Jump to content
zon

ott on "mäluhiiglane"

Recommended Posts

Ott pidas meeles 15 sõna saates "Braavo" ja õiges järjekorras....vot on esikulturist meil :lol: tegija

Krt ma seda kohta näinud. Aga kuulsin, kui hakkas mingi hea muusikapala. Silkasin siis peod kartuleid täis köögist tuppa, et vaadata, mis kamm seal käib. Ja vaata aga imet Hr. Kalmus välgutab muskleid :lol:

Kas 15 sõna meeldejätmine on tõesti selline saavutus, et teema teha? Koolilapsed õpivad mitme salmilisi luuletusi pähe.

no cmon, luuletusel on MÕTE ja sõnad on loogilises järjekorras, seal oli auto, sibul, klaas, maasikas, juhe, sibihunnik, kirves jne jne.

Kas 15 sõna meeldejätmine on tõesti selline saavutus, et teema teha? Koolilapsed õpivad mitme salmilisi luuletusi pähe.

luuletust tundideviisi võid õppida. arvan et seal saates öeldi need sõnad korra või lühike aeg nende lugemiseks ja meelde jätmiseks. kahju et ise saadet ei näind. kas kordust pole? et kalmus ka saates poseeris? no ott oli ju seal bingo või mis iganes paar päeva tagasi oli ka jube tark, kõik näod arvas ära, teine mängur ei vastand miskit.

no cmon, luuletusel on MÕTE ja sõnad on loogilises järjekorras, seal oli auto, sibul, klaas, maasikas, juhe, sibihunnik, kirves jne jne.

oii. ma õpiks seda paar tundi vast siis jääks meelde, 15 suvalist sõna :lol:

Väga lihtne nipp on mälu "treenimiseks".

Kui on vaja midagi pealtnäha seosetut meelde jätta, siis tuleb seos lihtsalt luua. Kujutada ette/mõtelda välja mingi lugu või lause, kus kõik meeldejäetavad detailid koos. Peaasi, et suudad mingi sodi kokku mõelda kähku. Mida jaburam lause kokku tuleb, seda paremini võib see mõneks ajaks meelde jääda.

Huvitav, millise mõtte abil Otil see õnnestus :lol:

luuletust tundideviisi võid õppida. arvan et seal saates öeldi need sõnad korra või lühike aeg nende lugemiseks ja meelde jätmiseks. kahju et ise saadet ei näind. kas kordust pole? et kalmus ka saates poseeris? no ott oli ju seal bingo või mis iganes paar päeva tagasi oli ka jube tark, kõik näod arvas ära, teine mängur ei vastand miskit.

kordus on esmaspäeval 11.25 :lol:

Ott pidas meeles 15 sõna saates "Braavo" ja õiges järjekorras....vot on esikulturist meil :lol: tegija

[/qTubli poiss oli Ott tsekkisin ise ka saadet

suht kahtlased sõnad olid ikka

Aga Ott sai hakkama :lol:

Ehk siis ei näe ju. :lol:

Eile olin trennis ja nüüd kool samal ajal.

keda see sinu kool huvitab? keegi sellejärgi küll saateaegu ei tee ju. igal inimesel omad tegemised eri aegadel

pane lindistama või lase sõbral

Igatahes, kui Ott ürles klaas, siis ta vaatas alati maha või laua peale. :lol:

Sibulat ei olnud ju ? :lol:

... saag, kaamera, kaameramees, valgus... :D

miks siis ülejäänud välja langesid?

Ma lootsin, et Ott võidaks siis ei oleks seda pläma enam, et jõusaal vähendab ajurakke, et musklites inimesed on lollid vms hra töö Ott.

Igatahes, kui Ott ürles klaas, siis ta vaatas alati maha või laua peale. :D

Sibulat ei olnud ju ? :lol:

... saag, kaamera, kaameramees, valgus... :D

Ott jättis sõnad meelde selle järgi kes mida ütles. Kui järgmist sõna meenutas, siis vaatas ütleja peale. Selle pärast vaatas enda või laua peale kui klaasi oli vaja meenutada :lol:

Igatahes hea loogika ja hea mälu!

ines otsis kolmpealihast kalmusel... säärelihas siis, ma arvasin et õlavarre triitseps ikka

inesel oli hull nägu peas, kui kalmus lavale tuli :lol:

Ma mõtlesin ka, et triitsa :lol:

Ja lootsin kah, et Ott võidab. Ines, kes on laulja ja kellel peavad laulusõnad peas olema langes kohe ikka välja.

inesel oli hull nägu peas, kui kalmus lavale tuli :lol:

Mul siiamaani see pilk meeles :lol:

Aga ma mõtlesin kah ,et küsib kus triitseps.

Ja Ott oli ju hiljuti ka mingis lotomängus, kus ta võitis vastase ju päris ülekaalukalt :D