas VAHELDADA, ehk siis süüa vaheldumisi Edited May 2, 2008 by matti Share this post Link to post Share on other sites
Tervis7 0 Report post Posted May 2, 2008 Tundub, et mitte... Share this post Link to post Share on other sites
varvas 0 Report post Posted May 2, 2008 2.alguses proovi glükosamiini MSM-iga (apteegis saadaval)Ega sa öelda ei oska, kui kaua seda kasutama peab ? Share this post Link to post Share on other sites
past 0 Report post Posted May 2, 2008 mul oli paremal põlvel "minimaalne hõrenemine"..Mina olen glükosamiini 1,5a söönud arsti käsul näiteks.. et ikka peab. Share this post Link to post Share on other sites