Sarge 385 Report post Posted March 2, 2008 Ja mitu korda toitud ? Share this post Link to post Share on other sites
Poiss73 0 Report post Posted March 2, 2008 Ja mitu korda toitud ?Sa mõtled päevas ? 4 korda vähemalt ikka Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted March 2, 2008 uskumatud mehed koos 13 aastane läheb esimestkorda saali ja surub kohe 70 ... ma ei tea ma sõnatuKangi proovisin jah esimest korda aga eelnevatel aastatel oli kah ikka midagi tehtud. 9 a sai maadlust tehtud 1,5 aastat ja mingeid väiksemaid raskusi ka tõstetud kodus. Onu tiris mind juba 6 a jõusaali Eks ma lohistasin, siis juba mingeid raskusi seal. Eks see kõik kokku andis siis juba nooruses hea füüsilise. Aga enne kui ma proovisin seda surumist, siis polnud 2 a jooksul peale kätekõverduste midagi teinud Üldiselt eeldan, et mida varem selle alaga alustada seda parem. Omal nahal ju proovitud Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted March 2, 2008 Aga proovi pausidega 30 sek. Ja sul ikka on sellised raskused, et viimast seeriat tehes sa justkui sured ? Share this post Link to post Share on other sites
Poiss73 0 Report post Posted March 2, 2008 Aga proovi pausidega 30 sek. Ja sul ikka on sellised raskused, et viimast seeriat tehes sa justkui sured ?Juba 1 minutiga muutub raskeks kardan et kui 30 sek. oleks peaksin kergematega raskustega tegema :S ja viimast seerjat tehes ma küll päris ei sure , aga väga raske hakkab küll jah. Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted March 2, 2008 (edited) Miks sa näiteks siit lehelt võta mingit kava. Ja kui tahad jõudu ikka kasvatada, siis vea oma pausid ikka 2-3min. Raskused peavad ka olema suht max lähedal. Selline 1 min pausid eeldavad kergemaid raskusi ja see treenib rohkem vastupidavust kui jõudu Ja kordused too madalamale, ehk siis kuni 8 kordust seerias Edited March 2, 2008 by undisputed Share this post Link to post Share on other sites
zander14 0 Report post Posted March 2, 2008 Palju kaalu ka on?kaalu on Ileliia palju nimelt 85kg kui esimest korda jõusaali sai mindud kaalusin 95kg pikust hetkel ainult 168cm ja suure kaalu pärast on ka kükk natuke suurem kui peaks.Õnneks toitumiskava abiga langeb kaal veelgi.Ideaalne oleks 75kg. Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted March 2, 2008 kaalu on Ileliia palju nimelt 85kg kui esimest korda jõusaali sai mindud kaalusin 95kg pikust hetkel ainult 168cm ja suure kaalu pärast on ka kükk natuke suurem kui peaks.Õnneks toitumiskava abiga langeb kaal veelgi.Ideaalne oleks 75kg.Sinu asemel vaataks rohkem rasvaprotsenti kui kaalu. Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted March 2, 2008 kaalu on Ileliia palju nimelt 85kg kui esimest korda jõusaali sai mindud kaalusin 95kg pikust hetkel ainult 168cm ja suure kaalu pärast on ka kükk natuke suurem kui peaks.Õnneks toitumiskava abiga langeb kaal veelgi.Ideaalne oleks 75kg.Siis väike polster nagu oleks jah Share this post Link to post Share on other sites
zander14 0 Report post Posted March 2, 2008 Siis väike polster nagu oleks jah Ega jh Loodan sellest järgneva 3 kuu jooksul lahti saada. Share this post Link to post Share on other sites
zander14 0 Report post Posted March 2, 2008 Sinu asemel vaataks rohkem rasvaprotsenti kui kaalu.Kahjuks ei tea kus mõõta rasvaprotsenti. Share this post Link to post Share on other sites
Tuki 0 Report post Posted March 2, 2008 Kahjuks ei tea kus mõõta rasvaprotsenti.Robocopi poes saab. Teema algatajle. Sinuga pole midagi valesti. Tee normaalse kava järgi trenni, söö korralikult ja sa kasvad, tulemused ka kasvavad. Ju sa pole lihtsalt selline koll, kes läheb esimest korda jõusaali ja surub 70, tere tulemast klubisse, ma arvan, et enamus pole sellised Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted March 2, 2008 Nu panin ka kava kirja.. loodan et saate aru Kava 1Sõudeergomeeter / ratas 10 minPec Deck 12 - kordust seerjaid 3-4 paus 1 minLamades kang - 8 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minTõmban bloki lõua alla - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minÕlalt surumine plokkseadmel - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minPõlve sirutus - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minJala tahalihvimine plokkseadmel - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minJalapress - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minRatas 20 min pulls 140-145Kava 2Sõudeergomeeter / ratas 10 minLõuatõmme vastukaaluga - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minAlatõmme plokil - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minPäkkadele tõus seistes - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minKülgpainutus hantlitega - 2x15 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minPõlve painutus - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minKeretõsted kõhupingil - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minKeretõsted alaseljapingil - 12 kordust seerjaid 3-4 paus 1 minRatas 20 min pulls 140-145Seda ka , et enamus asju teen 4 seerjat aga paus venib teinekord kauemaks ja söön võimalikult palju valgu tooteid kohupiima, muna ja ka liha.Siis selline kava ...Oot ...mismoodi sa tahad oma rinnaltsurumist parandada,kui sul rinnale kaks harjutust,triitsepsile - mina ei näe midagi,õlale üks harjutus +veel lõuatõmme(sa ei öelnud,millise haardega teed) ?Ja kas on mingi põhjus,et sa pea-aegu ei tee harjutusi vaba raskusega,sealhulgas ka kükki ja jõutõmmet? Share this post Link to post Share on other sites