Jump to content
jazzo

Millal lõpevad kulturismi MV korduvad vead?

Recommended Posts

Kõigepealt õnnitlused kõigile võitjatele.

Sakala Keskuses toimunud meistrivõistlused kulturismis oli järiekordne nali. Esinejad olid tips-tops ja müts maha nende väheste ees, kes oma musklitega välja tulid.

Mis seal siis toimus? Alustame sellest, et austatud kohtunik hr.Otsus tegeles võistlejate kasvatamisega. No mida vi...u! Oled võistlustel kohtunik, siis hinda võitslejat vääriliselt, mitte ära targuta ja kasvata. Kui kodutöö on võistlejal tegemata, siis anna madalam hinne.

Härra president on ka parandamatu. On inimesi kes ei õpi oma vigadest - vaevalt ise neid näebki. Võistlusele kuhu mina olen sattunud on president alati hädas karikate ja "kottide" jagamisega. Targem-asjatundja saalist peab teda juhendama nagu koer pimedat, et viimane midagi valesti ei teeks. Siinkohal tulevad Otsuse sõnad meelde, et kodutöö on tegemata.

On veel üks asi, mis mind vihastab ning millepäeast ma siia ennast registreerisin ja teema üles riputasin.

Kulturist hakkab vaba kava esitama, olles juba keset lava, et endast maximum anda ja meelde tuletada kõik liigutused ja nipid, kostub võistlejale tundmatu lugu. No fu...! See on andestamatu, korduv ja kohutav viga. Seda on juhtunud absoluutselt kõigil võistlustel ja juhtus seegi kord. See on korraldajate räpane töö, see on võistlejate solvamine, seda võib nimetada tahtlikus ja ettekavatsetud tegutsemiseks.

Kes vastutab sellise tegevuse eest? Kuidas peavad pooled sellises olukorras käituma?

Kes viimast situatsiooni Sakalas ei tea, siis täpsustan:

algas viimase kaalukategooria (90

Kindlasti oleks andekaid võistlejaid rohkem, kui poleks korduvaid jamasid korraldakate töös.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täname asjaliku kriitika eest !

Sellised arvamus avaldused on kulda väärt.

Natuke enda õigustamiseks, miks nii jälle läks: üritasime korraldada parema shou, selleks oli meil uus meeskond, aga nagu me teame , vajab kõik uus aega, et korralikkult paikka rappuda ja jooksma saada.

See oli ka põhjus, miks kordusid vanad ja tulid uued vead .

Luban, et see mida siin ülal mainiti enam ei kordu, vähemalt teeme endast oleneva.

Selleks, et meie teaksime mida paremini teha ja mida mitte teha; armas rahvas kirjutage meile avameelselt ja otse , ärge ilustage fakte - palun!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

vigast tuli ikka täiega. näit mis poos on rind ja triitseps küljelt. mis jama see kontsad kokku on. ja muusika. kõlarid olid suunatud rahva poole ja paljud võistlejad ei kuulnud mitte halligi. seisid seal nagu narrid. kui mingi korraldus tuli siis vahtisid lollide nägudega keerasid ühele ja teisele poole ning vaatasid kõrvale mida teine mees teeb.rahvas kohati lausa naeris. ja järgmine kord võiks migrofoni taha ikka pädevama venna panna. mingi paks pekk kes muudkui targutab isa asjast midagi teadmata. igatahes tänud võistlejaile. tase oli ülikõva eriti ott ja kalmus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

olin võistlustel sekundeerija rollis. esimest korda nägin selle imelooma indrek otsuse ka ära. no on ikka tüüp. muudkui vingus kõigi ja kõigega. küll polnud hästi kaalumise organiseerimine siis jälle kaalu enda asukoht. muudkui käis ja liigutas seda kaalu meeter sinna ja tännapoole ise samal ajal vingudes. siis ei meeldinud talle et kõik andmed arvutisse kokku jooksevad. väitsi enda olevat vanakooli inimese ja tahtis kõike paberi peal näha. lausa naer tuli peale. kokkuvõttes võikski öelda, et mulle jättis ta väikese ülbe tatika mulje kes vingub nagu naine. ma ei imestaks kui mõnel kapil vahel üle viskab ja otsuse ülbe suumulgu pikamaks ajaks sulgeks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul selline küsimus, kuna pildid siia amazoni üles pannakse ja äkki kellegil on arvutis mõned oma tehtud pildid sisse lastud, või isegi video, siis oleks tänulik, kui jagaks mulle ka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ütlen nii, hea kui tuleb negatiivset tagasisidet, see sunnib asja edasi arendama, kuid kõige selle negatiivse juures võiks keegi märgata ka positiivseid külgi. Olin ka ise tugevalt korraldamisega seotud ja tean kui palju asju tehti teistmoodi kui varem, see aasta korraldas meeskond, tänud neile. Videoprojektsioon, effektvalgus, õhtujuht Vaino ( kas see ei ole edasiminek, rahvusvaheline zürii? Küsimus on selles, et apse oli, usun et uus meeskond mängib kokku paremini järgmistel võistlustel. Nb! Keegi küsis mis käsklus on kannad kokku, see on reeglistikus reglementeeritud rahvusvahelistel võistlustel. Kaalumisel samamoodi, esimest korda oli nii, et kodanikud ei roni saabaste ja jopedega kaalule, nii nagu seda rahvusvahelistel võistlustel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina võin ka omaltpoolt väga rahule jääda võistluste korraldamisega, ainult see soendusruum, kus hantlid ja kangid olid, oleks võinud soojem olla. Muidu mainiksin ka veel selle ära, et toetan seda teist Oti foorumipostitust selle üleskutsumise pealt. Tulge võistlema, siis tekib kõvem konkurents ja tihedam rabelemine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui jutt käib sowst, siis vaatajatele see küll meldud ei olnud (sportlikus mõttes). Ainuke show tegija oli R2-st ürituse juht, kes lihvis korraldajate apsakaid ja kohtuniku iroonilist teksti.

Meenutades kuidas Otsus ütles peo vedajale -"kui seda paberit tahad, siis pead sellele ise järgi tulema" - vat see oli show. Nii siis peo juht lonkisgi üle lava kohtunike juurde, et saaks üritusega edasi minna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Et asjas selgust saada, mis tegelikkuses toimub, palun juba eelpool mainitud küsimusetele vastata.

Küsimused olid:

kes vastutab selle eest, kui võistlejale pannakse vale muusika mängimavaba?

Kuidas slline eksimus võistlejale kompenseeritakse?

Kuidas peavad pooled (võistleja ja korraldaja) sellises olukorras käituma?

Kas kohtunikud arvestavad seda ka hindamisel?

Ott Kiivikas! Kas sinule on pandud vale muusika mängima, kui oled vaba kava esitma läinud? Meenuta viimast viite aastat, kui oled tipus olnud.

Ette tänades,

hr. kriitik (Olen fänn, kelle perekonnaliikmel järjekordselt esinemine nässu keerati.)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üritus oli normaalne, heli oli veits liiga vali, võistlejad oleks võinud kohustuslikud poosid selgeks õppida ,muud ei ole midagi ! Aga ,mis peamine igav ei olnud ! Võistlejate tase oli veits parem kui eelmisel aastal !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Otsuse märkused ja tema nõudlikkus reeglitest kinnipidamisest oli ju muidu õige, kuid oma pedantsust oleks pidanud väljendama enne show'd, lava taga võistlejatele. Päris piinlik oli, eriti kui naistele sama rauaga anti.

Meeldisid väga tantsutüdrukud ja showjuht. Pakkuge aga julgesti rohkem meelelahutust ja vähem ametlikkust. Tegu ju efektse spordialaga, hinnatakse silmailu.

Tahaks teada, miks paljud tegijad võistlema ei tulnud ? Hea, et neist mõni vähemalt kaasa elama tuli :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See kohustlike pooside uus variant mida mujal maailmas kasutatakse tuli laval kõigile võistlejatele üllatusena, nii ka mulle. Sellest oleks võinud küll võistlejaid eelnevalt informeerida. Minu arust I.Otsuse "kodutöö" on hoopis tema tegemata kodutöö.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

täpselt. Otsus kui peakohtunik oleks pidanud asjad enne ära klaarima mitte juba lavalolevatele võistlejaile märkusi tegema. see oli küll naljaks kuidas suurtele mehemürakatele, oli vist -90 või 90+, käratati- kontsad kokku. meenutas nagu natuke las vegast juba.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selgus ka põhjus, miks juhtus selline äppardus

Dimitri Uiba( patsi ja tätoveeringuga raskekaalu võistleja) vabakava muusikaga.

Võistlejate ametlik registreerimine kestis kella 12.00 - 13.00. Hr. Uiba ilmus kaalumisele 13.50 kümme minutit enne võisluste algust - olles lootusetult hiljaks jäänud - ja palus kohtunikel end erandkorras lavale lubada.

Kuna mees oli "vormi" teinud ja kohale ilmunud , tehtigi erand ja võimaldatigi tal siiski võistelda . Selline ootamatu võislejate järjekorra muutus tekkitaski muusika järjekorras segaduse.

Sellest loost teen oma järelduse: Tulevikus hilinejaid enam ei registreerita, ka erand korras mitte.

Nagu ütleb vanasõna: Heateod ei jää kunagi karistuseta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

pealtvaataja vaatenurgast.

Kella külge riputatud teema oli KORDUVAD VEAD, minu eesmärk ei olnud viimast üritust maha teha.

See, et minu kriitika pärast keegi tulevikus kannatab, seda otsustate Teie.

Mina seisan oma tegude eest ja räägin faktidest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×