Jump to content
LauraOlen

Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht)

Recommended Posts

Heh, väga lahedad postitused.. :D

Ei see ''Nii raske on naine olla'' on pigem selline nokkimine, mitte otseselt halamine. Mees olla on ka samas raske, aga kuna pole olnud ja ei ole kunagi võimalust ka, siis ei oska nii väga võrrelda.

Kusjuures tahaks just küsida, et näiteks räägite et lokaalset rasvapõletamist pole võimalik.. Aga kas nii on vastupidi, et on mingid kohad kehal, mis ei lähe üldse paksemaks? Näiteks käed ja sääred? Sest muidu olen ma küll paksemaks st. naiselikumaks läinud, nii et ma olengi mõelnud, et kas need on viimased kohad kuhu rasv lihtsalt ei lähe või ma ei tea..

Niii.. Teine mure.

Ma avastasin selle alles täna öösel, ma tegin päeval ühte kohta teema, ning ma avastasin, et mul on häästi kergelt sangad seljal. Võinoh, muidu ma nii oma seljaga rahul, aga ma lihtsalt varem ei teadnud et mul võivad olla just sangad, ma ei teadnud selle alaselja koha nimetust, muidu oleks kindlasti varem jälile saanud. Ja muidu viimasel ajal kerge trenn on ka hästi mõjunud, aga nüüd just selline shokk. Ma olen mingi tund aega täiesti shokis ja kergelt tulevad ka pisarad, ma ei oskagi midagi õelda ega mõelda. Et kas enne nende ära saamist bikiine selga ei topi, tuleb trikoo osta või ma ei tea. Ma olen kuulnud, et hularõngada, aga kui pikalt ja kaua tuleb teha läheb et ära saada? Ja veel see ka, et räägitakse, et kui need tekivad, siis neid ära ei saagi mõnel nt. Vähemalt lõplikult (!!!!!). Seda sain ka alles nüüd teada, nüüd ongi umbes see effekt, et uni on täielikult läinud ja tuju nullis. Ma varem ei teadnud veel sellepärast, et mõnel lähimal sõbrannal on ka nagu ja ma pole nii väga keskendunud sellele kehaosale, ma olen keskendunud rohkem kõhule ja kõhulihastele, millega natuke edeneb.

Kuna suveni on nüüd vähe aega ja juba praegu kipun kandma lühikesi teksapükse olen mõelnud, et kui lihtsalt vähem süüa (kuna aega on vähe), et kas see aitaks? Muidu ma ei kaaluks seda varianti, aga no.. Kui 2 kuud on rannailmadeni aega, siis väga peale trenni ja loomulikult ka õige toitumise muu ei aita, ning juba kõhulihased ajastab napilt ära ehk juuni lõpuks (kui suvi on korralikult käima läinud), et muud nagu ei oskakski teha kui lihtsalt kerge näljutamine. Näiteks kui juua vett palju ja süüa ikka väga vähe, ma mõtlen siin tõesti kerget näljutamist.. Midagi ehk ikka sööb agajah.. ;):D

hehee tsitsaat väga ei üllatunud, selliseid asju ikka õeldakse vahest.. Selliseid opi teemadel, ma väga ei võta hinge seda. :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kuna suveni on nüüd vähe aega ja juba praegu kipun kandma lühikesi teksapükse olen mõelnud, et kui lihtsalt vähem süüa (kuna aega on vähe), et kas see aitaks? Muidu ma ei kaaluks seda varianti, aga no.. Kui 2 kuud on rannailmadeni aega, siis väga peale trenni ja loomulikult ka õige toitumise muu ei aita, ning juba kõhulihased ajastab napilt ära ehk juuni lõpuks (kui suvi on korralikult käima läinud), et muud nagu ei oskakski teha kui lihtsalt kerge näljutamine. Näiteks kui juua vett palju ja süüa ikka väga vähe, ma mõtlen siin tõesti kerget näljutamist.. Midagi ehk ikka sööb agajah.. :D:rolleyes:

End üleliia näljutades teed asja hullemaks - keha läheb nn säästureziimile ja hakkab kõigest kinni hoidma.

Ja siis juhtub niimoodi ,et veidi korralikuma eine puhul läheb kõik rasvaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Normaalne säästureziim tekib nädalaga ja kaob päevaga, ehk kord nädalas süsivesikuid süües võib ülejäänud aja kaloripuuduses olla küll. Aga vajalikud asjad peab söögiga ikka kätte saama.

Ja Laura, ma arvan et ära tee paanikat, onju :rolleyes:

Hularõngas midagi halba igatahes ei tee. Midagi peenemaks vist ka eriti mitte, kogu keha haaravad ja tugevalt väsitavad asjad teevad seda paremini.

Säärtele ja käsivartele ei kogune ilma ebainimlike pingutusteta midagi. Õlavartele natuke juba koguneb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ja veel see ka, et räägitakse, et kui need tekivad, siis neid ära ei saagi mõnel nt. Vähemalt lõplikult (!!!!!).

Selle pärast ära nüüd küll muretse, nendest SAAB lahti. Korralik toitumine (mitte näljutamine) ja trenn tagavad Sulle soovitud tulemuse. Kas Sa jõusaali ei tahaks minna?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Palju jõusaal maksab? Muidu see oleks päris hea idee, aga seal on eks erinevad raskused, sest ma ei jõuaks neid meeste raskusi teha.. :rolleyes:

Okei, ma ei hakka väga hularõngaga vist üritama siis, kuigi ma olen lugenud küll, et veidi peenemaks see teeb, vähemalt mõndadel on teinud.

Kas need harjutused aitavad midagi? :D Sorri et suht halb kvaliteet.

kasaitab2jz2.jpg

kasaitabnm4.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõusaalide hinnakirjad on erinevad, oleneb, millise klubi Sa valid, kuid igatahes on see väärt investeering. Kuna Sa ise endale alguses kava teha ei oskaks, peaksid valima treeneriga saali või siis kellegi targema trenni kaasa võtma. Tallinna klubidega saad tutvuda siin.

Need harjutused, mille kohta küsisid, aitavad muidugi, aga kiiremad tulemused saavutad ikkagi raskustega treenides ja raskused valid Sa saalis ise ja ikka sellised, mida tõsta jaksad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja kui sa raskusi valid siis võiks ikka sellised valida millega tunned ikka, et on raske. Mitte nagu enamus naisi, kes teevad koguaeg sama raskusega, millega nad jaksaks palju rohkem, aga ei julge, kuna kardavad jubedalt lihaste meeletut kasvamist! Kui sa esimest korda trenni lähed siis ei pea veel 100% pingutama aga niisama ka lebotada ei tasu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuulge, kas kellegil pilti on sangadest? Ma ei tea ingliskeelset sõna nendest, ma otsisin neti sõnastikust ka. :D

Ma lihtsalt 90% kindel, et mul pole neid.. Ma võisin täiesti valesti aru saada, tänu delfi foorumile. :D

edit:

Kui suur peab muidu kõht juba olema, et sealt ei paistaks kõhulihased? :)

Muudetud kasutaja LauraOlen poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kuulge, kas kellegil pilti on sangadest? Ma ei tea ingliskeelset sõna nendest, ma otsisin neti sõnastikust ka. :D

Ma lihtsalt 90% kindel, et mul pole neid.. Ma võisin täiesti valesti aru saada, tänu delfi foorumile. :D

edit:

Kui suur peab muidu kõht juba olema, et sealt ei paistaks kõhulihased? :(

Sul on ikka eriti segased küsimused :) Kui sangad on, siis nad on. Mis sa pole naistel näinud we :( Kui kõhulihaseid enam paista, siis ongi juba kõht suur ja elu mokas :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kuulge, kas kellegil pilti on sangadest?

:D

Sangad on see "muffintop" mis üle kitsaste teksade ääre voolab laia ilma vabadust otsima :)

PS: Kuule, suvi on käes, on siis reie siseküljed ja kõht vormis ka v ? :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei siis mul ei ole sangasid.. :) Suht kaua võttis aega, et aru saada.. :)

Ma mõtlesin selle kõhu küsimuse all seda, et tavaliselt räägitakse ju, et kui kõht on ees, siis ei pruugi see välja paista, et sa oled teinud 2 kuud igapäev mingi 50 kõhulihast, ning seepärast minu jaoks on see väga tinglik. Mõnel on ees väga suur kõht, mõnel jälle väga vähe, seepärast väga raske on panna seda piiri, eriti kui naised ise on palju kriitilisemad üksteise kehade suhtes. Nt on olnud ju juhuseid, kui mehe arust on naine väga peenike, aga naine ise näeb, et tal on ees suur kõht. Samas see on siis vist midagi anoreksia kanti juba.

Enivei, reitega olen suht leppinud, nad ei ole mul isegi laiad, lihtsalt lähevad kokku ja tegelt neid kellel nad kokku ei läheks on väga vähe. Aga kõhuosas on jah natuke saledam, nüüd kui veel natuke pruunimaks ka on väga okei. ;)

Kuigi, minu jaoks on suvi siis käes, kui algab päris rannahooaeg.. :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×