Jump to content
ristokru

Hapukoor

Recommended Posts

Loodan,et Rotter loed seda :D

sa rääkisid,et hea oleks hommikuti süüa hapukoort aga kui palju! Väike pakk(250g)?

Akki mainid % ka ara Rotteril kergem vastata! :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loodan,et Rotter loed seda :D

sa rääkisid,et hea oleks hommikuti süüa hapukoort aga kui palju! Väike pakk(250g)?

Sõltub, mida veel sööd.

Muidu võiks süüa 50-100g 30% hapukoort. Hea on tomatimahlaga 1:1.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
aga mis seal hapukoores siis nii head on et seda nüüd hommikuti sööma hakkama peab

ise ka tahaks teada...

Muudetud kasutaja gh poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Maitselt ta nüüd kõige parem pole, aga kannatab juua :D

Kulturist sööb seda, mis kasulik, mitte seda, mis maitseb. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hapukoores kui toiduaines on esindatud kõik inimesele olulised põhitoitainete rühmad soodsas omavahelises vahekorras.

Hapukoor sisaldab lühikeseahelalisi küllastatud rasvhapped, mis on väga hea lähtematerjal südamelihase tööks. Loomulikult pole naturaalses hapukoores probleemseid trans-rasvhappeid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kulturist sööb seda, mis kasulik, mitte seda, mis maitseb. :D

Just, nagu J.Cutler ka öelnud "I don't eat for taste, I eat for function." :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Just, nagu J.Cutler ka öelnud "I don't eat for taste, I eat for function." :rolleyes:

Some people also don't train for the looks, they train for function :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kulturist sööb seda, mis kasulik, mitte seda, mis maitseb. :(

Samas ei pea ju seda hapukoort koos tomatimahlaga ära segama :( Lihtsam oleks ju hapukoort toidule panna ja tomatimahla kõrvale juua . VÕi kui see ongi üks toidukord (hapukoor ja tomatimahl) siis neid eraldi tarbides annaks ikkagi etema asjanduse välja :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sool nüüd küll eriti mmmmmmmm pole. :( Mingil määral muidugi on vaja ka soola tarbida, aga juba ka näiteks kodujuustus ja paljudes muudes asjades on sool sees, nii et mina igatahes küll mitte ühelegi toidule soola juurde ei lisa, pigem tihti tahaks, et seda vähem oleks. :(

6% kodujuust hapukoorega on täitsa hea. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Sool nüüd küll eriti mmmmmmmm pole. :( Mingil määral muidugi on vaja ka soola tarbida, aga juba ka näiteks kodujuustus ja paljudes muudes asjades on sool sees, nii et mina igatahes küll mitte ühelegi toidule soola juurde ei lisa, pigem tihti tahaks, et seda vähem oleks. :(

6% kodujuust hapukoorega on täitsa hea. :)

Kui sul menüüs on süsikaid vähe ja peaks tekkima sitt tunne, siis pole see põhjustatud süsikate vähesusest, vaid vähesest soolast.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui sul menüüs on süsikaid vähe ja peaks tekkima sitt tunne, siis pole see põhjustatud süsikate vähesusest, vaid vähesest soolast.

Kas sel juhul siis poleks tervislikum veidi süsikaid (pika ahelaga) juurde lisada, mitte aga soola? :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×