lahmaator 0 Report post Posted March 15, 2008 Andke andeks,et selline teema aga huvipärast küsin et kas siin onka neid inimesi,kes tarbivad ettanit ja kui tarbivad siis kas patju või savi ja mis marki Ise tarbin ka ja eelsitan patjasid hetkel mingi anno 1822. Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted March 16, 2008 Kunagi oli siin üks pikk arutelu sellel teemal, et kas kasulik või kahjulik ning kus kes sportlased seda kasutavad. Ise pole kordagi proovinud ja ei näe ka põhjust kasutamiseks! Share this post Link to post Share on other sites
Taavi701 8 Report post Posted March 16, 2008 Proovitud on, kuid mõtet asjal ei näe. Miks toppida endale mingit löga suhu ja sellega oma tervist rikkuda? Share this post Link to post Share on other sites
WinchesterMan 0 Report post Posted March 16, 2008 Kui saan, siis kasutan. Peale trenni on hea.. lõdvestab lihased ära ja pärast on sügavam uni, kui kunagi varem Olen proovinud Granit'it, Diplomat'i, skurf'i, Nick and Johnny't, General'i, Ettan'it ja Lucky Strike'i. Valge skruf oli kõige parem neist ja kõige halvem oli kindlasti Ettan. Rootslaste jaoks on Ettan nagu eestlastele suitsudest Leek või priima-Odav aga halb. Share this post Link to post Share on other sites
T6nu69 0 Report post Posted March 16, 2008 Kui saan, siis kasutan. Peale trenni on hea.. lõdvestab lihased ära ja pärast on sügavam uni, kui kunagi varem Olen proovinud Granit'it, Diplomat'i, skurf'i, Nick and Johnny't, General'i, Ettan'it ja Lucky Strike'i. Valge skruf oli kõige parem neist ja kõige halvem oli kindlasti Ettan. Rootslaste jaoks on Ettan nagu eestlastele suitsudest Leek või priima-Odav aga halb.Valge skurf on tõesti hea! Hetkel üks diplomat, vahest hea mõni padi alla panna lõdvestuseks. Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted March 16, 2008 Mõnikord on hea ja tavaliselt kasutan ikka patja. Share this post Link to post Share on other sites
Metalstorm 0 Report post Posted March 16, 2008 Rootsi laeva pealt sai kord ostetud aga nüüd otsas ja pole kusagilt saada. On olemas üks sait www.swedish-snus.com kus pakutakse üle saja erineva margi aga kuna ma pelgan välismaisetest netipoodidest tellida siis olen ilma. Kustkohast teie snussi hangite. Share this post Link to post Share on other sites