Jump to content
Sign in to follow this  
jõud12

tervist tahtsin sellist asja küsida.

Recommended Posts

jõukas olen käinud 2 kuud ja rinnalt läheb 20kg ja seda on minu arust vähe.

sooviks juurde saada mis ma selle jaoks pean tegema. praegu teen sellist kava.

»

Lamades surumine kangiga 3 x 6 - 8

ja mis see 6-8 tähentab kas seda et surun rinnalt algul 6 korda ja siis lõpus 8 korda .

või surun 6x6x6 ja siis 8x8x8.

Kaks kuud oled teinud trenni,,,,,,,, siis lihtsalt tee trenni edasi, pole vahet kas surud seerias 6kordust või 15, jõudu peaks juurde tulema nii või naa. Pole ainult mõtet üle 2 korra nädalas rinda teha ja kindlasti treeni seda erinevaid harjutusi tehes. Samuti ära unusta teisi lihasgruppe.

Võta mõni algajate treeningkava, sest algaja sa ju oled, vaata lehel ringi leiad need kindlasti.

3 x 8-6 on parem massiks.

Esimene seeria teed 8 korda

Teine seeria teed 7 korda (vahetad raskust)

Kolmas seeria teed 6 korda (vahetad raskust)

Kui jõudu tahad siis tee 4x 8-12

See on nii, et ise valid, mis sulle kõige rohkem meeldib, nagu selles vahemikus teed kordusi. (8 kordust, 9 kordust, 10 kordus... jne, et siis ise valid omale sobiva.)

Rinnalt surumiseks kõige rohkem on vaja rinda, õlga ja triitsepsit. Aga kindlasti peab tegema ka teisi lihasgruppe, muidu keha läheb proportsioonist välja ning ära unusta ka jalgu treenimast.

minu mäletamist mööda defineeritakse jõutrenn ikka madalate korduste ja suuremate raskustega....

ehk siis 6 ja alla seda

Edited by SHOXi

»

ja mis see 6-8 tähentab kas seda et surun rinnalt algul 6 korda ja siis lõpus 8 korda .

Kui vana sa oled :D

»

kirjutad et läheb üles lamades 20 kilo, st. tühi kang siis aga kuidas sa siis sellega teed 6-8 kordust nagu pärast kirjutad?

aga tyhi kang on muidu jah paras 14 aastasele, 40 kilose plikale paras raskus.

kirjutad et läheb üles lamades 20 kilo, st. tühi kang siis aga kuidas sa siis sellega teed 6-8 kordust nagu pärast kirjutad?

On olemas ka 10 kg..... :D

On olemas ka 10 kg..... :D

igasuguseid on olemas jah, kõver kang ja biitsa, triica kang... aga põhiline tavaline standard kang surumis pingil on 20, see mida surutakse ja ka kükk ja tõmme...

et siis mingi pisikese käe kangiga teghakse ka rinda ??? B) isegi mu väike kõhn naine teeb tyhja 20 kilosega + vidinad pealegi

minu mäletamist mööda defineeritakse jõutrenn ikka madalate korduste ja suuremate raskustega....

ehk siis 6 ja alla seda

Võib-olla tõesti ma eksisin.

vanus ei määra mingit rolli, sa võid 20 ka olla ja 20kg rinnalt suruda, midagi ebanormaalset pole, igal ühel oma keha.

kasutaja nime järgi pakuksin, et ta 12a. vanus tõesti ei mängi rolli. tee rohkem trenni, erinevatele lihastele ja küll jõud kaasa tuleb. üle pole ka mõtet pingutada, soojendus, venitus kuluks ka ära. harjutuste pangast vaata harjutusi juurde :D

vanus ei määra mingit rolli, sa võid 20 ka olla ja 20kg rinnalt suruda, midagi ebanormaalset pole, igal ühel oma keha.

kuidas see siis ebanormaalne pole kui 20 a lükkab vaid 20 kilo. normaalne ju pole siis on inimene alaarenend või haige, alatoitund. kehalisekasvatuse tunniski on omad normatiivid, kui teatud norme ei täida siis rahuldavat hinnet ei saa ju, ja see ju pole normaalne. tead mis normaalne tähendab? normaalne on umbes keskmine või see mida on enamus inimesi ja millega enamik hakkama saab...

kuidas see siis ebanormaalne pole kui 20 a lükkab vaid 20 kilo. normaalne ju pole siis on inimene alaarenend või haige, alatoitund. kehalisekasvatuse tunniski on omad normatiivid, kui teatud norme ei täida siis rahuldavat hinnet ei saa ju, ja see ju pole normaalne. tead mis normaalne tähendab? normaalne on umbes keskmine või see mida on enamus inimesi ja millega enamik hakkama saab...

arvan et ta ei mõtelnud seda otse, mõtte sisu on et kõik on võrdsed vahet pole palju keegi surub, vähemalt mina sain nii aru

Pean sinuga nõustuma :D

arvan et ta ei mõtelnud seda otse, mõtte sisu on et kõik on võrdsed vahet pole palju keegi surub, vähemalt mina sain nii aru

aga ka nii pole kõik võrdsed. jõusaalis on parem see kes on suurem ja tugevam ja endast suuremat ja tugevamat ja ka vanemat peab austama. tänapäeva noori vist enam nii ei kasvatata paraku!?

mina austan endast suuremaid, tugevamaid, targemaid ja vanemaid, vaatan alt üles.

soh, teil kehalises surutakse kangi?

Ja kuule ole nüüd, on olemas ka väikseid inimesi, eelkõige tüdrukuid, kes suruvad 20 kilo rinnalt. Sa oled ise alaarenenud, kui sa arvad, et neid pole olemas. Proovi mõelda laiemalt, kui sina ja su sõpradering. Ükskõik kui palju keegi surub, on normaalne tema jaoks, igaüks on erinev. Selle kohapealt ära haugu palun, eks!

Kas te keegi selle peale mõtlesite et inimesed kes alustavad jõukas käimist ei tea palju see kang kaalub ja siis nagu ütlevad 20 nagu umbes et mis ketas peal on vms et äkki on 20sed kettad peal vms või mingi kümpased ma ei tea....eks loomulikult asi oleneb ka sellest kui vana ta on ja mis soost jne :D aga see oleks minumeelest üsna loogiline seletus

aga ka nii pole kõik võrdsed. jõusaalis on parem see kes on suurem ja tugevam ja endast suuremat ja tugevamat ja ka vanemat peab austama. tänapäeva noori vist enam nii ei kasvatata paraku!?

mina austan endast suuremaid, tugevamaid, targemaid ja vanemaid, vaatan alt üles.

loogiline, viisakas inimene, kui ta muidugi seda mõtles, päriselus muidugi teised prinsiibid

soh, teil kehalises surutakse kangi?

Ja kuule ole nüüd, on olemas ka väikseid inimesi, eelkõige tüdrukuid, kes suruvad 20 kilo rinnalt. Sa oled ise alaarenenud, kui sa arvad, et neid pole olemas. Proovi mõelda laiemalt, kui sina ja su sõpradering. Ükskõik kui palju keegi surub, on normaalne tema jaoks, igaüks on erinev. Selle kohapealt ära haugu palun, eks!

Esimesele küsimusele vastuseks,et surutakse küll jah,isegi hinde peale on asi olnud.

Oma kehakaal ja sellest mingi protsent,mida suruma peab.

Vastasin tegelikult oma kooli eest,tema kooli ma ei tea.(sry)

Edited by maza

igasuguseid on olemas jah, kõver kang ja biitsa, triica kang... aga põhiline tavaline standard kang surumis pingil on 20, see mida surutakse ja ka kükk ja tõmme...

et siis mingi pisikese käe kangiga teghakse ka rinda ??? :D isegi mu väike kõhn naine teeb tyhja 20 kilosega + vidinad pealegi

kle ma ei tea palju see kang kaalub no 20kg ja mul on seal otsas veel 40kg kokku siis 60kg ,Ja ma ei usu et su naine seda jõuab suruda või jõuab:D

Kui milleski aru ei saanud küsinud mitte sellist lolli juttu suust välja ajada.KUI keegi ei osaka midagi targa öelda siis olgu parem vait ,

.See ei ole mingi üksteisele ära panemise koht siin.