ristokru 0 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 Loodan,et Rotter loed seda sa rääkisid,et hea oleks hommikuti süüa hapukoort aga kui palju! Väike pakk(250g)? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PT London 0 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 Loodan,et Rotter loed seda sa rääkisid,et hea oleks hommikuti süüa hapukoort aga kui palju! Väike pakk(250g)?Akki mainid % ka ara Rotteril kergem vastata! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 Loodan,et Rotter loed seda sa rääkisid,et hea oleks hommikuti süüa hapukoort aga kui palju! Väike pakk(250g)?Sõltub, mida veel sööd.Muidu võiks süüa 50-100g 30% hapukoort. Hea on tomatimahlaga 1:1. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Mailman 0 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 Sõltub, mida veel sööd.Muidu võiks süüa 50-100g 30% hapukoort. Hea on tomatimahlaga 1:1.Maitselt ta nüüd kõige parem pole, aga kannatab juua Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Madis232 0 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 aga mis seal hapukoores siis nii head on et seda nüüd hommikuti sööma hakkama peab Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gh 0 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 (muudetud) aga mis seal hapukoores siis nii head on et seda nüüd hommikuti sööma hakkama peabise ka tahaks teada... Muudetud Mai 1, 2008 kasutaja gh poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 Maitselt ta nüüd kõige parem pole, aga kannatab juua Kulturist sööb seda, mis kasulik, mitte seda, mis maitseb. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 Hapukoores kui toiduaines on esindatud kõik inimesele olulised põhitoitainete rühmad soodsas omavahelises vahekorras. Hapukoor sisaldab lühikeseahelalisi küllastatud rasvhapped, mis on väga hea lähtematerjal südamelihase tööks. Loomulikult pole naturaalses hapukoores probleemseid trans-rasvhappeid. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ristokru 0 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 Sõltub, mida veel sööd.Muidu võiks süüa 50-100g 30% hapukoort. Hea on tomatimahlaga 1:1.Söön tavaliselt juustu,vorstiga musta leiba või siis kohupiima. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PT London 0 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 Söön tavaliselt juustu,vorstiga musta leiba või siis kohupiima.Vorst asenda kyll millegi tervislikumaga! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
inside14 1 Teavita postitusest Postitas Mai 1, 2008 Kulturist sööb seda, mis kasulik, mitte seda, mis maitseb. Just, nagu J.Cutler ka öelnud "I don't eat for taste, I eat for function." Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Void 0 Teavita postitusest Postitas September 19, 2008 Kas hapukoort tasuks õhtul süüa ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
undisputed 0 Teavita postitusest Postitas September 19, 2008 Kas hapukoort tasuks õhtul süüa ?Kes keelab? Anna aga minna. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas September 20, 2008 Just, nagu J.Cutler ka öelnud "I don't eat for taste, I eat for function." Some people also don't train for the looks, they train for function Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas September 20, 2008 Kulturist sööb seda, mis kasulik, mitte seda, mis maitseb. Samas ei pea ju seda hapukoort koos tomatimahlaga ära segama Lihtsam oleks ju hapukoort toidule panna ja tomatimahla kõrvale juua . VÕi kui see ongi üks toidukord (hapukoor ja tomatimahl) siis neid eraldi tarbides annaks ikkagi etema asjanduse välja Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
indica 0 Teavita postitusest Postitas September 20, 2008 Segad hapukoore koos kohupiima ja kodujuustuga kokku.Ülihea mixtuur Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
undisputed 0 Teavita postitusest Postitas September 20, 2008 Segad hapukoore koos kohupiima ja kodujuustuga kokku.Ülihea mixtuur Tore, et avastasite Lisa kodujuustule ja hapukoorele veel tomat kurk sibul sool. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Capricorn 0 Teavita postitusest Postitas September 20, 2008 Sool nüüd küll eriti mmmmmmmm pole. Mingil määral muidugi on vaja ka soola tarbida, aga juba ka näiteks kodujuustus ja paljudes muudes asjades on sool sees, nii et mina igatahes küll mitte ühelegi toidule soola juurde ei lisa, pigem tihti tahaks, et seda vähem oleks. 6% kodujuust hapukoorega on täitsa hea. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
undisputed 0 Teavita postitusest Postitas September 20, 2008 Sool nüüd küll eriti mmmmmmmm pole. Mingil määral muidugi on vaja ka soola tarbida, aga juba ka näiteks kodujuustus ja paljudes muudes asjades on sool sees, nii et mina igatahes küll mitte ühelegi toidule soola juurde ei lisa, pigem tihti tahaks, et seda vähem oleks. 6% kodujuust hapukoorega on täitsa hea. Kui sul menüüs on süsikaid vähe ja peaks tekkima sitt tunne, siis pole see põhjustatud süsikate vähesusest, vaid vähesest soolast. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Capricorn 0 Teavita postitusest Postitas September 20, 2008 Kui sul menüüs on süsikaid vähe ja peaks tekkima sitt tunne, siis pole see põhjustatud süsikate vähesusest, vaid vähesest soolast.Kas sel juhul siis poleks tervislikum veidi süsikaid (pika ahelaga) juurde lisada, mitte aga soola? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides