Jump to content
esco

saunas krediitkaardiga

Recommended Posts

Olen kusagilt kuulnud, et kui saunas olles pidevalt näit. kõhu pealt higi ära pühkida pidavat rohkem higistama ja sellevõrra ka rasva% vähendama vastava kehaosa peal- iseenesest ju loogiline, et kui puhtaks tõmbad siis teed ruumi uuele...

Et vist siis nagu peaks olema õige jutt?

Ahjaa ja pealkirja kohta niipalju, et lihtsalt selle vahendiga (kred. või mistahes plastik kaardiga) on seda kõige lihtsam teha, olen praktiseerinud aga päris kindlalt väita ei saa, kas toimib või ei.

Parasjagu jabur tundub aga no samas loogiline...?! :lol:

Oskab keegi kommenteerida?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eip. Selle teooria võib ära unustada.

Higistad sa välja ikkagi vett, kas sa pühid ennast puhtaks või mitte - vahet pole.

Peale lavalistumist on küll tore kaalu peale astuda ja avastada, et oled kilo-kaks kergem, kuid toimub see siiski kõik sul vee arvelt.

Pärast jood selle tagasi ja kasu ei midagi. Rasvaprotsendi vähendamiseks tuleks siiski üle vaadata toitumisharjumused ning trenni minna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õige on ainult see osa, et kui sa kõhu pealt higi ära pühid, siis higistad sa rohkem. Sest higi kaitseb sind ülekuumenemise eest. Aga jah, seda rasva% sa küll nii ei vähenda

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui rohkem higistada, siis läheb organismist ju mineraale ka välja. - tasakaal paigast ära: krambid, unetus....

Ja vedeliku defitsiit tekib samuti. Vedelikudefitsiit ei soodusta rasvade põletamist. Vastupidi, kui rasvast, mitte veest, tahad lahti saada, siis toimub see paremini just organismis, mis on veega piisavalt varustatud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See veekiht mis saunas naha peale tekib on enamus ikkagi pärit sellest leilist mis kerisele visatakse. Keha on sauna minnes külmem kui sauna sisu. Kui visatakse vett kerisele siis see kuum aur ladestub ikkagi külma keha peale, st antud juhul inimese keha. Kui tahad näha, kui palju higi kehast tegelikult välja tuleb, tee ilma leilita saun. Aga jah, seda, et higi, mis siis tekib on enamus ikkagi vesi mitte rasv nagu eelpool mainiti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×