arrow 0 Report post Posted March 5, 2008 Sa ju ütlesid, et surud 20, mitte 60? Share this post Link to post Share on other sites
LB 0 Report post Posted March 6, 2008 Kas te keegi selle peale mõtlesite et inimesed kes alustavad jõukas käimist ei tea palju see kang kaalub ja siis nagu ütlevad 20 nagu umbes et mis ketas peal on vms et äkki on 20sed kettad peal vms või mingi kümpased ma ei tea....eks loomulikult asi oleneb ka sellest kui vana ta on ja mis soost jne aga see oleks minumeelest üsna loogiline seletusnjaa mis tõestab mu pointi:D aga jah kui praegu sellise raskusega teed siis ma soovitan kui jõuad vaikselt kasvõi need 1,25sed veel otsa visata ja nii iga 2 või kolme nädala tagant pisikesi raskusi juurde panema siis peaks jõuid üles minema sest on ju suuremad raskused mängus Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 6, 2008 No ja kui ta isegi suruks 20kg 12-aastaselt, mis siis? Hull lugu küll. Kui mina 14-aastaselt jõusaali esimest korda läksin, siis surusin ka tühja kangi. Mis ma pean nüüd häbenema või?Teema algatajale: arusaamatuste vältimiseks, kui sa ütled mingeid raskusi, siis ütle, palju kang kokku kaalub. Ehk siis: kang (20kg) + mõlemalt poolt 20kg kettad = 60kg. Siis tulebki öelda, et surud 60kg. Share this post Link to post Share on other sites
Totenkopf 0 Report post Posted March 6, 2008 kle ma ei tea palju see kang kaalub no 20kg ja mul on seal otsas veel 40kg kokku siis 60kg ,Ja ma ei usu et su naine seda jõuab suruda või jõuab:DKui milleski aru ei saanud küsinud mitte sellist lolli juttu suust välja ajada.KUI keegi ei osaka midagi targa öelda siis olgu parem vait ,.See ei ole mingi üksteisele ära panemise koht siin.Ei ole mõtet toriseda kui ise ennast arusaamatult väljendasid, eks. Share this post Link to post Share on other sites
Totenkopf 0 Report post Posted March 6, 2008 Kas te keegi selle peale mõtlesite et inimesed kes alustavad jõukas käimist ei tea palju see kang kaalub ja siis nagu ütlevad 20 nagu umbes et mis ketas peal on vms et äkki on 20sed kettad peal vms või mingi kümpased ma ei tea....eks loomulikult asi oleneb ka sellest kui vana ta on ja mis soost jne aga see oleks minumeelest üsna loogiline seletusJummel kui segane tekst Kasuta kirjavahemärke ka Share this post Link to post Share on other sites
peugeot 0 Report post Posted March 6, 2008 soh, teil kehalises surutakse kangi? Ja kuule ole nüüd, on olemas ka väikseid inimesi, eelkõige tüdrukuid, kes suruvad 20 kilo rinnalt. Sa oled ise alaarenenud, kui sa arvad, et neid pole olemas. Proovi mõelda laiemalt, kui sina ja su sõpradering. Ükskõik kui palju keegi surub, on normaalne tema jaoks, igaüks on erinev. Selle kohapealt ära haugu palun, eks!väixeid inimesi, eksikka, ja justnimelt plikad siis. aga jutt oli et kui 20 aastane mees surub 20 kilo vaid siis ikka on asi alla normi. kui 12 aastane laps siis vast normaalne.kehalise tunnis oli jah surumine hinde peale 8-9 klass siis surusin 65 kilo ilma treenimata, olin klassis parim. aga sellest 15 aastat möödas. Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted March 6, 2008 soh, teil kehalises surutakse kangi?Surutakse jah! Ja hinde pealegi Share this post Link to post Share on other sites
Tuki 0 Report post Posted March 6, 2008 no minu point on see, et on igasuguseid inimesi, ka väga väikeseid ja nõrku. Minu arvates pole viisakas küsimusele vastata, et sa surud ikka väga vähe ja 14 aastasele plikale paras raskus, või kui nii ja nii vana oled ja nii ja nii palju surud, oled alaarenenud ja haige inimene või mis iganes. Tolerantsust! Share this post Link to post Share on other sites