Magnat 0 Report post Posted March 26, 2008 Huvitaks,et kuidas saaks kodus teha järgnevaid harjutusi?123 Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted March 26, 2008 1) hantlitega lendad2)prantsuse surumine kangiga3)poksikoti surumine või mööbli Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted March 26, 2008 Oleks abi kui sa kirjutaksid,milline inventar sul kodus on Share this post Link to post Share on other sites
Magnat 0 Report post Posted March 26, 2008 (edited) Hantlid ja mingisuguse kangi saab ka vast kuidagi meisterdada.Millne on prantsuse surumine kangiga ? Edited March 26, 2008 by Magnat Share this post Link to post Share on other sites
sigaloom 0 Report post Posted March 26, 2008 Millne on prantsuse surumine kangiga ?Selline Share this post Link to post Share on other sites
arrow 0 Report post Posted March 26, 2008 Jalapressi asemel võid jah voodit jalgadega tõsta ja lisaraskustena saad kasutada vendi, õdesid, ema, isa näiteks:D Share this post Link to post Share on other sites
Magnat 0 Report post Posted March 26, 2008 (edited) Ok tänudAga küsimus,miks on algajate kavas nii vähe rõhku pandud kõhule,kus asub kõige suurem rasvaladu tavaliselt? 3x kõhulihaseid ainult. Edited March 26, 2008 by Magnat Share this post Link to post Share on other sites
maximus89 0 Report post Posted March 27, 2008 Ok tänudAga küsimus,miks on algajate kavas nii vähe rõhku pandud kõhule,kus asub kõige suurem rasvaladu tavaliselt? 3x kõhulihaseid ainult.sest jõutreening kulutab väga vähe kaloreid ja seega põletab ka väga vähe rasva Share this post Link to post Share on other sites
Magnat 0 Report post Posted March 27, 2008 A kui ma teen kõhulihaseid lihtsalt natukene rohkem? 3x10 umbes? Share this post Link to post Share on other sites
Tuki 0 Report post Posted March 27, 2008 Ok tänudAga küsimus,miks on algajate kavas nii vähe rõhku pandud kõhule,kus asub kõige suurem rasvaladu tavaliselt? 3x kõhulihaseid ainult.asi on selles, et kui sa teed harjutusi, siis kaob sul rasva tervelt kehalt, olenemata mis lihasgrupile sa koormust annad. See, et sa teed kõhulihasied, ei tähenda, et sul ainult kõhupealt rasv kaoks. Share this post Link to post Share on other sites
Magnat 0 Report post Posted March 28, 2008 Selge.Aga ikkagi,juhtub midagi kurja kui ma kõhulihaseid rohkem teen kui 3x ? Share this post Link to post Share on other sites
Tuki 0 Report post Posted March 28, 2008 Selge.Aga ikkagi,juhtub midagi kurja kui ma kõhulihaseid rohkem teen kui 3x ?minu teada mitte, kõhulihased taasutavd väga kiiresti ja neile on raske ületreenngut korraldada. Share this post Link to post Share on other sites
vaher 0 Report post Posted March 28, 2008 A kui ma teen kõhulihaseid lihtsalt natukene rohkem? 3x10 umbes?Kas ma saan tõesti aru, et sa mõtled kõhulihased ainult 3 korda teha kogu trenni vältel? Sa oled siis valesti aru saanud või mina sain ennist valesti aru. Loomulikult tuleb rohkem teha. Tavaliselt tehakse 3 seeriat ja igas seerias suutlikkuseni. Share this post Link to post Share on other sites
Magnat 0 Report post Posted March 28, 2008 No kui sa nii ennast sõnastad siis jah tundub see 3x loogilisena seal algajate kavas Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted March 29, 2008 3x suutlikuseni siis ma peaks tegema väga palju ju. siis ma ei saaks teist trenni tehagi.Kas nii võib teha et mingi lisa raskus rinna peal ja siis kõhulihaseid. Share this post Link to post Share on other sites