Poiss73 0 Report post Posted March 1, 2008 (edited) Et siis olen jõusaalis käinud varsti juba 7 kuud ja erilist tulemust pole näha ! Nädalas käin jõusaalis keskmiselt 2-5 korda . Viimased 3-4 kuud olen kasutanud ka fasti muschle+ valgujooki ja see ka eriti ei aita !Ise kardan et asi vanuses ? Sest olen alles 15.. , aga ikkagi tahaks paremaid tulemusi näha , sest rinnalt läheb praegu vaevu 70 kg . Teen muidu 2 eri kava (Rind,käed ja selg,jalad ) kordamööda , mis tehti mulle revalis ning toitumine peaks ka enam-vähem korras olema... Olen ise mõelnud et äkki ma pingutan siis liiga vähe , aga rohkem pingutades jääb seerjate vahele suured vahed sest käed on lihtsalt valusad / väsinumad Et oleks abi vaja Edited March 1, 2008 by Poiss73 Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 1, 2008 Kirjelda kava täpsemalt. Millistel päevadel milliseid harjutusi teed? Mitu seeriat, mitu kordust igas harjutuses jne. Toitumisest ka täpsemalt. Share this post Link to post Share on other sites
Tuki 0 Report post Posted March 2, 2008 kui palju sa kaalud, kui pikk sa oled? Äkki sa lihtsalt tahad liiga palju, ma arvan, et 7 kuud ja lükkad 70 kilo, arvestades keskmist 15 aastat poissi on väga hea ju. Share this post Link to post Share on other sites
zander14 0 Report post Posted March 2, 2008 kui palju sa kaalud, kui pikk sa oled? Äkki sa lihtsalt tahad liiga palju, ma arvan, et 7 kuud ja lükkad 70 kilo, arvestades keskmist 15 aastat poissi on väga hea ju.Minu Arvates ikka üsna kehv tulemus ise olen 14 a vana jõukas kaind~6 kuud ja rinnalt lükkan 90kg Share this post Link to post Share on other sites
Ahha 0 Report post Posted March 2, 2008 Minu Arvates ikka üsna kehv tulemus ise olen 14 a vana jõukas kaind~6 kuud ja rinnalt lükkan 90kgMa arvan et sina oledki järgmine Rambo Share this post Link to post Share on other sites
LB 0 Report post Posted March 2, 2008 Ma arvan et sina oledki järgmine Rambomismõttes ma ei saa aru nagu...päris palju on neid imeloomi siin 14 aastaseid kes selliseid raskusi juba tõstavad ju Share this post Link to post Share on other sites
zander14 0 Report post Posted March 2, 2008 (edited) mismõttes ma ei saa aru nagu...päris palju on neid imeloomi siin 14 aastaseid kes selliseid raskusi juba tõstavad ju Just Edited March 2, 2008 by zander14 Share this post Link to post Share on other sites
painkiller 0 Report post Posted March 2, 2008 Anna endast täpsemad andmed!Rinnalt surumist võib võrrelda, kuid oleks hea märkida ära ka jõutõmme ja kükk! Väga palju on saalis neid, kes ainult rinnalt surumist teevadki... Share this post Link to post Share on other sites
zander14 0 Report post Posted March 2, 2008 Anna endast täpsemad andmed!Rinnalt surumist võib võrrelda, kuid oleks hea märkida ära ka jõutõmme ja kükk! Väga palju on saalis neid, kes ainult rinnalt surumist teevadki...Küki max on 120 tõmmet pole proovinud aga serriad on tehtud 110x8 Share this post Link to post Share on other sites
SHOXi 0 Report post Posted March 2, 2008 normaalne, oma silmaga näen siis usun Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted March 2, 2008 Minu Arvates ikka üsna kehv tulemus ise olen 14 a vana jõukas kaind~6 kuud ja rinnalt lükkan 90kgNojah.Üks juntsu leidis siis lõpuks voorumist kellegi,kellega võrreldes ta end suure&tugevana tunneb ja kohe pidi sellest kõigile parastava kilkamisega teada andma ..., Share this post Link to post Share on other sites
zander14 0 Report post Posted March 2, 2008 (edited) Üks juntsu leidis siis lõpuks voorumist kellegi,kellega võrreldes ta end suure&tugevana tunneb ja kohe pidi sellest kõigile parastava kilkamisega teada andma ..., Loe kogu teemat,Nimelt taheti teada teisi tulemusi peale rinnalt surumise mitte et kilkan siin Edited March 2, 2008 by zander14 Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted March 2, 2008 Loe kogu teemat,Nimelt taheti teada teisi tulemusi peale rinnalt surumise mitte et kilkan siinLugesin teema.Ei suutnud leida põhjust,miks sul oli vaja hakata ennast kiitma ja teema-algatajat halvustama.Sinu tulemusi ei küsinud keegi. Share this post Link to post Share on other sites
zander14 0 Report post Posted March 2, 2008 Lugesin teema.Ei suutnud leida põhjust,miks sul oli vaja hakata ennast kiitma ja teema-algatajat halvustama.Sinu tulemusi ei küsinud keegi.Ma avaldasin lihsalt arvamust ja andsin võrrelda milline võiks tulemus olla! Share this post Link to post Share on other sites
Poiss73 0 Report post Posted March 2, 2008 Kaal on 75 kg ja pikkus 179 cm Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted March 2, 2008 (edited) Ei ole 15a kohta midagi väike ju...Palju ennem trenni tegemist siis kaalusid ?Ma ise olen 18a, 179-180 cm pikk ja kaalun 72kg. Edited March 2, 2008 by Sarge Share this post Link to post Share on other sites
Poiss73 0 Report post Posted March 2, 2008 Ei ole 15a kohta midagi väike ju...Palju ennem trenni tegemist siis kaalusid ?Ma ise olen 18a, 179-180 cm pikk ja kaalun 72kg.Enne jõusaali minekut olin umbes samas kaalus , aga kindlasti veits peki ära põlenud kah Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted March 2, 2008 Minu Arvates ikka üsna kehv tulemus ise olen 14 a vana jõukas kaind~6 kuud ja rinnalt lükkan 90kgPalju kaalu ka on? Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted March 2, 2008 Mida te nüüd rabelete siin, 14 a 90 kg suruda pole nüüd mingi 10 maailmaime. Mõni arenebki kiiresti välja juba noorena ja palju sõltub ka kaalust. Mäletan veel ,kui ise olin umbes 13-14 a ja ainuke trenn oli kätekõverdused. Kuid käisin ka kergej'stikus siis veel. Mõtlesin ka, et prooviks seda surumise harjutust siis. Panin mingi 70 kg ka suht kergelt veel ülesse. Rohkem julgenud proovida, kuna kedagi läheduses polnud ja kang tundus ka kudagi suur kuna ise olin siis ikka suht väike ja kerge poiskene veel. Teised poisid olid minu vanuses juba kõik tunduvalt suuremad Niiet kõik on suhteline Share this post Link to post Share on other sites
Ahha 0 Report post Posted March 2, 2008 (edited) Mida te nüüd rabelete siin, 14 a 90 kg suruda pole nüüd mingi 10 maailmaime. Mõni arenebki kiiresti välja juba noorena ja palju sõltub ka kaalust. Mäletan veel ,kui ise olin umbes 13-14 a ja ainuke trenn oli kätekõverdused. Kuid käisin ka kergej'stikus siis veel. Mõtlesin ka, et prooviks seda surumise harjutust siis. Panin mingi 70 kg ka suht kergelt veel ülesse. Rohkem julgenud proovida, kuna kedagi läheduses polnud ja kang tundus ka kudagi suur kuna ise olin siis ikka suht väike ja kerge poiskene veel. Teised poisid olid minu vanuses juba kõik tunduvalt suuremad Niiet kõik on suhteline uskumatud mehed koos 13 aastane läheb esimestkorda saali ja surub kohe 70 ... ma ei tea ma sõnatu Edited March 2, 2008 by Ahha Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted March 2, 2008 Ma avaldasin lihsalt arvamust ja andsin võrrelda milline võiks tulemus olla! Jajah.Nimelt seda ma ju ütlesingi - et sa ei suutnud pidada vastu kiusatusele ja hakkasid kilkama, Keegi teine seda ju ei teinud.Teema-algataja küsis siin abi,mitte seda,kui 'irmuskõva polt siin keegi on.Kuna aga teema-algataja ei ole täpsustanud - vaatamata ettepanekutele - ei oma treeningkava ega söömist ;siis ei ole esialgu midagi arutada. Share this post Link to post Share on other sites
Poiss73 0 Report post Posted March 2, 2008 Mida te nüüd rabelete siin, 14 a 90 kg suruda pole nüüd mingi 10 maailmaime. Mõni arenebki kiiresti välja juba noorena ja palju sõltub ka kaalust. Mäletan veel ,kui ise olin umbes 13-14 a ja ainuke trenn oli kätekõverdused. Kuid käisin ka kergej'stikus siis veel. Mõtlesin ka, et prooviks seda surumise harjutust siis. Panin mingi 70 kg ka suht kergelt veel ülesse. Rohkem julgenud proovida, kuna kedagi läheduses polnud ja kang tundus ka kudagi suur kuna ise olin siis ikka suht väike ja kerge poiskene veel. Teised poisid olid minu vanuses juba kõik tunduvalt suuremad Niiet kõik on suhteline Päris tasemel vend pidid siis olema (Y) , meil klassis 20 poissi ja 60+ suruvad rinnalt ainult 2 ( mina ja veel 1 ). Kõik oleme vanuses 15-16 kah.. Share this post Link to post Share on other sites
Poiss73 0 Report post Posted March 2, 2008 Jajah.Nimelt seda ma ju ütlesingi - et sa ei suutnud pidada vastu kiusatusele ja hakkasid kilkama, Keegi teine seda ju ei teinud.Teema-algataja küsis siin abi,mitte seda,kui 'irmuskõva polt siin keegi on.Kuna aga teema-algataja ei ole täpsustanud - vaatamata ettepanekutele - ei oma treeningkava ega söömist ;siis ei ole esialgu midagi arutada.Nu panin ka kava kirja.. loodan et saate aru Kava 1Sõudeergomeeter / ratas 10 minPec Deck 12 - kordust seerjaid 3-4 paus 1 minLamades kang - 8 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minTõmban bloki lõua alla - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minÕlalt surumine plokkseadmel - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minPõlve sirutus - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minJala tahalihvimine plokkseadmel - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minJalapress - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minRatas 20 min pulls 140-145Kava 2Sõudeergomeeter / ratas 10 minLõuatõmme vastukaaluga - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minAlatõmme plokil - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minPäkkadele tõus seistes - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minKülgpainutus hantlitega - 2x15 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minPõlve painutus - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minKeretõsted kõhupingil - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minKeretõsted alaseljapingil - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minRatas 20 min pulls 140-145Seda ka , et enamus asju teen 4 seerjat aga paus venib teinekord kauemaks ja söön võimalikult palju valgu tooteid kohupiima, muna ja ka liha. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted March 2, 2008 Sööma peab kõike sinu vanuses. Share this post Link to post Share on other sites
Poiss73 0 Report post Posted March 2, 2008 Sööma peab kõike sinu vanuses.Sööngi suht kõike , mainisin lihtsalt ära et söön ka valgu tooteid.. Share this post Link to post Share on other sites